Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Nynke Neijzen | PRI - Psycholoog - Relatietherapeut

PRI---Psycholoog---Relatietherapeut-Zeist
Harmonielaan 25
3704 HG Zeist


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

---

Op dit moment heb ik een clientenstop voor relatietherapie.

---

 

 

Vaak lopen mensen in relaties steeds tegen dezelfde dingen aan, ook al houden ze veel van elkaar. Het begint meestal met kleine ergernissen die uiteindelijk kunnen uitmonden in grote ruzies of bijvoorbeeld afstandelijke kilheid. In het ergste geval kunnen de problemen leiden tot een breuk of scheiding.

 

In relaties botsen mensen eigenlijk niet tegen ‘elkaar’ op, maar tegen hun eigen oude overtuigingen en projecties. Dat is goed nieuws, want daar kun je iets aan doen. Ook als de problemen heftig zijn geworden.

 

Relatietherapie Zeist

Willen jullie je relatie een nieuwe kans geven? Je zult ontdekken dat je er samen uit kunt komen of dat je weer veel met elkaar kunt beleven en dat de liefde opbloeit. In situaties waarin je niet meer samen verder wil, kan therapie helpen op een veilige manier uit elkaar te gaan. Er zijn immers vaak kinderen in het spel.

 

Tijdens een intakegesprek onderzoeken we welke problemen er zijn en wat de mogelijke oorzaken zijn. Dan maken we een plan van aanpak met daarin, afhankelijk van de situatie, zowel individuele sessies als gezamenlijke sessies.

 

Omdat ik lid ben van het NIP en het NVPA bestaat de mogelijkheid dat mijn begeleiding door je zorgverzekeraar wordt vergoed.

Mensen uit de regio Zeist, De Bilt, Bilthoven, Soest, Bunnik, Utrecht, Houten, Driebergen-Rijsenburg, Amersfoort en verder weten mij te vinden.

 

Over mij 

“Mensen raken niet verstoord door de dingen die gebeuren, maar door de manier waarop ze ernaar kijken” (Epictetus)

Een oeroud citaat dat me na aan het hart ligt. Hebben we niet allemaal regelmatig last van oude, belemmerende overtuigingen? Tegelijkertijd biedt de uitspraak perspectief. Want aan je manier van kijken, kun je iets doen! Groei en zelfontwikkeling staan dan ook centraal in mijn leven. 

 

Na HEAO-(commerciele economie) heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in het uitgeverij- en reclamevak. Vervolgens heb ik mijn hart gevolgd door psychologie te gaan studeren.

 

Inmiddels werk ik ruim 15 jaar als zelfstandig gevestigd psycholoog met een eigen praktijk. Mijn vervolgopleidingen zijn onder andere: Intuïtieve Ontwikkeling, PRI, EMDR io en AD(H)D-coaching.

 

Tevens heb ik jarenlang gewerkt als PRI-supervisor en -leertherapeut.

Opleidingen & registraties

Na HEAO-commerciele economie heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in het uitgeverij- en reclamevak. Vervolgens heb ik mijn hart gevolgd door psychologie te gaan studeren.

 

Inmiddels werk ik ruim 15 jaar als zelfstandig gevestigd psycholoog met een eigen praktijk. Mijn vervolgopleidingen zijn onder andere: Intuïtieve Ontwikkeling, PRI, EMDR en AD(H)D-coaching en Psychosomatische Therpapie op basis van Somatic Experiencing.

 

Tevens heb ik jarenlang gewerkt als supervisor en leertherapeut.Registraties

Specialisaties

 

Wat is in jouw praktijk de Top 5 van meest voorkomende relatieproblemen?

 

1. Elkaar niet begrijpen

2. Boosheid en conflicten

3. Uit elkaar groeien met nare gevolgen

4. Verkeerde verwachtingen van elkaar

5. Verliefd worden op een ander

 

 

Wat is het resultaat van relatietherapie als mensen bij jou komen?

Eigenlijk komen de meeste problemen voort uit hoe we naar onszelf en onze partner kijken. Als dit eigen projecties zijn is er alles te winnen. Dit is een goed recept voor bijna alle bovengenoemde problemen in relaties.

 

 

Hoeveel sessies relatietherapie zijn er meestal nodig?

Dat hangt sterk af van wat er aan de hand is. Veel clienten komen pas als het water aan de lippen staat. Ik zou hen aanraden om eerder aan de bel te trekken.

 

Relatietherapie te zien als een manier om aan je relatie te werken in plaats van aan de problemen in je relatie.

 

 

Wat vind je het fijnste aan het geven van relatietherapie?

Als de therapie werkt en mensen elkaar weer weten te vinden. 

 

 

Wat is jouw relatietip van de week?

Ik heb een driedubbele tip. Kijk naar je eigen projecties en maak ook eens een lijstje met wat wel goed gaat of fijn is aan je partner. Het negatieve heeft de neiging om het positieve volledig te overstemmen.

 

Noteer in een memo-appje op je telefoon of in een klein boekje steeds wanneer je iets (kleins) fijn vind of iets waardeert. Geef meteen even een compliment. Lees je notities geregeld per door. Dat doet wonderen.

 

En als dat niet helpt? Zoek hulp voordat het te moeilijk wordt.

Tarieven

Ik hanteer verschillende tarieven voor particulieren en bedrijven.

 

Voor informatie over mijn actuele tarieven en verzekeringen kun je even een berichtje naar me sturen.

 

 

Sessieduur

60 minuten

 

 

Vergoeding

Ik ben lid ben van het NVPA. Daarom bestaat de mogelijkheid dat mijn begeleiding door je zorgverzekeraar (deels) wordt vergoed uit de aanvullende zorgverzekering.

Openingstijden

Maandag 9.00 - 18.00 uur
Dinsdag 9.00 - 18.00 uur
Woensdag 9.00 - 18.00 uur
Donderdag 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |