Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Moet ik mijn excuus aanbieden?

Ik heb een issue. Mijn vriend en ik hebben al jaren (2) slechte sex. Er is ook totaal geen intimiteit van zijn kant. En het frustreerd mij mateloos. Al vaak menig discussie over gehad, maar geen verbetering. Zo doen we ff snel een quickie. En dan zegt ie we gaan straks verder ( net alsof je dan als vrouw maar klaar zit te wachten op een stoel, zodat we weer verder kunnen) want elkaar dan een beetje warm houden gebeurd dan ook niet. Om dan vervolgens maar niet verder te gaan. Dus hij heeft ze ding kunnen doen. En ik heb me ogen kunnen knipperen. Daarna gebeurd er weer maanden niks omdat het niet wilt steigeren etc. Ik probeer daarover te praten en soms raak ik gefrustreerd ervan. En vraag ik hem of hij mij nog wel leuk genoeg vind.
Hij begrijpt dat niet dat ik zo ga denken waarop hij weer pissig wordt.
Nu het volgende 2 wkn geledwn heeft hij last gekregen van een hoge bloeddruk en cholesterol en van wat hij zegt een inspanningsverbod. Heeft betablokkers ontvangen en mag volgende week terugkomen. Nu dacht ik altijd hartproblemen inspanningsverbod? Meestal willen juist dat je nog wat beweegt geen marathon maar wel wat beweging. Dus ik dacht al even gebruikt hij het misschien als excuus. Maar ok.
Maar ff geschrokken natuurlijk van alles maar ok de draad proberen op te pakken en dingen aanpassen.
Ik zag in de bijsluiter staan erectieproblemen bij gebruik. En ik dacht ohoh!.
Dus ik vroeg nog een paar dgn later aan me vriendinnen. Wat zouden jullue doen als nu blijkt dat er geen sex meer in zitomdat hij het niet meer doet? Wat zouden jullie doen dan. Nou we kwamen erop uit sex is belangrijk maar als er dan nog affectie is en genegenheid zou het niet het grootste probleem zijn en wel wat aan te passen zijn. Een paar dgn later vroeg ik het aan me vriend. Van goh heb jij dat gelezen en wat zou je doen als dat ding van jou het niet meer zou doen.
Nou meneer werd gelijk pislink, waar ik me wel niet druk over maak. En zijn gezondheid is veel belangrijker dan mijn gedachte. En het interesseert hem geen reet en als hij geen sex meer heeft en als mij dat niet bevalt dan rot ik maar op.
Dus zo he, dacht ik, fijn antwoord en gaf ook aan nou wat een fel antwoord en een ziekte heb je nooit alleen en treft ook je partner. En dat je dit soort dingen ook bespreekbaar moet kunnen maken. En dat ik moet oprotten klinkt ook niet echt liefdevol.
Vervolgens een week later liggen we samen op bed. Dus hij praat wat over zijn bloeddruk etc. Slaat zijn arm om me heen en zegt dat hij van me houdt. En ik dacht laten we het even luchtig houden, dus ik spring half tegen hem aan en zeg een beetje met een gekke toon. Omdat jij nu niks mag doen qua sex, wil niet zeggen dat je mij niet kan plezieren hihi.
Wordt hij boos en zegt gelijk geirriteerd meen je dat nou serieus? Waarop ik nog even moest nadenken, en dacht nou ik bedoelde het nu grappig, maar ja ergens meen ik dat wel. Want als jij meer niks kan wil niet zeggen dat je niks met mij kan doen. Dus ik zeg tegen hem. Uhhh ja ik meen dat wel. Dus hij zegt wil je nu sex dan. Dus ik zeg nou nu niet nee maar wil niet zeggen dat je niks met mij kan doen. Dus ik vertel je kan elkaar toch wat strelen, beetje kussen. Ik zeg das toch andere soort inspanning dan dat je de daad doet zeg maar. Nou of ik nu echt zo dom ben? Ik zeg uh nou alsof je nou je tandenpoetst, je toetsenbord aanraakt je brood smeert ben je toch ook met je handen bezig. ? Dus ik vraag nou stel dan voor als je een dildo erbij neemt, zou je dat wel doen dan. Krijg ik na 2 min nadenken een antwoord. Nou dat ligt eraan hoe groot die is en wat de inspanning en kracht erbij is. ??? Dus ik zeg NOU ECHTTTT??. wordt ie boos staat hij op begint me verrot te schelden. Slaat me met volle vuist 3x op me hoofd( gelukkig kon ik me dekbed er tussen doen)dus heb alleen een tand door me lip. Kleed zich aan en zegt dat hij naar huis gaat. Ondertussen roept hij dat ik hem dood wil hebben. Belt 112 ? En zegt dat hij naar huis wilt want hij heeft een hartkwaal en dat ik gestoord ben. De dame aan de lijn zegt nou meneer u kan toch naar huis. En hij zegt ja maar zij is gestoord en weet niet of ik de deur uit kan. Dus ik roep ondertussen vanuit de stoel. Ja hoor ik doe de deur zelfs voor hem open. Hij is toen naar huis gegaan en heeft gezegd dat het uit is? Nou ik ben helemaal van me ei? En heb hem ff rust gegeven en dacht ik bel hem vandaag. Krijg ik te horen dat ik zijn dood wordt. En ik moet nadenken wat ik savonds om 12 uur zeg/discussie voer. En dat ik mijn excuus moet aanbieden?
Dus nu vraag ik me af, was het nu zo ontactisch van mij om dit op het moment als grapje te zeggen. En was hem nu zo dusdanig erg dan dat ik antwoord gaf op zijn ben je serieus? Ik snap er geen reet van. Ik snap dat sex ff op een laag pitje staat, maar heb ook het idee dat hij zich r nu een beetje achter schuilt. En ik vind wel dat het bespreekbaar moet zijn wat als. ? Wat vinden jullie moet ik mijn excuus aanbieden?

Jane
06-11-2023
laatste reactie: 01-05-2024

2
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Jeetje, wat een situatie. Ten eerste wil ik gezegd hebben dat jij een waanzinnige vriendin bent. Verder is het wel erg aanwezig dat jouw vriend wat problemen heeft die hij niet bespreekbaar maakt. Het dildo verhaal snap ik helemaal want onzekerheden, prestatie, grote. Ben daar zelf ook geweest. MAAR zodra hij je met de vuist slaat is er geen respect meer naar jou.

Wat zou jij tegen jouw vriendin zeggen als ze je verteld dat ze geslagen is door haar vriend?

Thom
01-05-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een relatietherapeut


Druk op de plaatsnaam om te kijken welke relatietherapeuten in de buurt zitten:

Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |