Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Angela Nollen | Relatietherapie - Relatiecoaching

Relatietherapie---Relatiecoaching-Almere
Relatietherapie Almere
Wilhelm Rontgenstraat 14
1341 BC Almere
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Almere

Relatietherapie bestaat uit 6 gesprekken. Ik heb een speciaal programma ontwikkeld om heel doelgericht en intensief aan de slag te gaan met jullie relatie. 

Sessie 1  

In de eerste sessie komen jullie allebei en probeer ik te achterhalen waar jullie beide tegen aanlopen in jullie relatie. Jullie krijgen meteen een opdracht mee naar huis om alvast het 1 op 1 gesprek voor te bereiden.

Sessie 2 en 3 

In de tweede sessie en derde sessie heb ik een sessie met ieder van jullie apart. 

Dit om te achterhalen of de problemen ook daadwerkelijk met de relatie te maken hebben of dat er nog een ander achterliggende oorzaak is op persoonlijk vlak. Dit gesprek blijft tussen jou en mij!!
We gaan ook de opdracht die jullie van mij hebben gekregen samen opstellen met al jullie teleurstellingen, pijnpunten, verwachtingen enz.  dit doen we ook samen tijdens het 1 op 1 gesprek 

Sessie 4
In deze sessie gaan we met de gemaakte opdracht aan de slag. Dus echt naar elkaar luisteren onder begeleiding van mij.  Wat zijn onze verwachtingen en worden we erkend in ons gevoel? 

Sessie 5 en 6

In sessie 5 en 6 gaan we de actieve veranderingen bespreken die we de afgelopen weken hebben toegepast.  Hierbij komen ook weer andere opdrachten bij om de verandering door te zetten. 

 

Mijn ervaring is dat alle koppels elkaar echt weer terugvinden!!

Veiligheid, geborgenheid, kwetsbaarheid, begrip, communicatie en intimiteit zijn de basis-behoefte van een goede relatie. 

 

Elk mens spreekt zijn eigen "liefdes-Taal" het is belangrijk om elkaars "Taal" te begrijpen. 

 

 

Over mij

Mijn naam is Angela Nollen 52 jaar en ik heb gestudeerd aan de academie voor Psychodynamica en ik ben werkzaam als therapeut, vertrouwenspersoon en coach op diverse terreinen al ruim 20 jaar. 

Ik ben gespecialiseerd in Relatie-Therapie!!

 

Door mijn 20 jaar ervaring met "koppels" heb ik een eigen programma ontwikkeld.

Effectief en doelgericht om tot de kern van jullie probleem te komen. 

 

 

Ik ben geboren en opgegroeid in Brabant. Volwassen geworden in Zeeland en geluk gevonden in Almere-Hout. Trotse moeder van 4 prachtige kinderen met ieder zijn eigen dynamiek.

Mijn praktijk is gelegen in Almere-Hout. Makkelijk bereikbaar vanaf de A6 en A27 en gratis parkeren voor de deur. Ook de bus stopt 50 meter van mijn praktijk. Ik ontvang hier voornamelijk mensen uit Almere en 't Gooi. Maar ook ver daar buiten hebben koppels de weg gevonden naar mijn praktijk.

 

Ik ben een betrokken, integer en een communicatief sterke persoon. 

Mensen vinden dat ik door mijn open houding vertrouwen uitstraal en dat ik snel de kern pak waar iemand mee zit. 

 

Ik werk laagdrempelig en doelgericht. Door de vragen die ik stel kom je vaak al tot een eigen oplossing.  Ik zet verschillende methoden en werkvormen in die aansluiten bij het moment, bij jouw thema en passen bij jou als persoon.

 


REVIEWS

 

Collega Rick van der Hel:

 

Ik heb Angela leren kennen als een warme persoonlijkheid met een zeer sterk intuïtief vermogen. Angela haar kracht is om de mens te verbinden met zichzelf en wat ons wezen vormt. Angela is hoog sensitief wat betekent dat ze geboren is met "Hardware" die relatief veel van wat er wordt waargenomen verwerkt. Hierdoor neemt zij scherper waar dan de gemiddelde mens en daardoor genuanceerder.

 


Daarbij is Angela gespecialiseerd in verschillende therapieën zoals Neuro-Liguïsch Programmeren, Meta-staten en Neurosemantiek, Neuro verwijst naar je hersenen en zenuwstelsel. Het is onze neurologie, die ervoor zorgt dat we de betekenissen die we geven ook daadwerkelijk voelen, ervaren en naar buiten brengen. Ik ben trot om samen met Angela de cursussen te mogen geven in Frankrijk bij

"Maak Verbinding"

 

Cliënten:

 

Sacha:

Angela 's vraagsteling vond ik zo sterk. Deze gaven ons zoveel inzicht. Angela straalt rust en vertrouwen uit waardoor wij de ruimte kregen om echt alles op tafel te leggen. Ze is betrokken, duidelijk  en durft alles te benoemen. Hierdoor kwamen wij al snel tot de kern van ons probleem. Blij dat we voor haar hebben gekozen. Zelfs tussen door is Angela bereikbaar en leeft ze echt met je mee en geeft ze advies. 

 

Jeroen:

Angela heeft een prettige manier van relatie-therapie. Zij zorgt voor inhoud in een ongedwongen sfeer. 

Ze heeft ook echt onze relatie diepgang gegeven. Angela durft je echt wakker te schudden en ze houdt je een spiegel voor.  Mijn partner en ik hebben elkaar weer teruggevonden en dat was zonder Angela zeker nooit gelukt. 

 

Ramon:

Deze mevrouw is een hele goede en oprechte therapeut. Zelfs na een buitenechtelijke relatie leerde Angela ons opnieuw te vertrouwen op elkaar. Onze relatie is echt verrijkt en heeft diepgang gekregen. 

Door het holistische-programma wat Angela toepast hebben we ook weer intense liefde gevoeld bij elkaar. 

 

Online therapie

Online therapie vindt plaats via beeldbellen zoals teams, zoom, skype.  Dit werkt ook heel goed gewoon vanuit jouw vertrouwde omgeving.  Ook wisselde afspraken kunnen er gemaakt worden de ene keer in mijn praktijk en de andere keer online.   Waar jij je veilig en geborgen bij voelt dat is belangrijk!

Tarieven

  • Individueel € 85,- per sessie (1 uur)
  • Relatietherapie € 125,- per sessie (1,5 uur)

Ligging

Reviews Relatietherapie Almere

Hieronder staan een aantal reviews over Relatietherapie Almere - Angela Nollen

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 5 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Onze relatie is in 6 sessies zo anders geworden

Graag plaats ik hier een review over onze relatie-therapeut Angela.

Nooit gedacht dat onze relatie in 6 sessies zo compleet anders zou worden. Wij waren totaal vastgelopen en zelfs een derde in het spel.

Angela is enorm vastberaden om tot de kern te komen van alle onderliggende pijnpunten.
Ze is duidelijk, respectvol en warm als mens . Angela maakt echt weer een brug tussen 2 mensen die zo ver afgedwaald zijn. Tussen de sessie’s door blijft ze betrokken.

Ik/wij zijn blij dat Angela onze therapeut is geweest want dit had nooit een andere therapeut bij ons voor elkaar gekregen. Angela dat je nog veel mensen mag helpen. Chapeau!

| Almere | 25 nov 2021
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Wij hebben geleerd onze patronen te doorbreken

Investeren in je relatie is het beste wat ons is overkomen. Mijn gevoel was zelfs al weg naar mijn partner. Onmogelijk is toch mogelijk. Denk goed na voor je ga scheiden en neem echt eerst relatie-therapie bij Angela.

 

Wij hebben geleerd onze patronen te doorbreken. Dank je Angela


| Huizen | 30 sep 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Bedankt voor al jouw steun in onze relatie

Lieve Angela,
Bedankt voor al jouw steun in onze relatie!
Alles kan en mag gezegd worden en je luistert met respect naar beide partners.
Je bent duidelijk en je draait er niet omheen.

Door jouw openhouding hebben wij alles op tafel kunnen leggen. De 6 sessies waren echt doelgericht. Nooit gedacht mijn gevoel weer terug te krijgen voor mijn man. Ook is Angela elke dag te bereiken zonder extra kosten, als je moeilijke momenten hebt.

Ik raad aan eerst bij Angela in therapie te gaan voor dat je een beslissing neemt om te scheiden. Maar ook gewoon als je relatie niet is wat je verwacht.! We hebben zoveel diepgang gekregen in onze relatie.
Bedankt 🙏 Angela

| Laren | 25 mei 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Een echte aanrader!

Angela is een echte aanrader!
Ze is betrokken, integer en werkt doelgericht. Onze relatie zat helemaal vast. Angela weet heel goed 2 mensen weer tot elkaar te brengen. Door confronterend te zijn maar ook heeft ze ons geleerd dat we onszelf weer kwetsbaar op durven te stellen naar elkaar.

Geen eindeloze sessies maar volgens een doordacht programma.


| Almere | 12 sep 2018
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Onze relatie een "boost" gegeven

Je hoeft echt niet op scheiden te staan om in therapie te gaan. Wij wilde heel graag verdieping en meer verbinding met elkaar. Niet zo oud worden en langst elkaar heen leven. Elkaar echt leren begrijpen. Dit gaat niet zonder derde omdat wij onze blinde vlekken niet zien naar elkaar.

Angela heeft onze relatie echt een "boost" gegeven. Onze liefde is nog intenser geworden. Zou iedereen moeten doen "onderhoudsbeurt" voor je relatie. Wij vinden Angela ook echt een hele goede therapeut. Ze leeft echt met je mee en zelf tussen door is ze bereikbaar. Zeer goede ervaring dus.


| Almere | 9 nov 2018
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |