Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Mirella | Online relatietherapie

Online-relatietherapie-Nederland
mirella-brok@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtOnline relatietherapie

Online relatietherapie geeft je extra flexibiliteit en comfort omdat je het vanuit huis kunt doen. Zo kan ik je, waar je ook woont, ondersteunen als je graag bij mij een afspraak wilt maken. Dan kunnen we samen aan de slag via skype.

  

Als liefdespsycholoog ondersteun ik mensen die zich niet verbonden voelen in hun relaties. Ik stel je vragen en luister oprecht naar je. Zo praat je open over je gedachten en je gevoelens, en zoek je manieren om je liefdesleven en relaties met je familie zelf te verbeteren.

  

Aandachtig - Authentiek - Warm - Creatief - Verbindend

 

Je mag alleen skype-sessies met me hebben. Met je partner, een familielid of goede vriend. Ik verwelkom individuen, paren en gezinsleden.

 

 

Wat mag je verwachten?

Wat mag je verwachten van relatietherapie? Helaas niet een betere partner. Al mag je wel bereid zijn om zelf een betere partner te worden. In de eerste instantie een betere partner voor jezelf, en daarna wellicht een betere partner voor een ander. Wanneer je naar jezelf durft te luisteren, kun je naar de ander luisteren. En ligt een betere relatie gemakkelijker in het verschiet.  

 

Als je nuchter bent, kan relatietherapie heel nuchter zijn. Als je ijverig wilt zijn, kun je huiswerk meekrijgen. En – gelukkig - als je humor hebt, kan er zelfs gelachen worden in relatietherapie. Wij maken namelijk samen relatietherapie.

 

Voor wie is relatietherapie?

Moet je altijd met z’n tweeën komen? Je kunt relatietherapie met zoveel mensen bijwonen als je zelf wilt. Soms zijn er immers spanningen in het hele gezin en willen kinderen ook gehoord worden. Soms zijn er spanningen met (schoon)familie. Of wil je juist alleen komen. Het kan bij mij allemaal besproken worden en soms per sessie verschillen.

 

 

Mijn opleidingen en certificeringen

Vanuit een innerlijke gedrevenheid om me te specialiseren in relaties doorliep ik verschillende studies. Ik studeerde ik af als Toegepaste Psycholoog, met een minor in Persoonlijke en Professionele Ontwikkeling. Om mij verder te ontwikkelen volgde ik de opleiding Post HBO Systeemtherapeutisch Medewerker. Daar werd ik geraakt door de invloed van familierelaties. Sinds 2013 specialiseer ik mij in de contextuele hulpverlening. Hier staat de relationele ethiek tussen mensen voorop.

 

Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie. En lid IO van de

Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie.

 

Ben je verzekerd voor alternatieve zorg in je aanvullende pakket? Dan ontvang je waarschijnlijk een gedeeltelijke vergoeding van onze afspraak. Vraag me gerust naar deze mogelijkheden.

 

Praktische informatie

Werktijden: Overdag en 's avonds en op zaterdag
Tarieven: 79 euro tot 18.00 uur 89 euro vanaf 18.00 uur en op zaterdag - Mogelijk ontvang je een gedeeltelijke vergoeding uit je aanvullende pakket
Opleidingen: Toegepaste Psychologie, Post HBO opleiding systeemtherapeutisch medewerker, Leerschool voor Contextuele Hulpverlening
Beroepsvereniging: VCW, NVRG i.o., NBTP, NVPA

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |