Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Miranda de Jong | Relatietherapeut

Relatietherapeut-Den Haag
Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag
miranda-dejong@datzitzo.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Den Haag


---
Op dit moment heb ik een wachtlijst. Wachttijd is ca. 2 maanden.
---

Relatie onder spanning? 

 

Vind de vrijheid, verbondenheid en liefde terug!

 

Soms zit je zo vast in (negatieve) patronen dat je er samen niet meer uit komt. Relatietherapie kan dan effectief helpen doordat een ervaren relatietherapeut jullie nieuwe inzichten geeft en onderlinge communicatie en gevoelens weer op één lijn brengt. 


Wie ben ik?

Ik ben Miranda de Jong, integratief therapeut en hypnotherapeut, gecertificeerd EFT relatietherapeut en tevens loopbaancoach.

 

Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

 

Nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie en relatietherapie volg ik op de voet. Ik doe regelmatig aan bijscholing en verdiepingsopleidingen, en ik volg intervisie en supervisie zodat mijn therapeutische kennis en vaardigheden up-to-date blijven.

 

Ik doe mijn werk met een aangeboren aanleg tot enthousiasme, dynamiek en actie.

Mensen uit de regio Den Haag, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Delft, Rijswijk en verder weten mij te vinden.

Online therapie

Relatietherapie via video!
Ik bied ook voor stellen online therapie aan via een veilig, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar medium. Je ontvangt een mail met link waarop je klikt en dan hebben we verbinding met beeld op een van tevoren bepaald tijdstip. Voor deze digitale sessies op afstand gelden de gebruikelijke duren (in minuten) en tarieven.


Mededeling inzake corona-pandemie

Ook in deze spannende tijd is ondersteuning bieden aan mijn clienten van groot belang. Zolang er geen lockdown is, is mijn praktijk gewoon open, ik volg alle richtlijnen om besmetting in de praktijk te voorkomen, zie ook website therapie-denhaag.com.

Therapie & Coaching biedt koppels ook sessies aan via beeldbellen en videocalls. Deze vormen van therapie kunnen tijdens een periode van quarantaine even waardevol zijn als face-to-face gesprekken.

Voor mensen en koppels die willen zijn face-to-face gesprekken mogelijk, tenzij we gezond zijn en gepaste afstand in acht wordt genomen. Zowel in de praktijk als in het gebouw waarin ik zit, worden zowel voor als na ieder bezoek de oppervlakten en deurkrukken schoongemaakt.

Of je kunt wandeltherapie overwegen of gesprekken in de buitenlucht of natuur. Ook de coronagriep is iets minder besmettelijk in een goed geventileerde open ruimte dan binnen. Zo verlagen we het risico.


Opleidingen & registraties

  • Integratief therapeut en hypnotherapeut
  • Gecertificeerd EFT relatietherapeut
  • Loopbaancoach

 

 

Gestudeerd aan

  • Universiteit van Amsterdam
  • Nederlandse Academie voor Psychotherapie

 

 

Aangesloten bij

  • VIT onder licentienr. 260.08.A,
  • Koepelorganisatie RBCZ onder licentienr. 190005R.

 

 

AGB-codes

  • AGB-code zorgverlener: 90-106305 
  • AGB-code praktijk: 90-065524


Registraties

Tarieven


Relatietherapie
Het tarief voor relatietherapie bedraagt € 190,00 per 1,5 uur (90 min) inclusief 21% BTW (€ 95,00 per
persoon).

De betaling is contant of per pin (Contactloos, Applepay), achteraf krijg je factuur opgestuurd. Tijd voor voorbereiding en afwikkeling zijn inbegrepen in tarief.

Sommige aanvullende verzekeringen geven recht op (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten van relatietherapie.


Individuele therapie
€ 110 per sessie van een uur, inclusief btw


Coaching
Particulieren: € 110 per uur, exclusief 21% btw.
Bedrijven: € 160 per uur, exclusief  21% btw.

Openingstijden

Maandag 09.00 -18.00 uur
Dinsdag 09.00 -18.00 uur
Woensdag 09.00 -18.00 uur
Donderdag 09.00 -18.00 uur
Vrijdag 09.00 -18.00 uur
Zaterdag -
Zondag -

Ligging

Reviews Relatietherapie Den Haag

Hieronder staan een aantal reviews over Relatietherapie Den Haag - Miranda de Jong

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 4 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Er is weer warmte en liefde in ons gezin

We zijn “maar 3x” bij jou geweest, maar onze relatie is na een behoorlijk dieptepunt, door jouw inzichten weer warm, echt, respectvol en vol liefde.

Er is weer volop warmte en liefde in ons gezin wat we samen met jou hebben terug gevonden. Er zit nog een litteken, die af en toe pijn doet, echter we praten veel, doen af en toe de gesprekken die we geleerd hebben.

Er is rust en ik weet zeker dat ik verder wil met mijn man. Bedankt!


| Den Haag | 23 mrt 2019
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Professioneel, betrokken, duidelijk en direct

Een huwelijk, 20 jaar oud, twee kinderen. Niet slecht, maar elkaar wat uit het oog verloren. Verschillende interesses. Echt contact maken gaat steeds moeilijker.

En dan, echte crisis, buitenechtelijke activiteiten. Beiden, alhoewel bij de 1 wel veel langduriger en veelomvattender dan bij de ander. Paniek. We willen elkaar niet kwijt, maar lopen helemaal vast in ruzie, verwijten, onmacht en verdriet.

Na enkele maanden van crisis vragen we Miranda om hulp. Op dat moment is 1 van ons geneigd de stekker eruit te trekken. 

Al in het eerste gesprek raken we de kern. Miranda weet feilloos de verborgen, onuitgesproken pijnpunten in onze relatie en onszelf aan het licht te brengen. Ze confronteert. Is direct. Legt uit. Laat ons zien en ervaren hoe we met elkaar communiceren. Wat we kunnen veranderen.

Een aantal intensieve sessies volgt. We moeten samen en met onszelf aan de slag. Ook thuis. In haar kamer in Spaces is er volledige ruimte voor beiden om alle emoties “er te laten zijn”. Zij is goed in staat ons daarin te begeleiden. Blijft neutraal, maar erg betrokken. Geeft uitleg, maar ook vertrouwen. Geen wollige therapietaal, maar duidelijke woorden. Soms ook met humor.

Na enkele maanden zijn we, dankzij haar hulp, in staat bepaalde patronen te herkennen.
En nu, na een klein jaar, gaan we met overtuiging samen verder. Niet dat alles alleen maar goed is, maar we hebben geleerd elkaar te zien, te verstaan en ook weer te vertrouwen.

Leerzame, intensieve sessies, een huwelijk weer op poten gezet, mede dankzij de goede begeleiding van Miranda. Professioneel, betrokken, duidelijk en direct.


| Den Haag | 20 mei 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Onze relatie een goede reset gegeven

Een auto moet je regelmatig “olie verversen en doorsmeren”. En gelijktijdig denk je, waarom? Alles loopt toch goed. Waarom preventief iets doen?

Dit was ook van toepassing op onze relatie.
Miranda heeft ons geholpen om de relatie weer een goede reset (verfrissing) te geven. Je moet weer even verversen door je te realiseren waardoor de olie (relatie) stroperig wordt.

Het doorsmeren (het doorvragen) van Miranda naar ons beiden: wat doet iets met je in de relatie en waardoor reageer je opeens anders op elkaar.

Waar komt dit vandaan? Welke invloed heeft het gezin in deze fase op je leven? Miranda geeft je realistische en niet zweverige zelfreflectie. Handvatten die jezelf moet gebruiken.

Positief vooral dat er geen enkele voorkeur of oordeel richting de man of vrouw ontstond. Vooral de vertaalslag maken en zorgen dat wij elkaar nog beter begrepen is de basis geweest.

Onze relatie was een goede 6 voor de begeleiding/coaching. Het doorrijden (het door modderen in de relatie) zonder olie verversen en doorsmeren was niet onze wens.

Wij zitten nu weer op een goede 8. Geen 10: want de perfecte relatie bestaat niet!


| Den Haag | 5 jul 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Het negatieve patroon doorbroken

Na bijna 20 jaar huwelijk waren wij zoals dat heet “uit elkaar gegroeid”. We praatten alleen nog over werk, kinderen, huishouden, en dat liep allemaal prima, maar over onze relatie en gevoelens spraken we niet.

Maar ik uitte mijn ongenoegen over zijn afwezigheid en gebrek aan aandacht door onaardig te doen als hij thuis kwam. De aandacht die hij wel aan een gezamenlijke vriendin schonk was voor mij reden om hulp te zoeken; ik zag mijn huwelijk afbrokkelen en mijn man leek niets in de gaten te hebben en wuifde alle verwijten weg.

Miranda hielp ons het negatieve patroon te doorbreken, door gericht vragen te stellen welke gevoelens het gedrag van de ander opriepen. Daardoor konden we ons in elkaar verplaatsen, en inzien dat we allebei moesten veranderen om het weer leuk met elkaar te hebben. En dat is zeker gelukt.


| Den Haag | 24 jun 2017
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |