Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie
Relatie therapeut, Opstellingen therapeut, Bewustzijncoach - Eemnes - Landra
Relatietherapie Gooi - Eemnes
Fazantenhof 57
3755 EE Eemnes
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtLandra | Relatie therapeut, Opstellingen therapeut, Bewustzijncoach

Relatietherapie Gooi - Eemnes

Ik ben Landra. Ik wil jullie graag helpen met het oplossen van jullie relatieproblemen. Jullie helpen te leren communiceren in behoeftes en naar elkaar te willen luisteren.

Door te leren en durven kijken naar oude pijnen, patronen, en onduidelijkheden die in de loop van de tijd tussen jullie in zijn komen te staan, leren jullie weer open te staan voor elkaar. Er ontstaat dan weer ruimte voor een liefdevolle en ontspannen relatie.

Zijn jullie bereid om in jullie relatie te investeren? Wees welkom.


Met elkaar verbonden voelen

Het doel van de sessies is dat jullie je weer met elkaar verbonden voelen. Dat jullie de liefde voor elkaar weer willen toelaten. Zonder verwijten en teleurstellingen. Samen ruimte maken voor een liefdevolle, leuke en ontspannen relatie.

Ik begeleid jullie in het kijken en het voelen wat er achter de verwijten en teleurstellingen verborgen zit. In een relatie neem je altijd jezelf en je eigen achtergrond mee. Problemen die van jezelf zijn of die je hebt meegenomen uit je kindertijd projecteer je soms op je partner. Dan kom je in conflicten met elkaar. Maar die conflicten blijken helemaal niet over elkaar te gaan. 

Herken je dat je een oordeel over je partner hebt of aan je partner irriteert?  Soms zegt dat meer iets over wat er van binnen bij jou speelt. Als je bereid bent om naar jezelf te kijken dan heeft dat ook een positieve invloed op je relatie. 


Systemisch Werk

Ik maak onder andere gebruik van de methode Systemisch Werk. We stellen de familiesystemen op waar jullie individueel vandaan komen. Maar we kijken ook naar het systeem dat jullie samen hebben opgebouwd met of zonder kinderen. Door deze methode in te zetten, gaan we voorbij het verhaal van de verwijten en tekortkomingen. Je ziet en ervaart welke overtuigingen en gewoontes je vanuit je eigen achtergrond hebt meegenomen en hoe deze gewoontes blokkades in jullie relatie hebben veroorzaakt.

Het is fijn en helend voor de relatie als je inzicht krijgt in wat er tussen jullie in is komen te staan. Doordat iedere partner zelf verantwoording draagt voor wat van hem of haar is, ontstaat er ruimte binnen de relatie. Hierdoor kun je elkaar weer echt zien. In plaats van afstand komt er weer contact. De liefde kan weer stromen.

Een andere belangrijke waarde waarin ik jullie begeleid, is communiceren in behoeftes. Dit is een belangrijke basis in de relatie. Zodat jullie beiden het gevoel hebben dat je er toe doet en jezelf kunt zijn.

Je ontdekt in de sessies dat je partner niet volledig voor jou hoeft te zorgen en jij niet voor je partner. Je ziet waar jullie aanvullend aan elkaar zijn. Jullie kunnen weer ervaren dat het fijn is om samen te zijn, het samen leuk te hebben en voelen dat je van de ander houdt. 

Zijn jullie beiden bereid om te onderzoeken en voor elkaar te kiezen? 
Jullie zijn welkom.


Wie ben ik

Het van betekenis kunnen zijn voor mensen is een rode draad in mijn leven.

Sinds ik in 2009 daar mijn beroep van heb gemaakt, voel ik mij dankbaar en blij. Mijn eigen zoektocht in ontwikkeling en bewustzijn heeft mij veel levenservaring en zelfbewustzijn gegeven. Ik ben een positief ingestelde, warme, open vrouw met humor, met een luisterend oor, die directe vragen stelt, empathisch is en je uitdaagt.

 

Dankzij mijn persoonlijke achtergrond en diverse beroepsgerichte opleidingen ben ik goed in staat om mensen zich open te laten stellen voor nieuwe ervaringen en inzichten. Het is mijn passie mensen in contact te laten komen met hun hart en te laten zien wie ze werkelijk zijn. Dat geeft mij veel voldoening en energie. Ik ben dankbaar dat ik een stukje mee mag lopen en een bijdrage kan geven aan mensen in hun eigen ontwikkeling.

 

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Landra

Opleidingen & registraties

Driejarige opleiding in Professionele Communicatie
(Phoenix Opleidingen)

Specalisatie opleiding Systemisch Werken
(Phoenix Opleidingen)

NLP Practitioner
(Phoenix Opleidingen)

Het Nieuwe Opstellen
(Academie voor Opstellingen)

Emotional Freedom Technique (EFT)
(In Bloei Coaching)


Registraties

Specialisaties

Specifieke specialisatie die ik inzet is dat ik met opstellingen werk, gecombineerd met het innerlijke kind.
Door opstellingen kun je voelen en inzien waar een blokkade vandaan komt en ontstaat er tegelijkertijd heling.

Overtuigingen en oordelen over jezelf en je omgeving zijn diep van binnen genesteld al tijdens je jeugd. Zonder dat je dit weet, neem je vanuit die informatie je beslissingen en bepaalt het je gedrag in je volwassenleven en dus in je relatie.

Overlevingsmechanismen dienden je in jouw jeugd. Als je in je relatie nog steeds hetzelfde handelt en communiceert als je jezelf hebt aangeleerd, kunnen nare situaties ontstaan in de relatie.

Je kunt je ongelukkig voelen als je partner negatief reageert op jouw handelen of communiceren. Zodra je meer inzicht hebt in je eigen mechanismen, kun je die veranderen. 

Als je kennis hebt gemaakt met je innerlijke kind, wordt het voor jou zoveel duidelijker waar onverklaarbare gevoelens of reacties van jezelf vandaan komen. Je kunt jezelf in een breder perspectief zien. Hierdoor wordt het contact met jezelf en met je partner zuiverder en fijner.

De meest behandelde relatieproblemen in mijn praktijk:

  • Communicatieproblemen
  • Autonomie in een relatie
  • Ouderschap en relatie
  • Onzekerheid in relatie
  • Problemen met ouders

Tarieven

Individuele begeleiding: € 95,- per uur.


Relationele begeleiding: € 150,- per 1,5 uur.


 

Openingstijden

Maandag 08.30 -17.30 uur
Dinsdag 08.30 -17.30 uur
Woensdag 12.00 - 17.30 uur
Donderdag 12.00 -17.30 uur
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging

Mijn praktijk ligt in Eemnes.
Ik ontvang mensen uit de regio Eemnes, Baarn, Huizen, Hilversum, Gooi.
Reviews Relatietherapie Gooi - Eemnes

Hieronder staan reviews over Relatietherapie Gooi - Eemnes - Landra

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 5 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Echt heel veel baat gehad met de professionele begeleiding

We hebben echt heel veel baat gehad met de professionele begeleiding die Landra ons geboden heeft. De handvaten die ons aangereikt zijn hebben we echt goed kunnen gebruiken. Super veel dank daarvoor.

| 27 sep 2023
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Het heeft ons veel gebracht

Wij hebben de begeleiding als zeer fijn ervaren. Landra stelt de juiste vragen om goed naar jezelf te leren kijken. Het heeft ons veel gebracht.

| 19 aug 2023
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Rustige duidelijk communicerende vrouw

Rustige duidelijk communicerende vrouw die je snel laat inzien wat er belangrijk is in een relatie.


| 9 feb 2023
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Weer samen verder

Op een moment dat wij knel zaten in onze relatie en we er zelf niet uit leken te komen zijn we bij Landra gekomen en zij heeft ons de middelen aangereikt waarmee we ons zelf weer terugvonden en ook weer samen verder konden.


| 4 jan 2023
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Zeer waardevol

Ik heb de sessies als zeer waardevol ervaren. Landra helpt je tot de kern te komen en leert je patronen te zien bij jezelf en de ander. Dit doet zij op een respectvolle, liefdevolle manier met aandacht voor allebei.


| 18 dec 2022
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht