Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Petra Nieuwenhuize | Psychosociaal relatietherapeut

Psychosociaal-relatietherapeut-Lienden
Lienderveldsestraat 10
4033 BC Lienden
petra@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Lienden

Wat goed dat je op zoek bent gegaan voor hulp bij de problemen die je hebt in je relatie of met liefde en intimiteit. Een goede relatietherapeut, waar kan je die vinden? 


Het is vooral belangrijk dat je iemand vind waar je een klik mee hebt, waarbij je je veilig voelt om je verhaal te vertellen en waarbij je vertrouwen hebt dat je verder geholpen wordt. Ik wil heel graag die therapeut voor jou/ voor jullie zijn. 

 

 

Relatieproblemen

Jullie komen er samen niet meer uit. Er is zoveel gezegd, zoveel gebeurd. Zoveel ruzie en discussie, of al een lange tijd van zwijgen en negeren. Tijd voor hulp. Hoe kapot is de relatie? Hoe gebroken is de verbinding tussen jullie? Zijn jullie echt uit elkaar gegroeid? 

 

Is er misschien sprake van overspel? Waarom is dit gebeurd? Kan je de ander nog vergeven? Is het vertrouwen voor altijd weg? 

 

Ook als je partner niet mee wil kan een gesprek bij mij hierover zinvol zijn. Samen kijken we naar de redenen waarom je bij de ander weg zou willen en of dit voor jou de juiste beslissing is. Wat je nog zou kunnen proberen en welke vragen je jezelf eens heel eerlijk zou moeten stellen. 

 

 

Ik luister naar jullie allebei

Bij relatietherapie beginnen we met een uitgebreide start van 1,5 uur, waarbij ik luister naar jullie verhaal en goed doorvraag, zodat we zoveel mogelijk boven tafel krijgen. 

Daarna plan ik met jullie elk apart een gesprek van 1 uur. Ik merk dat je vaak eerlijker en opener praat zonder de partner erbij die jou nu zo kwetst. 

Aan de hand van deze 3 gesprekken mail ik jullie een verslag met mijn observaties en stel ik jullie een plan van aanpak voor. Daarin kan ik ook inschatten hoeveel sessies er nodig zullen zijn. 

 

Ook als je graag een relatie wilt, maar dat lukt maar niet of als je problemen ervaart met liefde of intimiteit kan ik je echt helpen.

 

In mijn praktijk bij het Betuwsch Badhuys in Lienden ontvang ik mensen uit de hele regio, Van Culemborg tot Tiel en Beneden-Leeuwen tot Rhenen, Wageningen, Veenendaal, Opheusden en Zetten.


Over mij

Ik heb bijna 20 jaar gewerkt als HRadviseur en Businesscoach. Het meest interessante aan mijn vak vind ik de vraag waarom mensen bepaalde keuzes maken. Waarom ze op een bepaalde manier reageren, waarom er een conflict van komt of hoe iemand opgebrand kan raken. 

Toen mijn laatste baan ophield heb ik ervoor gekozen door te gaan studeren in de Psychologie. Ik ben ik me verder gaan specialiseren in wat mensen beweegt en verbindt. De HBO-opleiding in de Psychologie bracht me deze kennis en inzichten. Daarna heb ik de therapeutische specialisatie als relatietherapeut gedaan.  

Hierin voel ik me helemaal op mijn plek. Ik ben uit de zakelijke wereld gestapt en mijn eigen praktijk als psychosociaal therapeut begonnen. Ik doe nu de hele dag wat ik het beste kan; mensen begeleiden naar een plek waar ze tot volle bloei kunnen komen! 

Binnen mijn praktijk staan we met een team klaar om jullie op te vangen. Er is bij een van ons altijd direct plek, ook in de avonduren of in het weekend. 

Zullen we vrijblijvend kennis maken? 

 

Online therapie

Per direct ben ik bereikbaar via Skype of Zoom mochten jullie vanwege Corona niet naar de praktijk kunnen komen. 

De gesprekken zijn momenteel vooral gericht op de-escaleren van spanningen en hoe houden we deze tijd van Cornona-stress samen in ieder geval vol. Jullie krijgen veel oefeninen en gespreksstof mee om samen mee aan de slag te gaan. 


Opleidingen & registraties

HBO psychologie met veel therapeutische aanvullingen zoals die van relatietherapeut en EMDRtherapeut.


Registraties

Tarieven

De eerste kennismaking is gratis en vrijblijvend.

Daarna kost een sessie relatietherapie van 1 uur €70,00 in de avonduren of in het weekend komt daar 10 euro bovenop.

Openingstijden

Maandag 9.00 - 15.00
Dinsdag 9.00- 15.00 en 19.00-22.00
Woensdag 9.00-12.00 en 19.00-22.00
Donderdag 9.00-15.00 en 19.00 - 22.00
Vrijdag 9.00-15.00
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |