Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Mijn vrouw is vreemd gegaan met mijn beste vriend

Mijn vrouw is vreemd gegaan met mijn beste vriend die ik al 20jaar kan.
1 maand geleden kwam ik er per toeval achter op mijn telefoon die gekoppeld is met Google dat ik een wel hele vreemde foto tegen kwam van mijn beste vriend. Ik appte mijn vrouw van wat heeft dit nou te betekenen. Ze zij wacht tot ik thuis ben ik heb je wat uit te leggen. Ik werd erg onrustig en vreesde het ergste al.
Toen ze thuis kwam zij ze dat ze al 2..5maand verliefd was op mijn beste vriend die ook nu een jaar uit elkaar is. Ondanks dat zij uit elkaar waren deden we nog heel veel samen zoals festivals pretparken bbqen en nog veel meer. Ze stonden heel dicht bij ons als goede vrienden. Maar sinds dat zij uit elkaar gegaan zijn groeide er een klik tussen mijn vrouw en mijn beste vriend hij kon zijn ei kwijt over de problemen met haar en de kinderen dat vond ik opzicht niet erg dat zij met elkaar appte en zo goed met elkaar konden praten.
Maar blijkbaar hadden zij veel raak vlakken en gingen de gesprekken via de app verder dan vriendschap ze zeiden dat ze elkaar leuk vonden en zelfs verliefd op elkaar.
Ik zelf was erg bezig met mezelf o.a met sporten en naar festivals gaan en in de avond uren nog tuinen onderhouden. Ik zag niet wat er gebeurde maar voelde wel in de omgang met elkaar dat ik me steeds minder me op me gemak voelde als die vriend er was ze waren zo stiekum aan het doen het maakte me heel onzeker.
Op een avond zij mijn vrouw ik wil ook iets voor mezelf gaan doen ik wil graag gaan wandelen het liefst verre stukken natuurlijk kon ik geen nee zeggen en liet haar gaan.
Maar achteraf was ze natuurlijk niet alleen maar sprak ze met hem af in het bos en ging met hem wandelen terwijl ze elkaar via de app al gezegd hadden hoeveel ze van elkaar houden dus het bleef niet bij wandelen alleen.
Nu dat zij mij alles heeft verteld was ik in 1ste instantie heel bos en wou eigenlijk meteen gaan. Maar mijn hart wou dit niet en wou bij haar blijven en er voor vechten.
Nu is het zo dat ik weet waarom dit allemaal gebeurt is en dat ik hier ook een grote schuld in heb. We zijn al 8jaar samen maar door mijn verleden heb ik nooit echt liefde gekent dus wist ook niet goed hoe ik dat moest geven aan mijn vrouw. Maar nu dat dit gebeurd is zijn mijn muren om meheen gebroken en zijn mijn emotiche naar buiten gekomen en dat zorgt er nu voor dat ik heel erg gevoelig ben en wel degelijk liefde kan laten voelen naar mijn vrouw. We zijn nu bezig met relatietherapie en we praten nu heel veel met elkaar wat voorheen niet het geval was. Alleen nu zit ik wel al 1maand met mijn vrouw die gevoelens voor 2 heeft en dat zegt ze ook eerlijk tegen mij maar dat zorgt nu wel voor onrust in mijn hoofd.
Ik zal het haar vergeven wat er is gebeurd maar hoop wel heel erg op een toekomst met ons gezin samen met veel liefde.
Deze tijd is voor mij nu de zwaarste tijd van mijn leven zo wel de onzekerheid omdat zij nog steeds elk moment met hem contact kan krijgen op welke manier dan ook maar ik probeer nu te gaan op vertrouwen en eerlijkheid.
Ik heb me vriend zelf ook aangesproken met bellen en appen want ik wou ook weten hoe hij zich hier bij voelt en wat het met hem doet. Mijn vrouw heeft hem gezegd dat ze voor ons gaat vechten en heeft hem nu zoon maand niet gesproken maar ik blijf wel heel erg bang voor een terugval van haar omdat ze ook op hem zo verliefd is. Hoop tot dit allemaal tot een goed einde gaat komen en dat ik weer zelf verzekerd me eigen kan zijn en vooral weer gelukkig gaat worden met ons als gezinnetje.

Maurice
21-09-2022

3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:
Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen
Zoek een relatietherapeut


Druk op de plaatsnaam om te kijken welke relatietherapeuten in de buurt zitten:

Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |