Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Tom | Psychodynamisch Therapeut - Relatietherapie

Psychodynamisch Therapeut - Relatietherapie - Best - Tom
Relatietherapie Best - Oirschot - Eindhoven
Batalaan 1 b
5684 ZK Best
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Best - Oirschot - Eindhoven

Mijn naam is Tom en ik geef therapie en relatietherapie in Best. Ik sta jullie professioneel bij met aandacht die jullie nodig hebt. 

Een relatie is niet altijd even gemakkelijk. Het gaat met haar up's and downs...maar het kan ook zijn dat je echt niet meer gelukkig bent en er hulp moet worden ingeschakeld omdat jullie er samen niet meer uit komen.

De meeste van de relatieproblemen komen voort uit een uitdaging in de communicatie. Het is goed om deze weer optimaal op gang te brengen zodat je elkaar weer gaat begrijpen en weer gelukkig kunt worden, of te kijken naar alternatieven.


Patronen

Vaak zit een relatie in een bepaald patroon. Iedere keer worden dezelfde stappen gemaakt en jullie komen er niet uit. Goed om te kijken wat het patroon is en dit te gaan doorbreken. 

Het is dus goed om je relatie eens onder de loep te nemen....zeker als het even wat minder gaat. Dat is niet altijd even gemakkelijk want je zit er behoorlijk persoonlijk in. 

Als onpartijdig therapeut kan ik begeleiding geven aan datgene wat "schuurt" binnen de relatie. De communicatie mag weer op gang gebracht worden.  

Onderwerpen die normaal niet worden besproken mogen eens op tafel liggen. We gaan dan kijken wat het patroon is en wat er allemaal onder water "zweeft". Daarnaast gaan we kijken waar er behoefte aan is en hoe dit kan worden ingevuld. 

Met humor en aan de hand van het EFT programma gaan we dit doen.


Over mij

Ik ben geboren in 1969. De meeste tijd van mijn leven heb ik in Brabant gewoond. Samen met mijn twee kinderen wonen wij met veel plezier in Best. 

Ik heb het grootste gedeelte van mijn leven lange periodes leidinggevende functies gehad bij verschillende grote Multi Nationals. Het werken met mensen bij deze bedrijven vond ik altijd erg inspirerend. De mens achter de werknemer was toen en is nog steeds het meest leuke aan mijn werk. 

Naast dit werk heb ik 10 jaar gewoond en gewerkt in Frankrijk. In deze tijd zijn ook mijn kinderen geboren. Het organiseren, bouwen en creëren van een goed lopend bedrijf in de toeristisch sector heeft mij veel geleerd op gebied van ondernemerschap, mensenkennis, technische kennis, aanpassingsvermogen in een ander land en mijn eigen veerkracht en wendbaarheid. 

Het inspirerende van werken met mensen en mijn interesse in mensen met hun dieperliggende thema’s en keuzes was de reden dat ik psychologie ben gaan studeren.  

Omdat de thema’s vaak toch al zwaar en ernstig genoeg zijn breng ik graag wat humor in tijdens de therapie maar uiteindelijk wil ik samen met mijn cliënt altijd naar de kern.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Tom

Opleidingen & registraties

Ik ben geschoold als Psychodynamisch Therapeut en aangesloten bij de VBAG als beroepsvereniging. Daarnaast ben ik ingeschreven in het register van "beroepsbeoefenaren complementaire zorg" van het RBZC. Mijn licentienummer is 912016R. De AGB-codes zijn 90060534 en 900100952.


Registraties

Tarieven

Een sessie duurt 1 uur en kost 89 euro.

Openingstijden

Maandag 10.00 - 20.00
Dinsdag 10.00 - 20.00
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging

Mijn praktijk ligt in Best.
Ik ontvang mensen uit de regio Best, Eindhoven, Veldhoven, Schijndel, Eersel.Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


Tips van Tom:© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Forum tips | Forum lotgenoten | Login