Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Margreet | Relatietherapie, Gezinstherapie en Individuele therapie

Relatietherapie,-Gezinstherapie-en-Individuele-therapie-Assen
Industrieweg 22
9403 AA Assen
margreet@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Assen

Ik ben gestalttherapeut en geef relatietherapie, gezinstherapie en individuele therapie. In de relatietherapie werk ik met mensen waarbij één van beiden is vreemdgegaan, er sprake is van een vertrouwenscrisis of waarbij er sprake is van sleur, elkaar niet meer begrijpen, ruzies die telkens hetzelfde verlopen. Ook zie ik mensen die willen voorkomen dat ze in een sleur of negatieve cirkel terecht komen. Dus eigenlijk een soort van APK voor je relatie.

Ik zie spreek regelmatig mensen waarbij er sprake is van autisme in de relatie/gezin.

Verder zie ik mensen in mijn praktijk met angsten, burn out, een negatief zelfbeeld, onrustgevoelens, niet gelukkig zijn.
 
Ik heb jarenlang in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg gewerkt en ben daar een aantal jaren geleden gestopt om me volledig te richten op mijn eigen praktijk. Hier behandel en coach ik mensen met relatieproblemen en individuele problemen.

Ik ben pragmatisch ingesteld, werk vanuit het hier en nu, en ik sta graag met 2 voeten op de grond. Ik hoor dan ook vaak terug dat mensen blij zijn met mijn nuchtere en praktische kijk op zaken en dat dit ze echt vooruit helpt.


Veel ervaring met relatieproblemen

Ik heb veel ervaring in het werken met relatieproblemen zoals vreemdgaan, sleur, conflicten, je eenzaam en/of onbegrepen voelen in je relatie, negatieve patronen die telkens terugkeren. Ook werk ik veel met mensen die een burn out doormaken, zich angstig en/of onzeker voelen, rouw en verliesverwerking en met mensen, koppels, gezinnen waar autisme een rol speelt.

Ik werk niet met een vastomlijnd plan omdat ieder mens anders is en een eigen aanpak vraagt. Ook kan het zo zijn dat wat vandaag wel werkt voor iemand een volgende keer niet werkt omdat je je nu eenmaal niet elke dag hetzelfde voelt.

Daarom vind ik werken vanuit het hier en nu en ruimte voor wat op dat moment "op de voorgrond" staat belangrijke waarden in de therapie zonder daarbij te verliezen waarom iemand in therapie gekomen is.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Margreet

Mededeling inzake corona-pandemie

In verband met de corona-pandemie vraag ik iedereen om zijn/haar handen te ontsmetten bij binnenkomst. Desinfectiemiddel is aanwezig. Ook wil ik graag dat er op de gang een mondkapje gedragen wordt. In de praktijkruimte mag deze af.
Ik schenk op dit moment geen koffie/thee/water. Je bent vrij om zelf wat mee te nemen.
De regel dat een afspraak minimaal 24 uur van te voren afgezegd moet worden hanteer ik niet in het geval van corona gerelateerde klachten.

Specialisaties

Ik spreek veel stellen die "elkaar kwijt" zijn, onbegrip van de partner ervaren, niet zo goed meer weten hoe ze kunnen communiceren zonder in een conflict te belanden, in een negatieve spiraal zijn gekomen of waarbij één van beiden is vreemdgegaan en er een vertrouwenscrisis is ontstaan.

In de individuele therapie werk ik veelal met mensen die kampen met angsten, burn out, spanningen, negatief zelfbeeld, naast heel veel andere problemen waar mensen tegen aan lopen in het leven.
Ook werk ik veel met mensen/stellen die zelf of in hun omgeving te maken hebben met een vorm van Autisme.

De meest behandelde relatieproblemen in mijn praktijk:

  • Onbegrip in de relatie
  • Vertrouwenscrisis o.a. door vreemdgaan
  • Relatie-/gezinsconflicten
  • Negatieve sfeer/patronen
  • Sleur

Tarieven

  • Relatietherapie €100,-
  • Individuele therapie €70.-
  • Gezinstherapie €125,-

Mijn therapie wordt  (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorg. Voor vragen hierover neem even contact met mij op.

Openingstijden

Maandag 9 uur tot 16 uur
Dinsdag 9 uur tot 20 uur
Woensdag 9 uur tot 20 uur
Donderdag 8.30 uur tot 17 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 16 uur
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |