Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Stress huwelijk

Hallo allemaal,

Ik ben hier nieuw en vind het spannend om mijn verhaal te delen. Ik zit namelijk al jaren in hetzelfde schuitje waar ik mij maar niet uit kan ‘bevrijden’ en waar ik mij enorm voor schaam. Mijn man en ik hebben eigenlijk sinds het begin van onze huwelijk (9 jaar) problemen. Naast zijn verbale geweld (woede-uitbarstingen) liegt hij constant en heeft een obsessie voor dames met grote billen. Dat laatste zoekt hij regelmatig op internet en bewaart de foto’s dan ook op zijn telefoon/laptop én iPad. Zodra ik het gesprek wil aangaan kapt hij het af, verdraait de boel en zorgt ervoor dat ik de boosdoener ben. Het ergste vind ik nog dat hij glashard ontkent terwijl de bewijzen zwart op wit staan én dat hij gewoon doorgaat met zijn praktijken. Hij doet na zo’n woede-uitbarsting ook weer alsof er niets aan de hand is. Het vervelende is dat ik mijzelf ben kwijtgeraakt. Het gaat wel met ups en downs. Maar ik ben niet echt gelukkig en heb de kracht niet om uit dit huwelijk te stappen. Angst voor onzeker- en eenzaamheid speelt hierbij een rol. Ik wil graag dat we een gelukkig gezinsleven (2 kids) leiden, maar realiseer mij steeds meer dat ik in een illusie leef. Zou graag hulp en tips willen. Iemand soortgelijke ervaring?

Anoniempje
08-02-2024
laatste reactie: 10-03-2024

1
6
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik vrees dat een gelukkig huwelijk echt wel heel zeldzaam is. Als je ongelukkig bent moet je ermee stoppen. Anders moet je er aan werken. Ik zou me eo geen zorgen maken om zijn liefde voor wat dikkere billen, maar wel om zijn woede uitbarstingen. Die mogen nooit tot agressie uitbreiden, nog fysiek nog verbaal. Ze vertalen wel dat hij ook ongelukkig is in dit huwelijk. Mij lijkt dit alles een bom die kan ontploffen, dus aanpakken is de boodschap. Of eraan werken iof ermee stoppen!

Tom
11-02-2024
Reageer:
Bedankt voor je reactie en adviesTom!

Anoniempje
14-02-2024
Reageer:
Bedankt voor je reactie en adviesTom!

Anoniempje
14-02-2024
Reageer:
Een andere mogelijke optie is natuurlijk om ermee in te stemmen dat hij af en toe op date gaat met zo een vrouw. (Dikkere billen) als dat een optie is natuurlijk.

Tom
14-02-2024
Reageer:
Bedankt voor het meedenken, maar dat is geen optie. Hij meet nl ook nog eens met twee maten: Ik hoef het niet in mijn hoofd te halen om naar andere mannen te kijken of (onschuldig) te praten…

Anoniempje
15-02-2024
Reageer:
Ga svp nadenken wat je zelf echt echt wil. Niet voor je kids cq omgeving.

Plan B
10-03-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een relatietherapeut


Druk op de plaatsnaam om te kijken welke relatietherapeuten in de buurt zitten:

Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |