Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Bea | Psychosociaal therapeut Relatie-therapeut

Psychosociaal therapeut Relatie-therapeut - Diepenheim - Bea
Relatietherapie Twente
Haaksbergerstraat 46 (Hof van Twente)
7478 AX Diepenheim
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Twente

Samen verder, maar hoe?

Is jullie relatie verworden tot een zakelijke overeenkomst? Zijn jullie vast komen te zitten in ruzies en patronen die zich steeds maar herhalen? Die frustreren en die jullie maar niet weten te doorbreken?

Begrijpen jullie elkaars taal niet? Voel je je alleen, niet gezien, onvrij of geclaimd? Wil je weg uit je relatie of is er al een ander? Heb je al eerder een relatie verbroken omdat je toen ook dacht dat een nieuwe relatie de oplossing was? Of is je relatie met een familielid verstoord geraakt? Is er op je werk die leidinggevende of collega waar het maar niet lekker mee loopt?


Perspectief

Nergens kom je dingen van jezelf en de ander zo tegen als in een liefdesrelatie. Maar ook in familierelaties en werkgerelateerde relaties. Die je af doen vragen of je hier nog wel iets te zoeken hebt.

Een relatie brengt niet alleen het mooiste in jezelf naar boven. Maar ook het kwetsbaarste, het lelijkste en het pijnlijkste.

Ook al voelt het niet zo, een crisis in je relatie is een zegen. Omdat het je de gelegenheid biedt te leren over jezelf en over de ander. Zodat je jullie patronen gaat begrijpen. Je kunt ontdekken wie je werkelijk bent, wie de ander is en wat je wilt in je relatie. Een relatie waarin je veilig bent, waarin je kunt groeien. Waar je je aangetrokken voelt tot de ander, waar het gezellig is en waar je het gevoel hebt thuis te komen.


Oplossing

Een sterke relatie krijg je door op een goede manier met relatieproblematiek om te gaan. Hoe doe je dat? Praat erover met een onafhankelijke persoon. Iemand die geen scheidsrechter is maar een spiegel.

Ik kan jullie helpen binnen een veilige setting inzicht te krijgen in jezelf en in elkaar, woorden te geven aan je kwetsuren, je gevoelens en je verlangens. Zodat jullie weer inspiratie krijgen om de relatie zoals jullie die voor ogen hadden nieuw leven in te blazen. Ik kan jullie helpen ontdekken waar jullie relatie blij van wordt, van opleeft of juist van uitdooft.

Relatietherapie is zeker de moeite waard als jullie samen verder willen.

Veel stellen komen er sterker uit. En als jullie toch om wat voor reden dan ook besluiten om uit elkaar te gaan heb je er alles aangedaan. Kom je beter tot een weloverwogen besluit en sta je steviger in een nieuwe relatie.

Over mij

Mijn passie is de dynamiek tussen jullie opsporen die een gelukkige en gezonde relatie in de weg staat. Mijn bedrevenheid is snel tot de kern van het probleem te komen en duidelijk krijgen wat een inspirerende relatie van elk van jullie nodig heeft. Zodat jullie zelf kunnen beslissen of en hoe je verder gaat.

Ik ben opgeleid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Na 16 jaar praktijk gevoerd te hebben in Zuid-Holland ben ik nu, sinds 2021, met mijn Praktijk voor Psychotherapie en Coaching gevestigd in Diepenheim.


Werkwijze
Om een afspraak te maken heb je geen verwijzing nodig van je huisarts. In sommige gevallen wordt
relatie-therapie deels vergoed vanuit het aanvullende pakket. Raadpleeg hiervoor je zorgverzekeraar.

In een eerste gesprek kunnen jullie vertellen waar je tegen aanloopt en waar je hulp bij wilt. Dan kan ik beoordelen of jullie problematiek aansluit bij mijn kennis en jullie kunnen na dit gesprek beslissen of je verder wilt met de therapie. Ik maak een behandelplan op maat waarin ik gebruik maak van verschillende methodieken. We kijken wat bij jullie past. Heb je een relatieprobleem binnen de familie, of op je werk? Daar hoef je niet samen voor te komen, dat kan ook individueel.

Hoeveel sessies heb je nu nodig? Dat is niet te zeggen en is voor iedereen anders. Het is afhankelijk van meerdere factoren. Zoals het doel bijvoorbeeld dat jullie je stellen van de gesprekken. Staan jullie daar allebei achter, zijn jullie behoeften verenigbaar. Gesprekken geven in ieder geval duidelijkheid en inzicht. En jullie krijgen handvaten aangereikt hoe je anders met elkaar om kunt gaan.


Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Bea

Online therapie

Geven jullie de voorkeur aan online therapie? Dan ontvang je van mij per mail een link waarmee je eenvoudig met een klik kunt inloggen. Je hoeft daar geen programma voor te installeren.


Mededeling inzake corona-pandemie

In tijden van corona hou ik me aan de richtlijnen van het RIVM.

Opleidingen & registraties

Opleidingen
  • Integratieve Psychotherapie - Nederlandse Academie voor Psychotherapie (2002 - 2006)
  • Medische Basiskennis - Nederlandse Academie voor Psychotherapie (2007)
  • Modulen Algemene Psychologie, Sociale Psychologie, Klinische Psychologie - Open Universiteit (2008-2010)
  • EFT (Emotionally focussed Couple Therapy) - (ICEEFT International Centre for Excellence in Emotionally Focussed Therapy) (2011)
  • HBO Toegepaste Psychologie - NCOI (2012 -2015) 
  • PSBK (Psychosociale Basiskennis) - Con Amore (2018-2019) 
  • Modulen Burn-out, een integrale visie, Stress, een integrale visie - Con Amore (2020-2021)
  • Module Transities (levensfasen) - Con Amore (2022)

Registraties

VIT - Vereniging van Integraal Therapeuten
RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
SCAG - Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg
TCZ - Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg
TP - Therapiepsycholoog - Netwerk van Therapeuten en Psychologen

AGB-Codes

AGB zorgverlenerscode 90038326
AGB praktijkcode 90016876

In sommige gevallen wordt relatie-therapie deels vergoed vanuit het aanvullende pakket. Raadpleeg hiervoor je zorgverzekeraar. Vermeld dan bovenstaande AGB-codes en dat ik aangesloten ben bij de VIT (beroepsorganisatie).


Registraties

Tarieven

Relatie-therapie

Per sessie van 75 minuten € 125,-

Individuele therapie

Per sessie van 60 minuten € 85,-

 

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.00 uur
Dinsdag 9.00 - 20.00 uur
Woensdag 9.00 - 20.00 uur
Donderdag 9.00 - 20.00 uur
Vrijdag 9.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 13.00 uur
Zondag -

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |