Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Paul | Relatietherapeut en Master relatiecoach

Relatietherapeut en Master relatiecoach - Harderwijk - Paul
Relatietherapie Harderwijk
Oosteinde 21
3842DR Harderwijk
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Harderwijk

In jullie zoektocht naar een goede relatietherapeut / Seksuoloog ben je op deze pagina terecht gekomen. Je wil nu echt gaan werken aan jullie relatie. Want de basis van een goede relatie is communicatie. En hoe is de communicatie binnen jullie relatie?

Wellicht is jullie relatie wel vastgelopen en jullie merken dat dit veel impact heeft op het leven van jullie als partners maar ook van de eventuele kinderen. Een jarenlange investering in jullie relatie en/of het samen hebben van kinderen, kan het voor jullie partners extra uitdagingen geven om de juiste keuzes te maken of om knopen door te hakken.

Ook kunnen er problemen ontstaan zijn op seksueel gebied. Jullie seksleven staat volledig stil er zijn (persoonlijke) problemen die een prettig seksleven verstoren. Wellicht is er wel een gebrek aan intimiteit en connectie samen. Als ervaren seksuoloog help ik jullie ook deze problemen binnen de relatie aan te pakken. 

 

Problemen binnen de communicatie in je relatie?

Veel relaties lopen stuk door een gebrek aan de juiste onderlinge communicatie. In het begin van de relatie verliep dat vaak nog prima of ging dat op zijn minst beter. Maar nu is dat allemaal anders. 

 

Jullie begrijpen elkaar niet meer, er is geen connectie meer, er is meer ruzie dan een mooi gesprek en leven als het waren langs elkaar heen. 

 

Door in Relatietherapie te gaan bij SPOT Coaching uit Harderwijk leren jullie weer te communiceren. Samen gaan we opzoek naar de valkuilen, problemen en uitdagingen. Door gesprekstherapie en geen rare oefeningen of huiswerk lossen we de problemen op. Jullie komen weer dichter tot elkaar en de relatie zal weer groeien en sterker worden. 

 

Gebrek aan intimiteit

We geven het niet graag toe. Maar wanner een relatie niet lekker loopt is er vaak veel minder aandacht voor intimiteit een knuffel een kus samen een avondje doorbrengen of gewoon seks. Door mijn opleiding tot seksuoloog kijken wij tijdens de relatietherapie ook kijken naar deze eventuele problemen. Jullie brengen ook jullie seksleven weer op een veilige fijne en vertrouwde manier weer op gang. 

 

Relatietherapie na vreemdgaan?

Wanneer er sprake is van overspel binnen de relatie is het noodzakelijk om in relatietherapie te gaan. Daar komen jullie zelf niet uit. Echt niet. 

Want, elk gedrag heeft een reden en die reden gaan we onderzoeken. Waarom is er gebeurd wat er is gebeurd en hoe lossen we dit blijvend op? Ook na overspel is jullie relatie te redden. 

 

Hoe werkt het?

Voordat we met de relatietherapie beginnen, maken we eerst gratis en geheel vrijblijvend kennis. Het is belangrijk dat er een ‘klik’ is.

Want het is echt belangrijk dat jullie wensen en twijfels vrij en ontspannen kunnen bespreken. Aan het einde van de intake evalueren we en bepalen we of we met de relatietherapie van start  kunnen gaan.

 

Tijdens de relatietherapie sessies richten we ons op o.a.:

 • de hulpvraag die jullie hebben;
 • de bestaande patronen doorbreken;
 • de communicatie tussen jullie;
 • de intimiteit binnen de relatie;
 • de eventuele kinderen;
 • de intimiteit en de genegenheid;
 • de doelen;
 • en alles wat voor jullie de oplossing gaat zijn om samen verder te kunnen.

 

Door mijn jarenlange ervaring vind ik niets gek en kunnen we samen alle kanten op.

Belangrijk is dat we tot de kern van jullie problemen komen en deze zo samen kunnen en mogen oplossen.

Na de intake zijn 5 tot 9 sessies vaak voldoende voor een blijvende verbetering binnen de relatie (een sessie duurt maximaal 75 minuten). Het volgen van sessies kan overdag én ’s avonds.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

 

Wil je partner nog niet mee?

Helaas zien we vaak dat een partner (nog) niet me wil naar relatietherapie. Soms kunnen we er dan voor kiezen om individuele therapie te starten maar meestal is een gratis kennismaking al voldoende om te zien dat de therapie bij SPOT Coaching net even anders werkt en het wel okay is om samen aan jullie probleem te werken. 

Online therapie

Soms kan het voorkomen dat jullie niet naar mijn praktijk in Harderwijk kunnen komen. Dat is geen probleem. 

 

Bij mij kan je ook online terrecht. De sessies zien er het zelfde uit alleen dan via een beeldscherm. 

 

We maken hier samen afspraken over hoe we dit vorm geven. Een intakegesprek is wel altijd fysiek op locatie. 

Opleidingen & registraties

Ik ben actief sinds 2005 en inmiddels uitgeroepen tot excellent coach, Master coach, en Therapeutisch coach.

Enkele opleidingen van mij:

 • NLP Trainer
 • NLP Master Coach
 • NLP Master Practitioner
 • EMDR Therapeut
 • Master Hypnotherapie
 • IEMT
 • Time Line Therapy Master
 • Vertrouwenspersoon
 • EMDR Therapeut
 • Relatietherapeut
 • seksuoloog

 

Ik vind het belangrijk dat kwaliteit en een vertrouwd gevoel voorop staan bij elke afspraak. Een veilige en verantwoorde omgeving is belangrijk. Als coach word ik door de aangesloten instanties geregeld gecontroleerd. Zo beschik ik uiteraard over een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) en zijn mijn opleidingen en werkervaring getoetst en gecontroleerd.

Door te kiezen voor een erkend en geregistreerde therapeut weet je zeker dat jij in een veilige, gecontroleerde en geregistreerde omgeving terechtkomt.Registraties

Specialisaties

Relatietherapie voor jou!

Met of zonder kinderen? Al tientallen jaren een relatie of véél korter. Ik kan jullie kan helpen. Doordat ik niet slechts één vast programma volg maar samen met jullie opzoek ga naar de kern van het probleem zoeken we daar ook samen de meest passende oplossing bij. 

 

 

Mediation:

Naast Therapeutisch Coach en trainer ben ik ook Mediator. De afgelopen jaren heb ik in mijn Mediation Praktijk veel stellen voorbij zien komen die gingen scheiden.

Toch kwam er vaak in de gesprekken naar boven dat de relatie nog helemaal niet klaar was maar er eigenlijk veel problemen waren in de onderlinge communicatie.

Wat begon als een mediation sessie werd al snel relatietherapie en al menig relatie is zo duurzaam behouden. Doordat Paul beide kanten van de medaille kent kan hij stellen in elk stadium van de relatieproblemen goed helpen. Win win dus!Samen of alleen?

Relatietherapie doe je samen, toch? Soms zijn er dingen die we niet samen (hoeven te) bespreken. Soms werk je ook aan je eigen doelen. Daarom zijn de gesprekken tijdens de relatietherapie niet altijd samen maar kunnen ze ook individueel zijn. Samen werken we naar een duurzame oplossing voor jullie relatie.

De meest behandelde relatieproblemen in mijn praktijk:

 1. Slechte onderlinge communicatie
 2. Seksuele problemen
 3. Ruzie / onbegrip
 4. Broer / zus relatie
 5. Onbewuste afstand naar elkaar

 

Tarieven

Afspraken zowel overdag, savonds of in het weekend. 

 

 • Het intake- / kennismakingsgesprek gratis van max. 30 minuten is gratis en vrijblijvend
 • Coachingsgesprek / relatietherapie sessie € 95 (max. 75 minuten)
 • Gesprekstarief na 75  minuten €35 (per half uur of deel daarvan)

LET OP: Een goede therapeut rekent GEEN toeslag wanneer jullie samen komen. Waarom moet een sessie dan duurder worden? 

 

Deze prijs is voor een afspraak in de praktijk in Harderwijk. Kosten voor huisbezoeken en bezoeken op afwijkende locaties op aanvraag.


*= Iedereen verdient de begeleiding die hij of zij nodig heeft. Soms kan goede coaching net te duur zijn. Ik wil dat iedereen geholpen kan worden en bied daarom enkele coaching trajecten per jaar met een aangepaste prijsstelling. Vraag hiernaar gerust om de mogelijkheden.

 

De begeleiding en behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Mocht dit problemen geven maak dit dan kenbaar bij het kennismakingsgesprek. We kijken dan samen naar een passende oplossing.

Ik wil de beste en onafhankelijke zorg bieden aan zijn cliënten en me niet willen schikken in regels die gesteld zijn in belang van de verzekeringsmaatschappij in plaats van die van de cliënt.

Openingstijden

Maandag 13:00 tot 21:00 uur
Dinsdag 13:00 tot 21:00 uur
Woensdag Uitsluitend telefonisch
Donderdag 11:00 tot 21:00 uur
Vrijdag 11:00 tot 18:00 uur
Zaterdag Uitsluitend telefonisch
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging

Mijn praktijk ligt in Harderwijk.
Ik ontvang mensen uit de regio Harderwijk, Ermelo, Zeewolde, Putten, Nunspeet.
Reviews Relatietherapie Harderwijk

Hieronder staan reviews over Relatietherapie Harderwijk - Paul

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 2 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aanNadat de sleur in onze relatie was gekomen en ook op de slaapkamer niks meer gebeurde zijn we in therapie gegaan bij Paul. Het was even wennen in het begin omdat hij nogal direct is. Het heeft ons juist ontzettend geholpen en zijn nu weer een gelukkig koppel.

| Hierden | 14 sep 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aanMijn relatie zat in zwaar weer. Op aanraden van vrienden zijn we bij Paul in behandeling geweest. We moesten even wennen aan de behandeling want dit waren we niet gewend. Maar wat een verademing! We zijn uit de impasse gekomen en weer gelukkig samen. Bedankt! Een absolute aanrader!

| Hierden | 14 sep 2022
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Forum tips | Forum lotgenoten | Login