Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Ietje Deutz | Relatietherapeut

Relatietherapeut-Nijmegen
Van Langeveldstraat 27
6521 MH Nijmegen
therapie-venray@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Nijmegen

Relatieproblemen:

De basis van een gezonde relatie is vertrouwen, eerlijkheid en een doeltreffende communicatie. Zonder dat kan een relatie geen stand houden. Als je vastloopt in je relatie kan het goed zijn om samen met een therapeut te onderzoeken wat er precies is mis gegaan. Om je bewust te worden van ingesleten patronen en ieders eigen aandeel daarin, van verschillen in achtergrond, geschiedenis, karakter en van verschillende manieren van communiceren.

 

Gun jezelf en je partner de kans om te leren beter met elkaar om te gaan. Leer om opnieuw te luisteren naar elkaar en aandacht voor elkaar te hebben, elkaar emotioneel weer te begrijpen en te steunen.

 

Ontdek de kracht van je relatie en leer die kracht te gebruiken om problemen aan te pakken. In mijn benadering heb ik respect voor beide partners en stem ik af op jullie behoeften. Samen bedenken we stappen die leiden naar verandering en verbetering met het doel je opnieuw met elkaar te verbinden.

 

Praktische informatie

Werktijden: 5 dagen per week en avonden
Tarieven: 100 euro per sessie
Sessieduur: 1,5 uur
Opleidingen: HBO kreatieve therapie post HBO rouw en verlies Lichaamsgerichte psychotherapie ,coach traners opleiding Houd me vast
Beroepsvereniging: LVPW

Ligging


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |