Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Gerrie van Blitterswijk | Systeemspecialist-Systeemspecialistische behandeling- Relatietherapie

Systeemspecialist-Systeemspecialistische-behandeling--Relatietherapie-Wijk bij Duurstede
Singel 5
3961 CE Wijk bij Duurstede
gerrie@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Wijk bij Duurstede

Mijn naam is Gerrie van Blitterswijk en ik ben vanaf 1993 erg bevlogen om mensen professioneel verder te helpen. Relaties hebben mij altijd mateloos geboeid. Ik ben vaardig in het helpen van mensen met relatieproblemen en ik pas verschillende technieken toe om mensen weer dichter bij zichzelf en elkaar te laten komen.

 

 

Partner-relatietherapie

Partner-relatietherapie is een specifieke vorm van systeemspecialistiche behandeling waarbij de partners samen in therapie zijn. In de therapie staan de problemen, persoonlijke opvattingen, gedachten, gedragingen, gevoelens en verwachtingen van beide betrokkenen centraal.

 

Uitgangspunten:

In de therapie kunnen de partners zich bewust worden van onderlinge reacties op elkaar en begrijpen welke invloed zij op anderen hebben. In de wisselwerking tussen beide partners kunnen negatieve spiralen van gedrag ontstaan waardoor de verwijdering toeneemt en de intimiteit en seksualiteit in de partnerrelatie minder wordt.

 

Je eigen achtergrond, opvoeding en het verleden spelen hierin een belangrijke rol. Zeker wanneer belastende traumatische ervaringen aan de orde zijn. Verder vraagt elke levensfase een specifieke aanpassing van beide partners. Denk maar eens aan het krijgen van kinderen, verandering van werk, verhuizing,  ziekte en de zorg voor ouders.

 

Spanningen in de relatie kunnen ontstaan door onvoldoende afstemming in persoonlijke opvattingen, gedachten, gevoelens en verwachtingen.

De aandacht tijdens de therapie gaat naar wat er in het hier en nu gebeurt tussen de beide partners en de eventuele aanwezige kinderen.Emotionally Focused Couple Therapy - EFT

Ik werk in mijn praktijk ook met de methode van Dr. Sue Johnson. Hierbij staat de liefde centraal, in emotionele verbondenheid te kunnen leven. Je te kunnen blijven ontwikkelen in je relatie vanuit een veilige plaats.

 

Je leert waarom relaties vastlopen en wat je moet doen om de liefde te brengen in de relatie, weer in elkaars hart te leren kijken en opnieuw tot intieme interacties te komen.

 

Partners met een goede relatie kunnen het boek "Houd me vast" geschreven door Dr.Sue Johnson klinisch psycholoog en vooraanstaand deskundige in de relatiewetenschap gebruiken om nog meer uit de relatie te halen en om de diepgang ook te blijven onderhouden.

Partners met een redelijke relatie, met de gebruikelijke ups en downs, kunnen eruit leren hoe ze de downs kunnen voorkomen of sneller repareren en de ups verdienen.

Voor partners die echt relatieproblemen hebben, zijn de vicieuze cirkels te sterk geworden; zij komen er met een zelfhulpboek waarschijnlijk niet uit.Niet meer samen verder

Soms lukt het niet meer om samen verder te gaan, ook in dit proces kan ik jullie helpen op een goede manier afscheid te nemen van het partnerschap / huwelijk.

 

Als er kinderen zijn, jullie te helpen om samen of alleen een goed ouderschap uit te kunnen gaan voeren. Met een stevige afgehechte draad en een goede stevige aanhechting naar de toekomst.

 

Praktische info

Werktijden: ma, di, wo, do, vrij, 8.00 uur t/m 22.00 uur; za, zo 9.00 uur t/m 13.00 uur
Tarieven: € 145.00 - € 170.00 ( na de intake kan ik beoordelen of de behandeling vanuit de verzekering betaald wordt)
Sessieduur: 75 min
Opleidingen: Master diploma Systeemspecialist T&C; Masterclass systeemtherapie EFT; Psychologie/Psychopathologie volwassenen; Mindfulness trainer voor MBCT en MBSR, VVM, Aandachtgerichte cognitieve therapie; Rino Seksuologie
Beroepsvereniging: NFG, RBCZ, NKS, BPSW

Ligging

Reviews Relatietherapie Wijk bij Duurstede

Hieronder staan een aantal reviews over Relatietherapie Wijk bij Duurstede - Gerrie van Blitterswijk

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 2 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Wij ervaren Gerrie als zeer betrokken

Ik ben nu nog in therapie bij Gerrie samen met mijn vriend.

Wij ervaren Gerrie als zeer betrokken en die echt mee stapt in je relatie, maar ook in je problemen...hierdoor kan ze heel goed meedenken en snapt Gerrie je gevoel. Het is totaal niet zweverig, want daar hou ik zelf niet zo van.

Ze is er echt voor jou/jullie....heel prettig!


| 9 mrt 2018
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Bedankt

Beste Gerrie,

Ik wil je graag bedanken voor het optreden als gesprekspartner tijdens onze scheiding.

" de spiegel voorhouden" heeft aan alle partijen veel inzicht gegeven waardoor we uiteindelijk een lastige situatie goed hebben kunnen oplossen.

Mijn persoonlijke advies na de kennismaking met jou zou dan ook zijn" voorkomen is beter dan genezen" en doe dit soort gesprekken al in je relatie en niet NA je relatie.

Dan is het immers te laat en de clichés zijn wat mij betreft waar " mannen zijn van Mars, en vrouwen van Venus" , praten, horen en verstaan zijn 3 aparte elememten die niet altijd op elkaar aansluiten.

Als je daar bewust van bent, kun je beter omgaan met elkaar.


| 12 mei 2018
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |