Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Relatietherapeuten.net - Over ons

relatietherapeuten

 

 

Netwerk van relatietherapeuten 

Wij zijn een netwerk van relatietherapeuten in Nederland. We zitten in heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt.

 

We houden van ons vak en we hebben al veel partners kunnen helpen met allerlei soorten klachten en relatieproblemen. Wat je probleem ook is, grote kans dat één van ons bij je in de buurt zit om je verder te helpen.

 

 

De stap naar relatietherapie

Veel mensen zetten de stap naar relatietherapie als ze een verandering willen in hun leven en in hun relatie. Als ze zich fijner en vrijer willen voelen, of als ze een fijnere relatie met zichzelf en met hun partner willen.

Toch zet niet iedereen de stap naar therapie. Soms blijven mensen een leven lang met relatieproblemen rondlopen, of beëindigen ze de relatie, maar lopen ze in een volgende relatie weer tegen dezelfde problemen aan. Ze zoeken soms (onbewust) naar redenen om niet de stap te zetten naar relatietherapie.

 

Misschien heb jij zelf wel al de stap genomen om een relatietherapeut te zoeken, maar misschien twijfel je nog.

 

Hieronder staan een aantal belangrijke redenen waarom sommige mensen de stap (nog) niet gezet hebben.

 

1) Misschien geloof je niet dat het werkt. 

Misschien geloof je niet dat relatietherapie werkt. In onze ervaring als relatietherapeut ervaren wij echter dagelijks weer hoe belangrijk het is voor partners om in bepaalde omstandigheden begeleiding en steun te krijgen, zodat je je fijner en vrijer kunt voelen.

 

2) Misschien heb je twijfels over geld.

Misschien heb je twijfels over geld. Relatietherapie is immers niet gratis. Het is echter wel een investering in jezelf, in je leven en in je relatie. Het kan leiden tot grote verbeteringen in hoe fijn en vrij je je voelt in je relatie, en hoe je relatie is met je partner.

 

3) Misschien vind je dat het niet bij jou past.

Misschien vind je dat relatietherapie niet bij jou past. "Ik ben niet iemand die in relatietherapie gaat, die hulp nodig heeft"

Ook wij ontvangen regelmatig partners die in eerste instantie twijfels hadden, maar achteraf heel blij waren dat ze toch de stap genomen hadden. Wij ontvangen dagelijks allerlei mensen die net zoals jij en ik zijn. Je hebt kwaliteiten, maar je kunt ook tegen relatieproblemen aanlopen waar je op dit moment zelf niet uitkomt.

 

4) Misschien wil je meer informatie hebben voor je de stap neemt.

Misschien wil je eerst nog meer informatie hebben. Op deze website kun je meer lezen over de relatietherapeuten in ons netwerk. En als je verdere vragen hebt, neem dan gerust even contact op met een relatietherapeut die je aanspreekt.

 

We horen vaak terug van partners dat ze achteraf gezien heel blij zijn dat ze de stap naar relatietherapie gezet hebben. Ze geven aan dat als ze dat geweten hadden, dat ze de stap eerder gezet zouden hebben.

 

Wil jij ook verandering in je leven en in je relatie?

 

 

Welke stappen kun jij nu zetten?

  • Stap 1: Bekijk deze website 
  • Stap 2: Zoek een relatietherapeut uit die je aanspreekt.
  • Stap 3: Wil je meer weten of een afspraak maken? Stuur dan een bericht naar de therapeut.
  • Stap 4: De relatietherapeut neemt zo spoedig mogelijk contact met je op en plant - indien gewenst - een afspraak met je in.

 

Wil je zien wie er bij jou in de buurt zit? Zoek een relatietherapeut >>

 

 

Onze andere websites

Heb je angstklachten of andere klachten, kijk dan ook eens op onze andere websites. Daarop bieden we meer specifieke informatie aan. Zo kun je ook daarop een tips-forum en lotgenoten-forum vinden.

 

website: therapiepsycholoog.com >>

website: angstfobietherapie.com >>

 

 

 

Zelf therapeut?

Ben je zelf relatietherapeut en wil je je mogelijk aansluiten bij ons netwerk?  Lees verder...

 

 

 

© Relatietherapeuten.net - Netwerk van relatietherapeuten