Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Sven | Psycholoog

Psycholoog-Barendrecht
Relatietherapie Barendrecht
Binnenlandsebaan 112
2991 CA Barendrecht
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Barendrecht

Relatietherapie is een dienst waar behoorlijk wat over te vertellen valt. In het kort zal ik proberen te omschrijven wat we daar onder verstaan.

 

Relatietherapie draait in onze ogen om het zoeken naar waar jij in de relatie verantwoordelijk voor bent. Het durven zoeken en kijken naar aspecten waar jij wat aan kan doen als het gaat om totstandkoming en instandhouding van wat er speelt. Communicatie speelt daarin een grote rol. Communicatie moet daarin opbouwend (constructief) en niet afbrekend  (destructief) zijn.

 

Veel van onze gedragingen in hoe wij zijn in relaties zijn terug te voeren naar wat we hebben geleerd in onze jeugd. Soms leren we daar wat onhandige uitingen. Of, om het nog lastiger te maken, uitingen die ons eerst erg hebben geholpen werken nu juist tegen ons omdat de situatie is veranderd maar ons gedrag niet. 

In relatietherapie kan het handig zijn om deze gedragingen op te zoeken en te veranderen in meer functionele gedragingen. En daarmee bedoelen we gedragingen die ons in staat stellen te bereiken wat we wensen in plaats van ons te belemmeren.

 

Iedere relatie is anders

Iedere relatie is anders. Er bestaat in onze ogen dan ook geen kant en klare oplossing voor wat er speelt. We proberen daarom maatwerk te leveren. Jullie vraag staat centraal! Niet het aanbod in methodieken en technieken is leidinggevend, maar jullie wens!

 

Mocht je nieuwsgierig zijn naar mij of naar wat wij binnen de praktijk voor je kunnen betekenen, neem dan eens een kijkje op onze site of neem direct contact met ons op.

 

 

Over mij

Mijn naam is Sven Gerritsen en ik ben werkzaam binnen mijn eigen psychologenpraktijk.

Sinds 6 jaar werk ik als zelfstandig psycholoog verdeeld over 4 praktijk vestigingen. Binnen de praktijk heb ik twee collega-therapeuten: Lars en Laura. 

We zitten in Barendrecht, Dordrecht, Breda en Etten-Leur. Iedere dag geniet ik weer van het werken met mensen op weg naar meer geluksbeleving, plezier in het leven en hoge mate van welbevinden in hun relatie en daarbuiten!

 
Mensen uit de regio Barendrecht, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Lombardijen, Kralingen en verder weten mij te vinden.

Opleidingen & registraties

  • Studie HBO Psychologie bij Saxxion / Hansesteden ( 2008 )
  • Sociaal Cultureel Werk en Sociaal Pedagogisch Werk bij Baronie College ( 2005 )
  • Cursus overdracht en tegen overdracht ( 2014 )
  • Cursus Seksuologie / seksuologische gespreksvoering bij BIVT ( 2014 )


Registraties

Tarieven

Vanaf januari 2023 zullen wij in al onze vestigingen starten met pin-betalingen. Voor jou betekend het dat je na het consult afrekent. Wij zorgen er dan voor dat de factuur naar je mailbox verstuurd wordt. Deze factuur kun je dan declareren bij de zorgverzekeraar. Als je op de juiste manier verzekerd bent zal de zorgverzekeraar op je bankrekening terugstorten waar je recht op hebt.

Onderstaand de tarieven:

- Kennismaking / intake individuele therapie: 50 euro.

- Individuele therapie: 85 euro p/u.

- Kennismaking / intake relatietherapie: 50 euro.

- Relatietherapie: 95 euro p/u.

- Kennismaking / intake gezinstherapie: 50 euro.

- Gezinstherapie: 95 euro p/u.

 

Vergoeding

Als u aanvullend verzekerd bent krijgt u vaak een gedeelte van de gemaakte kosten vergoed. Afhankelijk van de zorgverzekeraar in kwestie liggen de bedragen die u terug kunt krijgen tussen de 35 en 55 euro per sessie. 

Afspraak afzeggen en/of verzetten? Graag 24 uur van te voren melden anders zijn we genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Openingstijden

Maandag 08.30 - 22.00
Dinsdag 08.30 - 18.00
Woensdag 08.30 - 21.00
Donderdag 08.30 - 22.00
Vrijdag 08.30 - 18.00
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |