Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Nynke Neijzen | PRI - Psycholoog - Relatietherapeut

PRI---Psycholoog---Relatietherapeut-Zeist
Harmonielaan 25
3704 HG Zeist


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

---

Op dit moment heb ik een clientenstop voor relatietherapie.

---

 

 

Vaak lopen mensen in relaties steeds tegen dezelfde dingen aan, ook al houden ze veel van elkaar. Het begint meestal met kleine ergernissen die uiteindelijk kunnen uitmonden in grote ruzies of bijvoorbeeld afstandelijke kilheid. In het ergste geval kunnen de problemen leiden tot een breuk of scheiding.

 

In relaties botsen mensen eigenlijk niet tegen ‘elkaar’ op, maar tegen hun eigen oude overtuigingen en projecties. Dat is goed nieuws, want daar kun je iets aan doen. Ook als de problemen heftig zijn geworden.

 

Relatietherapie Zeist

Willen jullie je relatie een nieuwe kans geven? Je zult ontdekken dat je er samen uit kunt komen of dat je weer veel met elkaar kunt beleven en dat de liefde opbloeit. In situaties waarin je niet meer samen verder wil, kan therapie helpen op een veilige manier uit elkaar te gaan. Er zijn immers vaak kinderen in het spel.

 

Tijdens een intakegesprek onderzoeken we welke problemen er zijn en wat de mogelijke oorzaken zijn. Dan maken we een plan van aanpak met daarin, afhankelijk van de situatie, zowel individuele sessies als gezamenlijke sessies.

 

Omdat ik lid ben van het NIP en het NVPA bestaat de mogelijkheid dat mijn begeleiding door je zorgverzekeraar wordt vergoed.

 

Over mij 

“Mensen raken niet verstoord door de dingen die gebeuren, maar door de manier waarop ze ernaar kijken” (Epictetus)

Een oeroud citaat dat me na aan het hart ligt. Hebben we niet allemaal regelmatig last van oude, belemmerende overtuigingen? Tegelijkertijd biedt de uitspraak perspectief. Want aan je manier van kijken, kun je iets doen! Groei en zelfontwikkeling staan dan ook centraal in mijn leven. 

 

Na HEAO-(commerciele economie) heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in het uitgeverij- en reclamevak. Vervolgens heb ik mijn hart gevolgd door psychologie te gaan studeren.

 

Inmiddels werk ik ruim 15 jaar als zelfstandig gevestigd psycholoog met een eigen praktijk. Mijn vervolgopleidingen zijn onder andere: Intuïtieve Ontwikkeling, PRI, EMDR io en AD(H)D-coaching.

 

Tevens heb ik jarenlang gewerkt als PRI-supervisor en -leertherapeut.

 

Aangesloten bij

  • NVPA
  • NIP

Praktische informatie

Werktijden: 9.00 - 18.00 uur
Sessieduur: 60 minuten (vergoeding afhankelijk van ziektekostenverzekering)
Opleidingen: Psychologie (ac), PRI, EMDR io en AD(H)D-coaching
Beroepsvereniging: NVPA en NIP

Ligging


Alle relatietherapeuten in Zeist >>
© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |