Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Reginald Markes | EFT-relatietherapeut / Gezinstherapeut

EFT-relatietherapeut-Gezinstherapeut-Zoetermeer
Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Zoetermeer


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere therapeut op deze website.
---

Ik ben een ervaren EFT relatietherapeut gespecialiseerd in de Emotionally Focused Therapy (EFT) methode. Ik werk met stellen met uiteenlopende relatieproblemen. Mijn focus ligt op het herstellen en helen van de hechting, de emotionele verbinding, die partners samen hebben. Zo kunnen zij weer  vertrouwen, veiligheid en intimiteit in hun relatie brengen. Ik werk met stellen die een langdurige positieve wending willen geven aan hun relatie.

 

 

Voor welke relatieproblemen kunnen jullie bij mij terecht?

De stellen die ik bij sta hebben uiteenlopende relatieproblemen. Het kan bijvoorbeeld gaan om hoogoplopende ruzies en irritaties, een broer-zus verhouding, of overspel. Wat de oorzaak ook is, relatieproblemen leiden er altijd naar dat de hechting, de emotionele verbinding die partners samen hebben, losser wordt. Zo ontstaat er afstand tussen twee personen die zielsveel van elkaar houden.

 

Stellen met relatieproblemen sta ik bij door middel van:

 

  • EFT relatietherapie,
  • Intensieve Relatiebegeleiding,
  • De preventieve relatiecursus ‘Houd me Vast’ of  
  • Relatiecrisisgesprekken.Wie kan bij mij terecht voor relatietherapie?

Ik ga graag aan de slag met stellen die er op gebrand zijn hun relatie weer hecht, liefdevol en gelukkig te maken… stellen die er bewust voor kiezen om, ondanks alles wat er speelt, hun relatie een langdurige positieve wending te geven. Ik schenk mijn toewijding aan stellen die beseffen dat zij die mooie relatie kunnen hebben die zij wensen als zij bereid zijn er aan te werken. Ook als dat juist zo moeilijk is.

 

 

Wat kunnen jullie van relatietherapie bij mij verwachten?

Het herstellen van een relatie laat zich niet vangen in een afgebakend stramien van uren en minuten. Om die reden werk ik niet op basis van uren maar op basis van sessies. Een sessie bij mij duurt minimaal 90 minuten en langer als dat nodig is.

 

Hoeveel langer een sessie dan duurt vind ik niet zo interessant. Ik wil dat er iedere sessie iets bereikt is, dat er een stap gezet is. Ik wil dat jullie als stel iedere sessie met een tevreden gevoel afsluiten, met de moed om verder te bouwen aan jullie relatie.

 

Mijn aanpak is praktisch en vanuit de werkelijkheid die zich in de sessie aandient. Het is niet mijn insteek om te gaan trekken of duwen. Ik vind het niet erg om één van jullie, of jullie beide, uit je comfort zone te halen als dat goed is voor de relatie. Hoe dan ook, mijn aanpak is altijd respectvol, liefdevol  en integer. Ik committeer mij aan jullie relatiegeluk. Ik ga voor blijvend resultaat, niet voor de ‘quick fix’.

 


Registraties

Praktische info

Werktijden: Iedere dag van 9:00 tot 17:00. In de avond van 20:00 tot 22:00
Tarieven: € 130,- per sessie incl. btw
Sessieduur: 90 minuten
Opleidingen: Emotionally Focused Therapy, EPH/GGT Kempler Instituut
Beroepsvereniging: EFT-Nederland
Diversen: Een kennismakingsgeprek is vrijblijvend en kosteloos.

Ligging


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |