Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Allard | Psycholoog, Relatietherapeut

Psycholoog, Relatietherapeut - Deventer - Allard
Relatietherapie Deventer
Winterkoning 13
7423 DL Deventer
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Deventer

Welkom. Ik ben Allard, psycholoog in Deventer. Ik help jullie graag als jullie er samen niet meer uitkomen. Relatieproblemen komen in elke relatie vroeg of laat voor. Ze vragen aandacht, inzicht, verandering van jullie gedachten of gedrag, of verandering in de manier waarop jullie met elkaar omgaan. Bijna altijd is er verbetering mogelijk, zijn er kansen om te groeien en om meer jezelf te worden in jullie relatie. Je relatie biedt daarvoor juist goede mogelijkheden. 

 

 

Relatieproblemen 

Paren zoeken om veel redenen hulp. Bijna altijd ervaren paren communicatieproblemen, ruzies of juist elkaar ontlopen, en het gevoel van elkaar verwijderd geraakt te zijn. Meestal loopt ook de seksualiteit niet goed meer. Soms is er een derde in het spel of zijn er kinderen die het er niet makkelijker op maken. Belangrijk is nu dat jullie het anders willen. Jullie willen elkaar weer ontmoeten op een andere manier, de liefde en het vertrouwen weer ervaren, eraan werken om samen met elkaar verder te gaan. 

 

 

Hulp 

Jullie weten dat dat niet vanzelf gaat en jullie hebben vaak al vanalles geprobeerd maar merken dat je niet verder komt. Ik hoor graag wat jullie zelf al gedaan hebben; we gaan geen dingen dubbel doen. Nu hebben jullie de stap gezet om hulp te zoeken. Dat is een goede eerste stap. Elke volgende stap brengt je verder. Ik kijk met jullie samen naar de richting, de snelheid en de wegen die jullie kunnen bewandelen. Ik wil graag met jullie nieuwe manieren vinden om jullie samenzijn te verdiepen. Maak gebruik van de ervaring die ik jullie daarbij kan bieden. 

 

 

Alleen of samen

Niet altijd ligt de diepere oorzaak van relatieproblemen in jullie manier van communiceren. Jullie hebben beiden ouders als voorbeeld gehad hoe je een relatie goed of minder goed vorm kon geven. Jullie zijn beiden gevormd vanuit vroeger met sterke en minder sterke kanten. Vergelijkbare moeilijkheden spelen dan vaak in meerdere contacten. Soms is het goed om daar individueel aandacht aan te besteden; soms kan dit beter samen. Juist omdat elke relatie uniek is bekijk ik samen met jullie wat het beste voor jullie is. 

 

 

Wie ben ik 

Ik ben geboren in 1965. Ik heb al vele jaren een eigen praktijk waarin ik met veel enthousiasme werk. Ik heb mij gespecialiseerd  in de zachtere psychologische methoden en de complementaire gezondheidszorg. Dat betekent voor jullie dat ik, als je wilt, ook naar oorzaken wil kijken en naar dieperliggende groeiprocessen. Het is mijn ervaring en overtuiging dat dit langdurig helpt; en dat gun ik jullie. 

 

 

Contact 

Wil je weten hoe ik jullie kan helpen of heb je een andere vraag, neem dan vrijblijvend contact op. Ik bespreek telefonisch samen jullie situatie; waarna jullie beslissen wat je wilt.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Allard

Mededeling inzake corona-pandemie

Ook in de tijd dat het Coronavirus beperkingen oplegt werk ik door in de vorm van face to face gesprekken. Ik hanteer als voorzorg dat we elkaar geen handen geven en 1½ meter afstand in acht nemen. Voor al gemaakte afspraken ga ik ervan uit dat jij / jullie als cliënt de verantwoordelijkheid neemt om af te zeggen bij klachten en kans op besmetting volgens de richtlijnen van het RIVM. Uiteraard geldt dit omgekeerd ook voor mij. 

Opleidingen & registraties

2017 - heden: Psychosociale hulpverlening vanuit antroposofie

 

2015: Cliëntgerichte Psychotherapie basis en gevorderden opleiding, Apanta Academy, certificaten

 

2014 - 2015: Haptonomie, Synergos, certificaat

 

2014: EMDR, interne training, certificaat

 

2012 - 2014: Antroposofische Psychotherapie, NVAP, diploma

 

1984 - 1991: Klinische psychologie, Radboud Universiteit, diploma

 

 

AGB-code behandelaar 90-046005

AGB-code praktijk 90-54640

 

KvK 54674247Registraties

Tarieven

  • Relatietherapiesessies duren 90 minuten en kosten (in 2024) € 186,-
  • Individuele sessies duren 60 minuten en kosten (in 2024) € 124,-. 

Openingstijden

Maandag 12.00 - 17.00 uur
Dinsdag -
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag -
Vrijdag 11.00 - 17.00 uur
Zaterdag -
Zondag -

Ligging

Reviews Relatietherapie Deventer

Hieronder staan een aantal reviews over Relatietherapie Deventer - Allard

rating
Waardering van 4,7 uit 5
Op basis van 3 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


We voelden ons allebei gehoord

Ik ging samen met mijn partner naar Allard vanwege moeilijkheden waar we op eigen kracht samen niet uit kwamen.

Allard is een serieuze, vriendelijke man met een prima gevoel voor humor. Hij luistert kalm naar je en komt dan met een heel precieze samenvatting van de inhoud met de erbij overgebrachte emoties.

Hij kan zo beide posities van de partners goed naar voren brengen zodat beiden zich gehoord, gekend voelen, maar elkaar ook beter kunnen gaan begrijpen. Het wederzijde vertrouwen neemt hierdoor weer toe.


| 22 jan 2019
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Er heerste een veilige, prettige sfeer

Nadat mijn partner en ik in een ernstige relatiecrisis terecht kwamen, zijn we bij Allard van den Brink terechtgekomen voor relatietherapie.

Onze relatie was ernstig beschadigd en leek in eerste instantie hopeloos. Allard heeft ons gedurende de gesprekken anders naar elkaar, onszelf en situaties leren kijken. Er heerste een veilige, prettige sfeer bij elke sessie, waardoor moeilijke en confronterende woorden ook gezegd konden worden.

Doordat het gesprek gestuurd werd, maar er ook ruimte was voor eigen thema's, zijn we stapje voor stapje weer naar elkaar gegroeid. Ondanks dat we het uiteindelijk zelf moesten doen, heeft Allard hier een heel belangrijke rol in gespeeld.

We hebben nu genoeg handvatten om te werken aan onze relatie en hier een positief verloop aan te geven.


| 18 mei 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Blijvende opluchting, persoonlijk als in relatie

Allard verstaat de kunst om vlot, efficiënt en respectvol samen te werken met jou als cliënt. Ik heb meerdere therapieen gehad, maar deze vorm van psychotherapie sloot fantastisch aan op wat ik zocht. Geen navelstaren, geen oppervlakkige positiviteit, geen vage energetische verhalen.

Heel concreet en invoelbaar: door zijn aanpak leer je anders te communiceren over jezelf met de ander door praktische oefening te verbinden met inzicht in niet functionele patronen van emoties en gedachten.

 

Ik leerde bv dat ik teveel verantwoordelijkheid voor de ander naar me toe trok. En dat ik een afgewezen gevoel ook positief als wens kan verwoorden.

Ik kan zeggen dat de gesprekken bij Allard daadwerkelijk blijvende opluchting en daardoor groei hebben gebracht. Zowel persoonlijk als in de relatie met mijn man. Enorm bedankt, Allard!


Elsbeth, 66 jr, nooit te oud om te leren…..


| 8 okt 2017
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |