Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Mari louise | Integratieve Psychotherapie

Integratieve Psychotherapie - Purmerend - Mari louise
Relatietherapie Purmerend
Tuinstee 61
1446 HH Purmerend
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Purmerend

Ik ben Mari louise en ik behandel reeds meer dan 15 jaar diverse klachten in mijn praktijk. Afgestudeerd in Integratieve Psychotherapie en de sociale Psychologie draag ik er altijd zorg dat ik speciaal gericht kan begeleiden in wat jullie precies nodig hebben in de relatie: een op maat gemaakte therapie!
Hierbij werk ik integratief: vanuit de gedachte dat bij ieder mens het denken, gedrag, emoties, lichaam en sociale belevingswereld  nauw met elkaar verbonden zijn. Jullie staan hierbij centraal!

Integratieve therapie helpt jullie bij het maken van bewuste keuzes en het handelen naar behoeftes, door concrete stappen te maken. Graag help ik jullie daarbij!


Wanneer therapie?
De meeste relaties kennen verschillende fases en gebeurtenissen in het leven kunnen een invloed hebben op die relatie. Vanuit een sterke verbondenheid kun je die overwinnen, door elkaar te steunen en er samen sterker uit te komen.

Soms horen we als partners elkaar niet meer; we luisteren bijvoorbeeld niet echt meer naar elkaar, we leven een eigen leven in de relatie en missen de verbondenheid waarbij we gevoelens van eenzaamheid en leegte ervaren, of we communiceren niet écht meer met elkaar.

Gevoelens als onbegrip, verdriet, verwaarloosd voelen , leegte maken dat jullie er samen even niet meer uitkomen. Herkennen jullie dit? En spelen er huidig destructieve patronen een belemmerende rol in jullie relatie?

Ik kan jullie hierbij helpen; samen brengen we de ingeslopen patronen helder in zicht, en ontdekken we wat de werkelijke behoeftes zijn in de relatie. Wat zegt de ander en hoor je ook werkelijk wat de ander zegt?

Door het gemis van communicatie en de patronen die daardoor zijn ontstaan open te leggen ontstaat er weer interactie en daardoor ook weer een contact, van waaruit de bloei weer ruimte krijgt. Ruimte voor communicatie richting verbondenheid en het herstellen van vertrouwen in julie relatie.


Hoe werk ik?
Integratieve psychotherapie betekent dat ik vanuit diverse psychologische stromingen jullie als unieke personen, met individuele eigenschappen, kwaliteiten en valkuilen alsook behoeftes in de behandeling gericht benader;  jullie staan dus centraal en niet enkel de klacht!

Ik garandeer daarbij een op maat gemaakte behandeling, waarbij jullie al snel zullen merken dat het resultaten oplevert. Jullie maken samen concrete stappen. 

Neem gerust contact met me op, ik sta graag voor jullie klaar.

Opleidingen & registraties

Ik ben afgestudeerd in de Sociale Psychologie en in Integratieve Psychotherapie. Daarnaast ben ik geregistreerd bij de EAP te Wenen als gecertificeerd ECP therapeut.

Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2003 mijn oorspronkelijke passie en interesse in de psychologie weer opgepakt en ben afgestudeerd aan de 4 jarige opleiding Integratieve Pychotherapie.

Vanuit enthousiasme, interesse, leergierigheid en verdere bekwaming in mijn vakgebed ben ik gecertificeerd als:
♦ ECP therapeut
♦ Mindfulness trainer
♦ ACT trainer ( Acceptance Commitment Therapy)

Regelmatig volg ik bijscholingen en ben gecertificeerd in o.a.:
♦ Cognitieve gedragstherapie
♦ Arbeids- en organisatiepsychologie
♦ Positieve psychologie


Registraties

Tarieven

Het behandeltarief per sessie is € 130,00. een sessie duurt gemiddeld 45 minuten.

Vergoeding voor ggz behandeling relatietherapie is vanuit de zorgerzekering niet mogelijk; enkel individuele Integratieve Psychotherapie komt in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekering.

AGB code zorgverlener 94013320/ 90047623. In het AGB-register worden enkel zorgverleners geregistreerd die voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

Openingstijden

Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 -17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 17.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Praktijkfoto's

Ligging

Mijn praktijk ligt in Purmerend.
Ik ontvang mensen uit de regio Purmerend, Amsterdam-Noord, Zaandam, Hoorn, Amsterdam-Centrum.
Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Forum tips | Forum lotgenoten | Login