Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Rob Dekker | Relatiecoach - Relatietherapeut

Relatiecoach---Relatietherapeut-Huizen
Botterstraat 47
1271 XL Huizen
rob-dekker@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Huizen

Mijn naam is Rob Dekker. Het is mijn verlangen een ondersteunende bijdrage te leveren aan het  verbeteren, herstellen en laten groeien van relaties.

 

Wil je jullie relatie (verder) verbeteren? Ervaren jullie problemen in jullie relatie? Speelt er ontrouw/vreemdgaan in jullie relatie? Zien jullie zelf niet meer hoe jullie nog verder kunnen?

 

Graag kijk ik met jullie mee naar wat er nog wel is en welke mogelijkheden jullie zelf in je hebben. Geef je relatie de aandacht die nodig is.


Relaties

Ook jullie relatie begon wellicht als een sprookje. Maar alleen in sprookjes leefden ze nog lang en gelukkig. De realiteit is vaak dat relaties alleen maar minder worden en daar hoef je meestal niets voor te doen. Sterker nog: relaties worden vanzelf slechter, maar nooit vanzelf beter. 

Bij trainingen hoor je vaak zeggen 'je haalt eruit wat je erin stopt'. Dit geldt ook voor relaties alleen is het in onze maatschappij niet gebruikelijk om periodiek echt stil te staan bij je relatie.

Wat zijn jullie dromen en angsten? Welk gevoel geeft jouw partner je en hoe praten jullie hierover? Hoeveel tijd maken jullie vrij voor elkaar? Alles wat je aandacht geeft groeit, dus ook jullie relatie.

Misschien zijn jullie er op tijd bij en heeft jullie relatie allen wat aandacht nodig, een relatie APK. Wellicht zijn er al problemen ontstaan waar jullie zelf niet meer uitkomen. Of zijn jullie al zover uit elkaar gedreven dat ontrouw/vreemdgaan jullie relatie is binnengeslopen.

In al deze gevallen bieden relatiecoaching en relatietherapie mogelijkheden.


Relatiecoaching

Samen gaan we aan de slag met het ontdekken van de zessen en zevens in jullie relatie en ontdekken we wat nodig is om hier een acht of hoger van te maken.


Relatietherapie

Hiervan is sprake bij problemen die door jullie als te groot worden ervaren om er samen uit te komen en wanneer er sprake is van ontrouw/vreemdgaan.

We onderzoeken onderliggende emoties en behoeften die jullie wellicht nog nooit naar elkaar hebben uitgesproken. Vaak uit angst de ander te kwetsen. In een veilige omgeving leren jullie contact te maken met je eigen emoties en behoeften en deze met elkaar te delen.Hoe verder na ontrouw/vreemdgaan

Vreemdgaan, seks- en pornoverslaving hebben een allesverwoestend effect op een relatie. Alles wat ooit was lijkt een leugen. Vertrouwen is geschonden en verdwenen. Jullie relatie bevindt zich in een diepe crisis.

Toch geloof ik en heb ik gezien dat herstel van een relatie mogelijk is. Jullie relatie zal nooit meer hetzelfde worden, de oude relatie werkte niet en is voorbij. Maar wanneer jullie samen op een goede manier alles rondom de ontrouw kunnen delen, bespreken en doorleven dan is herstel en zelfs groei mogelijk.

Het vraagt wel tijd en durf van jullie beide.

In dit proces naar herstel wil ik jullie graag begeleiden.

 

Persoonlijk

Mensen beschrijven mij als: betrouwbaar, betrokken, persoonlijk en open met een goed gevoel voor humor. In mijn contact met jullie vind ik daarnaast kwetsbaar en respectvol zijn erg belangrijk.

Een wederzijdse klik is van groot belang voor het effect van onze samenwerking. Daarom beginnen we met een intake waaraan geen kosten zijn verbonden en waarin we gezamenlijk vaststellen hoe en of we een traject ingaan.

 

Werkwijze

In het werken met stellen maak ik gebruik van het Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie (EPT). EPT houdt in dat ik met jullie deel hoe ik ervaar dat jullie met mij en elkaar omgaan. Zo ontdekken we samen wat daarin wel en niet werkt en krijgen jullie zicht op aangeleerde (reactie/relatie) patronen en niet-werkend gedrag. 

Ook maak ik gebruik van Emotionally Focused Therapy (EFT). Deze methode richt zich op het vergroten van verbondenheid tussen partners. Samen gaan we op zoek naar de negatieve interactiepatronen die ontstaan zijn in jullie relatie en naar ieders aandeel daarin.

In EFT wordt dit patroon ook wel de ‘dans’ in jullie relatie genoemd. Niet je partner, maar deze ‘dans’ is de vijand in jullie relatie. Wanneer we dat helder hebben, ontstaat er ruimte om anders met elkaar om te gaan.

Jullie zien je eigen aandeel en hoe jullie de ander ongewild pijn doen. Van hieruit kan er weer verbinding ontstaan en kunnen jullie weer gaan uitspreken wat je nodig hebt of voelt zonder op elkaars tenen te gaan staan. 

Werkgebied van mijn praktijk Nieuwe-Kansen.nl is Het Gooi, Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Bussum, Hilversum en Almere. Maar uiteraard is iedereen uit de wijde omgeving welkom

Online therapie

Online therapie is mogelijk wanneer je het in verband met Corona niet prettig vindt om in mijn praktijk op gesprek te komen of wanneer je verkouden bent of andere symptomen van griep vertoond.

Qua techniek maak ik gebruik van Skype of Zoom.
Dit werkt voor mij het beste aangezien ik dit op mijn laptop kan doen die bedraad verbonden is met het internet.
Facetime kan eventueel ook, maar de kwaliteit hiervan is afhankelijk van jullie en mijn wifi.


Mededeling inzake corona-pandemie

Zolang de richtlijnen van het RIVM en de overheid het toelaten wil ik doorgaan met face-to-face therapie gesprekken in mijn praktijk. Dit met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen. We geven geen handen en houden minstens anderhalve meter afstand. Wanneer één van ons verkouden is of andere symptomen van griep heeft, verzetten we de afspraak. Ook ben ik tijdelijk gestopt het voorzien in koffie, thee  of water, dus neem zelf bijvoorbeeld een flesje water mee. Afzeggen binnen 24 uur kan momenteel  kosteloos.

Opleidingen & registraties

Ervaringsgererichte Psychosociale Therapie en Gestaltgezinstherapie - Kempler Instituut Nederland

Tarieven

Kennismakingsgesprek:: gratis wanneer je na afloop besluit niet bij mij verder te gaan, 50 euro wanneer mijn aanpak voor jullie werkt en je een vervolgafspraak wilt plannen.
Vervolgsessies: 100 euro per sessie van ca. 90 minuten.
Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Ligging


Reviews Relatietherapie Huizen

Hieronder staan een aantal reviews over Relatietherapie Huizen - Rob Dekker

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 5 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Wij zijn Rob dankbaar voor zijn hulp

De ervaring met Rob was goed en heeft ons goed verder geholpen. Zowel op persoonlijk niveau als samen. Waar onze relatie in de vakantie op knappen stond staan we nu sterker dan ooit naast elkaar.

De oplossing was simpel: blijf in gesprek en spreek de gevoelens en gedachten uit die je hebt. Dan weet je van elkaar dat je gehoord wordt. Ook in de tijden dat het op andere vlakken minder ging heeft Rob goed mee gedacht in oplossingen i.p.v. problemen.

Wij zijn Rob dankbaar voor zijn hulp en raden iedereen aan om eens langs te gaan als het niet lekker loopt.

| 2 mrt 2021
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


We found our contact with Rob exceptional

We found our contact with Rob exceptional.

We immediately felt at ease and comfortable within the environment.

We both found the sessions very useful to speak about our problems with an impartial party, who did not pass judgement but helped to guide the conversations so that each of us gained from the sessions.

The sessions helped us to speak about difficult times in our lives in a constructive manner, to try to regain the trust and communication in our relationship. I would certainly recommend Rob to others.

| 22 okt 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Een waardevolle bijdrage aan mijn relatie

De relatietherapie bij Rob heb ik ervaren als een waardevolle bijdrage aan mijn relatie.

Gedurende de sessies hangt er een open en toegankelijke sfeer waardoor kwetsbare momenten gedeeld konden worden. Deze sfeer werd voor mij onder andere gecreëerd doordat Rob ook voorbeelden uit eigen ervaring deelt.

Rob daagt je uit om vanuit een ander perspectief naar situaties te kijken, waardoor je de onderliggende pijn of angsten van je partner beter leert begrijpen.

Ik vond het fijn dat Rob tips en handvatten geeft waarmee je samen of juist persoonlijk aan de slag kunt. Indien nodig wordt aanvullende achtergrondinformatie of een verwijzing naar een boek verstrekt.

| 28 sep 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Hartelijk dank voor alles!

Ik heb de gesprekken met Rob als zeer prettig ervaren. Ik vond het bijzonder te merken dat mijn man echt een klik met Rob had, dat had ik echt niet verwacht.

Rob gaf duidelijke richtlijnen en een proces wat mij houvast gaf. Rob was ook bereid om andere wegen te bewandelen toen mijn man aangaf dat het voor hem niet lukte.

Rob bleef rust creëren dat vond ik zo knap, als ik het echt niet meer zag wist Rob toch weer lichtpuntjes te geven.

Hartelijk dank voor alles! Ik hoop je nog eens te spreken want ik voelde me erg prettig bij je en heb echt veel aan je gehad ook al heeft de relatie met mijn man het uiteindelijk helaas toch niet gered.

| 6 jul 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Een hele toegankelijke, betrokken therapeut

We hebben Rob als een hele toegankelijke, betrokken maar ook objectieve therapeut ervaren.

Na een moeilijke fase in ons huwelijk had Rob ons met de juiste vragen en sturing in no-time weer op de rit. Hij wist op objectieve wijze ons beiden de ruimte te geven in het gesprek waar we er als partners samen niet meer uit kwamen.

Onze gesprekken met Rob zijn een enorme katalysator geweest om na 12 jaar huwelijk een mooie verdieping te ervaren van onze relatie. Dankjewel Rob!

| 17 jun 2020
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |