Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Judith | Relatietherapeut

Relatietherapeut-Hillegom
Zuider Leidsevaart 3 c
2182 NC Hillegom
therapeut-judith@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Hillegom

In maximaal 4 gezamenlijke gesprekken helpt relatietherapie jullie bij het herkennen van de gedragspatronen en rolverdeling die jullie in de loop der tijd samen hebben ontwikkeld.

 

Bepaald gedrag van de ene partner roept bepaalde gevoelens en gedrag bij de ander op en vice versa.

 

Jullie gezamenlijke gedragspatroon wordt helder. Hierdoor wordt het mogelijk om beiden je eigen aandeel, én dat van je partner, in jullie relatiedynamiek te onderzoeken én te begrijpen.

 

We gaan binnen de relatietherapie op zoek naar nieuwe manieren van communiceren, naar gezonde compromissen sluiten, rekening met elkaar houden en begrip hebben voor elkaars gevoelens.

Zo ontstaat wederzijds begrip en acceptatie waardoor de liefde weer een kans krijgt. Daarnaast kan  ook een nieuwe, gezonde relatiedynamiek ontstaan!

 

 

En verder.....

Wanneer bepaalde negatieve gevoelens of negatief gedrag richting je partner voortkomen uit een dieperliggende oorzaak binnen in jou en waar je partner eigenlijk niets mee te maken heeft, dan zijn nieuwe manieren van communiceren, gezonde compromissen, rekening met elkaar houden en begrip hebben voor elkaars gevoelens echter niet genoeg.

 

Dan kunnen we op individuele basis ontdekken wat de oorzaak van jouw problemen is en hoe we die blijvend kunnen oplossen. Dit samen ontdekken doen we door gesprek én oefeningen! 

 

Door gesprek krijg je op mentaal niveau inzicht. En misschien weet je al heel goed wat de oorzaak van je problemen of gevoelens is.

 

Maar hoe verander je dit? Hier is een beweging op emotioneel of gevoelsniveau voor nodig. 

 

Die beweging bestaat uit herkenning, erkenning, acceptatie en uiteindelijk verwerking van de emotie of gevoelens. Deze beweging creëert zo dus ruimte voor positieve gevoelens in je binnenwereld. Óók zorgt het voor een positieve verandering in je gedrag richting je partner.

 

 

Persoonlijk

Mijn naam is Judith. Ik ben ruim 15 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven onder meer als strategisch inkoper en Real Estate & Facility Manager. 

Mijn burnout in 2008 en het herstel hiervan hebben mij zowel persoonlijke als professionele groei gebracht. Tijdens deze periode ben ik mij gaan realiseren dat ik graag met mensen werk en is dan ook de directe aanleiding geweest om mezelf om te scholen. 

Naast een opleiding tot coach heb ik trainingen gevolgd in verschillende persoonlijke ontwikkelingsmethodieken. Daarnaast vormen een opleiding psychosociale medische basiskennis en een 4-jarige beroepsopleiding psychosociale therapie een verrijking voor mijn kennis van de menselijke psyche met al zijn beweegredenen, motivaties en belemmeringen. 

 
Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Judith

Tarieven

Praktische info

Werktijden: 09:00-17:30

Tarieven: € 110,- per uur

Sessieduur: 1,5 uur met mogelijke uitloop

Opleidingen:psychosociale therapie, interactieve zelf-resonantie (trauma opstellingen), coaching, voice dialogue, prenatale en transpersoonlijke psychologie, Holotropisch Ademwerk®, psychosociale medische basiskennis, orthomoleculair voedingsdeskundige, healing

Beroepsvereniging: BATC

Diversen: relatietherapie wordt niet vergoed, de individuele sessies wel deels door de meeste zorgverzekeraars.

 

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |