Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Corona epidemie & relatietherapie

Zoals je weet is er een corona (COVID-19) epidemie in Nederland.

Het kan echter zijn dat je nu op zoek bent naar relatietherapie, en niet wilt wachten totdat de epidemie weer voorbij is.


> Bij een deel van de relatietherapeuten op deze website kun je nog terecht in de praktijk. Wel kan het zijn dat er gedragsregels zijn (zoals geen handen schudden).

> Een deel van de therapeuten biedt ook online (video) relatietherapie aan, bijvoorbeeld via beeldbellen.


Op deze pagina delen we de mogelijkheden met je en delen we de richtlijnen van het RIVM om de risico's op bestemming te beperken.Hygiënemaatregelen en gedragsregels
• Was je handen frequent met water en zeep, of desinfecteer je handen regelmatig met alcohol
• Schud geen handen 
• Gebruik papieren zakdoeken 
• Moet je hoesten en/of niezen, doe dit dan zoveel mogelijk in een papieren zakdoek en anders in je elleboogplooi. 


Heb je gezondheidsklachten?
Heb je op de dag van de afspraak gezondheidsklachten (verkoudheid, verhoging/koorts, en/of andere verschijnselen die verband kunnen houden met Corona), hoe mild ook, neem dan het zekere voor het onzekere en neem contact op met de therapeut om te overleggen wat te doen voordat je op de sessie verschijnt.


In risicovol gebied geweest?
Ben je, of iemand in je directe omgeving, onlangs in een risicogebied geweest, neem dan ook contact op met de therapeut. Neem dan het zekere voor het onzekere en neem contact op met de therapeut om te overleggen wat te doen voordat je op de sessie verschijnt. 

Welke gebieden als risicovol worden beschouwd (code geel, oranje of rood), zie hier.


Online relatietherapie
Een deel van de therapeuten op deze website biedt vanwege de corona epidemie dus de mogelijkheid van online relatietherapie, bijvoorbeeld via skype of zoom. 

Nog niet alle relatietherapeuten die dit aanbieden hebben dit al aangegeven in hun profiel. Wil je zeker weten of een relatietherapeut bij jou in de buurt online relatietherapie aanbiedt, stuur dan even een bericht naar de betreffende therapeut. 

Op deze site staan ook therapeuten die standaard online relatietherapie aanbieden. Daar kun je ook terecht.

Heb je een relatietherapeut op het oog en heb je meer vragen of wil je een afspraak maken, vul dan even het contactformulier in het profiel van de relatietherapeut in.


Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |