Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Renée | Relatie therapeut

Relatie therapeut - Eindhoven - Renée
Relatietherapie Eindhoven
Hurksestraat 19
5652 AH Eindhoven
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Eindhoven

Ik ben Renée, gediplomeerd relatiecoach/therapeut met een eigen praktijk in Eindhoven. Ik geloof in de Liefde en help vastgelopen stellen bij het verbeteren van hun liefdesrelaties.

Je kunt bij mij terecht met al je vragen rondom jullie relatie. Ik bied trajecten gericht op het verstevigen van relaties en het vergroten van jullie onderlinge begrip. Samen gaan we werken om jullie relatie op een next level te krijgen. Niet afbreken maar opbouwen is het credo.

My name is Renée and I'm a certified couples counselor/therapist. I believe in Love and it's my mission to help couples improve their relationship on all kind of levels and subjects. I offer counseling based on the principles of building sound relationships and creating shared meaning and renewed friendship. We'll explore every corner of your relationship and aim for your next level. Counseling in English is possible.


Praktische handvatten, tips en adviezen

Wanneer liefdesrelaties gezond zijn dan draagt dit bij aan de kwaliteit van leven. Je voelt je blijer, gelukkiger, rustiger en zelfverzekerder wanneer jullie het samen fijn hebben. Maar elke relatie kent zijn ups & downs en soms is het nodig om samen met een professionele coach bepaalde knelpunten te bekijken en hier samen aan te werken. 

Als coach neem ik jullie bij de hand en leid ik je stap voor stap richting jullie gewenste doelen. We doen dit laagdrempelig maar er gaat tijdens de sessies wel gewerkt worden. Liefde is immers een werkwoord! En ook thuis, want ik werk regelmatig met thuisoefeningen.

Deze oefeningen zijn hulptools die bijdragen aan het vergroten van zelfkennis, onderling begrip en zorgen voor duurzame veranderingen tussen jou en je partner. Precies op die punten waar het voor jullie nodig is.

Ik bied praktische handvatten, tips en adviezen. Ik sta met beiden voeten op de grond en kom snel tot de kern.


Herken je dit?

Herken je dit:

 • Hebben jullie moeite met communiceren (begrijp je elkaar niet)? 
 • Kom je steeds dezelfde patronen tegen die jullie relatie niet meer dienen? 
 • Is het vertrouwen geschaad
 • of hebben jullie te maken met veranderingen in jullie leven, zoals het krijgen van kindjes, verplicht thuiswerken, the 7 year itch (of te wel; de sleur)? 
 • Zijn er teveel negatieve invloeden van buitenaf etc. 
 • Jullie dreigen uit elkaar te groeien? 
 • Hebben jullie behoefte aan meer intimiteit?
 • Flowed het niet meer zo lekker tussen jullie maar weet je niet waarom?

En komen jullie er zelf niet meer goed uit...? dan kan relatiecoaching helpen om de boel weer op de rit te krijgen en de liefde (opnieuw) te laten stromen.


Relatiecoaching

Ook voor stellen die het nog altijd fijn hebben samen (en dat vooral ook zo willen houden!) kan relatiecoaching een krachtig middel zijn. We gaan ons in dat geval focussen op het nog verder verdiepen en verstevigen van jullie relatie. Een relatie 2.0 dus. Bij mij kan je terecht voor een verkort traject - een aantal gesprekken- dat zich het beste omschrijft als een 'relatie APK'. 

Relatiecoaching/therapie is geschikt voor iedereen die zich open durven te stellen en die het waard vinden om hun relatie te verbeteren én te behouden. 

Relatiecoaching is ook geschikt voor individuele klanten (1 op 1 sessies) waarneer jij behoefte hebt aan persoonlijke groei en ontwikkeling die jouw huidige relatie ten goede gaan komen. Merk jij dat je vaak tegen hetzelfde aanloopt bij jezelf en daar beter of anders mee wilt leren omgaan, dan maken we voor jou een plan van aanpak (maatwerk) wat je in de praktijk kunt gaan uitoefenen.

Ik heb ervaring met samengestelde gezinnen, ontrouw, adolescenten in huis, overgang of midlife crisis, hetero en homostellen, monogame, poly of open relaties.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Hartelijke groet,
Renée

Mededeling inzake corona-pandemie

Bij mij is iedereen welkom.

Opleidingen & registraties

Gediplomeerd en geaccrediteerd relatiecoach/therapeut.

Als vakexpert draag ik zorg voor regelmatig onderhoud en uitbreiding van mijn kennis met studies die aansluiten bij mijn vak als coach. Inclusief intervisie. 

Specialisaties

Tijdens sessies laat me inspireren en maak ik gebruik van methodieken vanuit o.a. de geweldloze communicatie/EFT/Enneagram/TA/psychologie/systemisch/RET/Gottman/ACT/Nagoski/E.Bader/holistisch/hechtingstylen

Afhankelijk van jullie hulpvraag, doelen en het daarbij passende traject zijn er gemiddeld 8-10 gesprekken nodig (in combinatie met thuisoefeningen) om van jullie relatie weer de drijvende kracht te maken. Na de kennismaking kunnen we een inschatting maken hoeveel sessies jullie ongeveer nodig hebben (dit kan ook een verkort traject zijn als dat het beste bij jullie aansluit).

De meest behandelde relatieproblemen in mijn praktijk:

 • (Emotionele) Ontrouw
 • Communicatieproblemen
 • Nieuwe situaties (zoals het krijgen van kinderen, midlife, huiswerken)
 • Andere behoeften binnen de relatie
 • Uit elkaar groeien
 • Minder intimiteit / seksualiteit
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Van koppel naar ouders zijn transformatie
 • Overtuigingen en patronen
 • Terugkerende ruzies
 • Negatieve kijk op partner en relatie
 • Herontdekken relatiestructuur (mono, poly, open)

Tarieven

Ik hanteer de volgende tarieven: Per sessie (90 min)  € 115,- (per koppel)
Individuele sessie max. 1 uur € 105,- (1 persoon) geschikt voor clienten die als koppel reeds een traject volgen en een keer 1-op-1 gecoached willen worden. Kom je standaard zonder partner naar de sessies, dat kan ook, in dat geval geldt ook het tarief van € 105 per sessie van 60 minuten.


Alle bedragen zijn ex. 21% BTW

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Sommige werkgevers zijn bereid een deel van de investering over te nemen. Je kunt dit navragen bij je leidinggevende of HR.

Life sessie dagen zijn op: dinsdagochtend, woensdagen, donderdagmiddag. De avondsessies (woensdagen en donderdagen) starten om uiterlijk 18:00 uur. Zaterdagochtendsessie 09:30 uur sporadisch en in overleg.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30-13:00
Woensdag 09:15-19:30
Donderdag 13:00-19:30
Vrijdag gesloten
Zaterdag 9:30 in overleg
Zondag gesloten

Ligging


Reviews Relatietherapie Eindhoven

Hieronder staan een aantal reviews over Relatietherapie Eindhoven - Renée

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 12 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Je hebt ons fijn en goed geholpen

Je hebt ons fijn en goed geholpen om het basis vertrouwen weer terug te brengen en praktische handvatten aan te reiken waar we heel veel aan hebben. Heel erg bedankt daarvoor!

| Eindhoven | 8 feb 2024
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Nogmaals heel erg bedankt voor jouw fijne coaching

Nogmaals heel erg bedankt voor jouw fijne coaching, adviezen en oordeelloze aandacht voor ons. We hebben veel bij en van jou opgestoken.

| Eindhoven | 12 jan 2024
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik heb me veilig gevoeld en met niet één keer veroordeeld

Ik ben Renée ontzettend dankbaar voor de individuele gesprekken die we gevoerd hebben. Ik heb me veilig gevoeld en met niet één keer veroordeeld. Daarom lukte het me om te openen en naar de diepere lagen in mezelf te gaan. Het gaat goed met me! Ik heb inzichten gekregen waardoor het me steeds beter lukt om bij mijn kernbehoeften te komen: innerlijke vrijheid in volledige acceptatie van mijzelf. Ook mijn schaduwkanten. Ik heb mezelf meer lief en durf de volgende stap in mijn relatie met vertrouwen te nemen.

| Eindhoven | 15 sep 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


We voelden ons door haar gezien, gehoord en begrepen!

We zijn heel blij geweest met de gesprekken bij Renée en willen graag benadrukken dat wij ons door haar gezien, gehoord en begrepen hebben gevoeld!

| Eindhoven | 7 jul 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik ben zo dankbaar dat ik Renée ontmoet heb

Ik ben zo dankbaar dat ik Renée ontmoet heb en dat ik deze site gevonden heb en besloten om bij haar te komen. Deze individuele sessies zijn het beste cadeau dat ik mezelf en onze relatie kan geven. Het is de investering meer dan waard.

| Veldhoven | 11 jun 2022
Vond je dit een nuttige review?
Toon meer reviews
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Relatiecoaching door Renee is heel waardevol

Relatiecoaching door Renee is heel waardevol. Mijn man en ik zijn 22 jaar samen en hadden een moeilijke periode met elkaar. We zagen geen positiviteit meer in onze relatie. Zelf lukte het niet om hier uit te raken. We kwamen in contact met Renee. Door haar coaching zijn we weer in een positieve cirkel terecht gekomen. Door haar luisterend oor en haar tips en opdrachten wist ze ons weer bij elkaar te brengen. Ze is heel professioneel en ze weet waarover ze praat. We zijn super blij dat we Renee gevonden hebben omdat we nu weer gelukkig met elkaar kunnen zijn. Dat is enorm waardevol.

| Eindhoven | 8 mei 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Zonder de coaching had onze relatie het niet gered!

Zonder de coaching had onze relatie het niet gered!

In maart van dit jaar zaten mijn vrouw en ik in een diepe crisis en zochten we contact met Renée.

Ons huwelijk leek niet meer gered te kunnen worden maar met hard werken onder de goede begeleiding van Renée kunnen we nu, september, ons coachingstraject succesvol afsluiten. Zonder de coaching had onze relatie het niet gered!

| Budeldorpplein | 13 mrt 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Het gaat echt veel beter met ons

We zijn nu 6 keer bij Renée geweest voor een sessie en coaching was voor ons hard nodig. Een scheiding lag serieus op de loer. Nu, na een aantal afspraken in combinatie met de thuisoefeningen durf ik voor het eerst te zeggen dat ik er weer vertrouwen in heb!! Het gaat echt veel beter met ons. We gaan zéker nog een aantal sessies bij Renée doen. Dit komt wel goed...!

| Eindhoven | 1 mrt 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


We voelden ons zeer op ons gemak

Fijne en kundige coach waar mijn man en ik ons zeer op ons gemak voelen. Ze gaat met ons de diepte in waardoor wij ons steeds meer bewust zijn van onze eigen patronen.

Stap voor stap zijn we deze aan het veranderen waardoor we merken dat we hechter en fijner als partners zijn. We gaan voorlopig nog door met de sessies.

| Nuenen | 6 feb 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Vanuit haar deskundigheid en intuïtie maakt zij mooi verbinding met mensen

Als scheidingsmediator kom ik stellen tegen die twijfelen of hun relatie nog te redden is. Dan is een verwijzing naar Renée heel helpend. Vanuit haar deskundigheid en intuïtie maakt zij mooi verbinding met mensen. Ook als er veel emoties spelen rond een scheiding helpt ze stellen om hun relatie positief “af te hechten”. Dit is enorm waardevol, vooral als er kinderen zijn. Ik ben heel blij met onze link !

| Eindhoven | 3 jan 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Renée is een fijne coach

Renée is een fijne coach. Luistert goed en weet op de juiste momenten precies die snaar te raken die nodig is om verandering te kunnen maken. Professionele begeleiding met kennis, en humor! De perfecte mix.

| Oosterhout | 10 dec 2021
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Mijn ervaring met Renée is erg positief

Mijn ervaring met Renée is erg positief.

Ze is recht voor haar raap, maar tegelijk vriendelijk en zachtaardig in haar communicatie.

Ze stelt je op je gemak en creëert een veilige sfeer om in te praten. Ze werkt met het enneagram om meer begrip over zowel jezelf en je partner te krijgen; iets wat ik als erg verhelderend heb ervaren.

Ik en mijn partner hebben handige tools gekregen om onze communicatie te verbeteren en we hebben concrete stappen vooruit gemaakt in slechts een paar sessies. Bedankt, Renée!

| Eindhoven | 3 nov 2021
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


Tips van Renée:© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |