Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Jeannette van Hoek | integratief therapeut en coach

integratief-therapeut-en-coach-Goirle
van HessenKasselstraat 34
5051 CG Goirle
jeannette@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Goirle

Mensen zijn op hun best als ze in verbinding zijn met anderen. Maar waar leren we dat? Het is geen vak op school, de meesten leren het door ervaring; hoe gaan je ouders met elkaar om, krijg je een goed voorbeeld mee of moet je het vooral zelf doen?

In een relatie komen 2 mensen samen met vaak een andere achtergrond. Dat gaat niet altijd goed of vanzelf. Hulp daarbij is soms nodig, de relatie verbreken is niet de eerste oplossing. Ik wil jou/jullie begeleiden op de weg terug naar verbinding, zodat de liefde weer te voelen is.

 

 

Waar lopen jullie tegenaan? 

Bijna iedereen maakt het mee dat het in de relatie 'even iets minder lekker loopt'. Het is de moeite waard daarbij stil te staan en er samen met een therapeut naar te kijken.

Wat gebeurt er, waar lopen jullie tegenaan, op welke momenten gaat het minder goed en zijn er spanningen en conflicten?

Zelf zie je vaak niet welke patronen er spelen en hoe jullie op elkaar reageren.

Uit onderzoek is bekend hoe belangrijk het is om je emotioneel verbonden te voelen: mensen leven langer, herstel van ziekte gaat sneller. De basis van je relatie is de hechting aan elkaar. Die hechting is in de jeugd ontstaan. 

 

Beter communicatie

Ik wil samen onderzoeken hoe het zit tussen jullie en de weg bewandelen naar meer begrip, betere communicatie, het leven als partners weer fijn vinden. Als dat toch niet mogelijk is - dat gebeurt ook wel, laten we realistisch zijn - dan kan ik ondersteunen bij moeilijke keuzes, die voor jullie liggen. 

 

Gesprekstherapie gebaseerd op EFT (Emotionally Focused Therapy) is mijn uitgangspunt, maar ook andere vormen zoals schrijven, werken met beelden, films, genogram, ontspanningsoefeningen en andere zet ik in, afhankelijk van jullie persoon en hulpvraag.

 

Over mij

Vanuit het hoger onderwijs, waar ik docent, mentor, studentendecaan en waarnemend studentenpsycholoog ben geweest, ben ik de therapiekant ingegaan. Dat doe ik nu met liefde en plezier. 

 

In mijn praktijk bied ik integratieve psychotherapie en partner-relatiegesprekken aan. Ook kun je terecht voor psychologische begeleiding bij rouw- en verlies, bij echtscheiding en bij burn-out en spanningsklachten.

 

Praktische informatie

Werktijden: dagelijks op afspraak, ma'dag en do'dagavond van 18-21u
Tarieven: 95 euro per stel, bij individuele gesprekken 75 euro en als dit niet onder de aanvullende verzekering valt 60 euro
Sessieduur: 1 uur

Ligging

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |