Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Francis | Relatietherapeut

Relatietherapeut - Oss - Francis
Relatietherapie Oss
Hertogin Johannasingel 40
5345 AJ Oss
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Oss

Rouw- en verliesbegeleiding en relatietherapie

Als mens sta je niet alleen in de wereld, je hebt altijd te maken met anderen. Als het niet goed gaat met jou, heeft dat zijn weerslag op je relatie met de mensen om je heen. Als je een groot verlies meemaakt, of dat nu een overlijden is of een scheiding, dan staat je wereld op z'n kop. Je moet zoeken naar een nieuwe balans in je leven met ruimte voor je verlies en gemis, maar ook voor het leven dat verder gaat. En hoe doe je dat samen met je partner? Of met je broer of zus of een ouder? Of juist met je ex-partner, omdat jullie toch met elkaar te maken blijven houden? Blijf hier niet alleen mee lopen maar weet dat ik hierin wat voor jullie kan betekenen.

In mijn praktijk begeleid ik mensen bij:

 • Relatieproblemen door rouw

Vanuit mijn praktijk begeleid ik mensen in hun rouwproces. Dat kan door individuele begeleiding of in de vorm van lotgenotengroepen. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd relatietherapeut en richt ik me met name op mensen bij wie relatieproblemen ontstaan door rouw.

Het verliezen van iemand die je dierbaar was heeft een enorme impact op je leven en dus ook op je relatie. Ga er maar eens aanstaan om ruimte te nemen voor je eigen rouwproces en daarbij ook de ander te steunen. Je ziet vaak dat relaties er of sterker uitkomen, of er ontstaat verwijdering. Ik begeleid mensen hierbij om te voorkomen dat ze naast dat ingrijpende verlies ook nog hun relatie verliezen.

 • Relatietherapie

Zitten jij en je partner niet meer op één lijn? Hebben jullie relatieproblemen? Weten jullie niet of jullie met elkaar verder willen? Zitten jullie in een sleur? Of is een van jullie vreemdgegaan? Dat hoeft niet het einde van de relatie te betekenen. Ik begeleid partners die zichzelf de kans geven om uit te zoeken of de relatie te herstellen is en daar samen aan te werken.

Iedere relatie is ooit gestart en zeer waarschijnlijk ook goed gestart. Op een bepaald moment zijn er barsten ontstaan. Een effectieve manier om de relatie onder de loep te nemen en te herstellen waar nodig, is begeleiding door middel van relatietherapie. Het uitgangspunt is dat de barstjes in een relatie te lijmen zijn. Dat jullie je opnieuw met elkaar kunnen verbinden. Dat is hard werken, maar mijn ervaring is dat het kan.

 

 

Over mij

Ik ben Francis. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk als rouw- en verliestherapeut en relatietherapeut. Vroeg of laat komen we allemaal in aanraking met rouw en van dichtbij heb ik gezien wat voor impact het meemaken van een groot verlies heeft op iemand, op hoe hij/zij in het leven staat, op hoe hij/zij met dingen omgaat.

Je kunt niet bepalen wat je overkomt in het leven, maar wel hoe je er mee omgaat. En daar wil ik jullie bij helpen. Ik wil jullie leren hoe je weer regie kunnen pakken over je leven. Dit hoeft geen lang, zwaar traject te zijn, het kan vaak ook kortdurend. Samen kijken we wat er nodig is. Dat kan door middel van gesprekken, soms zet ik oefeningen in of geef ik een huiswerkopdracht. Door aan te sluiten bij jullie, kan ik maatwerk bieden. Een rouwproces is immers heel persoonlijk.Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.


Francis

Online therapie

Als het niet mogelijk is om live af te spreken, is het ook prima om via Teams onze afspraak te laten plaatsvinden. Ik stuur je dan een link waarmee je in kunt loggen.

Opleidingen & registraties

Opleidingen:

 • Post hbo-opleiding Verlies- en rouw therapie - SAU
 • SCHIP-aanpak (omgaan met (v)echtscheiding)
 • Intuitieve ontwikkeling - Mens en Intuitie
 • Social work, maatschappelijk werk- en dienstverlening - Avans Hogeschool
 • Psychosociale hulpverlening - Gradatim


Meerdaagse trainingen:

 • Verschillende één- en meerdaagse trainingsdagen over rouw en verlies
 • Aanpak complexe scheidingen
 • Huiselijk geweld
 • Groepswerk 'nieuwe stijl'


Certificeringen:
Ik ben gecertificeerd SCHIP-behandelaar.Registraties

Tarieven

Relatietherapie:
Intake € 100,00 per sessie (1 uur)
Vervolggesprek € 150,00 per sessie (1,5 uur)

Vergoeding vanuit de zorgverzekeraar is soms gedeeltelijk mogelijk vanuit de aanvullende verzekering als u verzekerd bent bij CZ. Uw zorgverzekeraar bepaalt of u hiervoor verzekerd bent en voor welke vergoeding u eventueel in aanmerking komt.

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.30 uur
Dinsdag -
Woensdag 9.00 - 17.30 uur
Donderdag 9.00 - 17.30 uur
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |