Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie
Relatietherapeut & APK Relatietrainingen - Utrecht - Rianne
EFT-Relatietherapie Utrecht
Weerdsingel Oostzijde 8
3514AA Utrecht
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRianne | Relatietherapeut & APK Relatietrainingen

EFT-Relatietherapie Utrecht

 

Welkom! 


Ik ben opgeleid als EFT (Emotionally Focused Therapy) therapeut. Het is mijn passie om mensen met elkaar te verbinden. Ieder mens wil verbinding met een ander; sterker nog, we hebben dat zo nodig, ook al lijkt dat verlangen soms weg. 

In de therapie gaan we samen op zoek naar de thema's en het patroon wat er tussen jullie speelt. Jullie ontdekken gaandeweg wat er geraakt wordt bij de ander en in jezelf. Ik ondersteun jullie in dit proces en de daaruit voortkomende gesprekken. EFT volgt een duidelijke route en kaart in de relatie. Ik maak ook gebruik van componenten van mindfullness en systemisch werk. Ik luister oordeelloos en in mijn ervaring is het gedrag van mensen vooralsnog altijd te bregrijpen. 


Het is een moedige stap om ondersteuning te vragen voor de belangrijkste relatie in je leven. Ik waardeer ieder individu en sta achter jullie in deze spannende stap. Ik voel me vereerd en dankbaar om dit prachtige vak uit te oefenen. Jullie zijn van harte uitgenodigd om kennis te komen maken.

Over mij

In 1981 ben ik geboren in Bilthoven. Vanzelfsprekend is het voor mij altijd geweest dat ik met mensen ben gaan werken. Als kind al was ik veel aan het bemiddelen tussen mijn ouders. Ik wilde graag hun relatie verbeteren. Menselijke (vooral liefdes-) relaties hebben mij van kind af aan al gefascineerd.

Ik heb zelf ondervonden, en vaak van dichtbij ervaren, hoe ingewikkeld en belangrijk het is om het goed te hebben binnen je relatie én tegelijk trouw te blijven aan jezelf.

Na het uit elkaar gaan met de vader van mijn eerste kind kwam ik in een moeilijke periode terecht. Toen besloot ik; ik ga aan mezelf werken en mijn leven anders leven. Van 2014 tot 2017 heb ik de driejarige coachopleiding bij Phoenix gevolgd. Van 2019-2020 de EFT relatie therapie opleiding en ben inmiddels gecertificeerd therapeut.


15 jaar nu werk ik met plezier met gezinnen, kinderen en partners en hun relaties. Ik werk vanuit aansluiting en verbinding, dichtbij de mensen. Alles ontstaat vanuit het contact met elkaar.


Ik woon met mijn fijn gezin in Utrecht; met mijn vriend, zoon en dochtertje. Een samengesteld gezin vraagt openheid, eigen ruimte behouden en goede communicatie. Mijn vriend is een beweger van beroep en nodigt mij uit om te voelen wat er speelt in mijn lijf. Wat er zich van binnen afspeelt is altijd waar!

 

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Rianne 

Opleidingen & registraties

Mijn opleidingen zijn: 

  • Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling. 
  • Opleiding Phoenixopleidingen Utrecht
  • Emotion Focus Therapie therapeut.


Registraties

Tarieven

- EFT Relatietherapie is marktcomfort prijs.  

- Afspraken in de avond is mogelijk, avondtarief 10%

- Als je een vraag hebt over de tarieven, vraag naar de mogelijkheden. 

- Er gelden andere zakelijke tarieven. 

- Studenten krijgen studentenkorting.

Ligging

Mijn praktijk ligt in Utrecht.
Ik ontvang mensen uit de regio Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Maarssen, Nieuwegein.
Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht