Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Sven Gerritsen | Psycholoog

Psycholoog-Dordrecht
Relatietherapie Dordrecht
Vissersdijk Beneden 70
3319 GW Dordrecht
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Dordrecht

Relatietherapie is een dienst waar behoorlijk wat over te vertellen valt. In het kort zal ik proberen te omschrijven wat wij daar onder verstaan.

 

Relatietherapie draait in onze ogen om het zoeken naar waar jij in de relatie verantwoordelijk voor bent. Het durven zoeken en kijken naar aspecten waar jij wat aan kan doen als het gaat om totstandkoming en instandhouding van wat er speelt. Communicatie speelt daarin een grote rol. Communicatie moet daarin opbouwend (constructief) en niet afbrekend  (destructief) zijn.

 

Veel van onze gedragingen in hoe wij zijn in relaties zijn terug te voeren naar wat we hebben geleerd in onze jeugd of andere situaties die vormend zijn geweest. Soms leren we daar wat onhandige uitingen. Of, om het nog lastiger te maken, uitingen die ons eerst erg hebben geholpen werken nu juist tegen ons omdat de situatie is veranderd maar ons gedrag niet. 

In relatietherapie kan het handig zijn om deze gedragingen op te zoeken en te veranderen in meer functionele gedragingen. En daarmee bedoelen we gedragingen die ons in staat stellen te bereiken wat we wensen in plaats van ons te belemmeren.

 

Iedere relatie is anders

Iedere relatie is anders. Er bestaat in onze ogen dan ook geen kant en klare oplossing voor wat er speelt. We proberen daarom maatwerk te leveren. Jullie vraag staat centraal! Niet het aanbod in methodieken en technieken is leidinggevend, maar jullie wens!

 

Mocht je nieuwsgierig zijn naar mij of naar wat wij binnen de praktijk voor je kunnen betekenen, neem dan eens een kijkje op onze site of neem direct contact met ons op.

Mensen uit de regio Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Barendrecht en verder weten ons te vinden.

 

 

Over mij

Mijn naam is Sven Gerritsen en ik ben werkzaam als zelfstandig psycholoog en praktijkeigenaar van psychologenpraktijk Smeijl.

Sinds 10 jaar werk ik als zelfstandig psycholoog verdeeld over 4 praktijk vestigingen. Binnen de praktijk werken we op het moment van schrijven met vijf psychologen. 

De praktijkvestigingen zijn gevestigd in Etten-Leur, Hoeven, Dordrecht en Barendrecht. Iedere dag haal ik weer veel voldoening weer uit het werken met mensen op weg naar meer geluksbeleving, plezier in het leven en hoge mate van welbevinden in hun relatie en daarbuiten!

Online therapie

Inhoudelijjk is er geen verschil met online therapie tegenover face to face therapie. We maken gebruik van applicaties als Skype, Facetime en Whatsapp. In de online gesprekken worden de vooraf gestelde behandellijnen gevolgd en aan de doelen gewerkt.


Mededeling inzake corona-pandemie

Bijzondere situaties vragen om een bijzondere oplossing. Wat betreft de COVID-19 pandemie stellen wij het volgende voor: 
We zijn bereid om clienten face to face te blijven zien als een ieder zich goed / gezond voelt. Natuurlijk houden we ons aan de gestelde maatregelen zoals de gepaste afstand bewaren, schudden we geen handen en reinigen we de ruimte hygienisch na ieder bezoek van clienten.

Mocht het, om wat voor reden dan ook, niet wenselijk zijn om face to face contact te hebben dan bieden wij als alternatief videobellen aan. We maken gebruik van applicaties als Skype, Facetime en Whatsapp.

Opleidingen & registraties

  • Studie HBO Psychologie bij Saxxion / Hansesteden ( 2008 )
  • Sociaal Cultureel Werk en Sociaal Pedagogisch Werk bij Baronie College ( 2005 )
  • Cursus overdracht en tegen overdracht ( 2014 )
  • Cursus Seksuologie / seksuologische gespreksvoering bij BIVT ( 2014 )
  • Medische Basiskennis ( NTI 2019 )


Registraties

Tarieven

- Kennismaking / intake individuele therapie: 50 euro ( half consult )

- Individuele therapie: 85 euro p/u.

- Kennismaking / intake relatietherapie: 50 euro ( half consult )

- Relatietherapie: 95 euro p/u.

- Kennismaking / intake gezinstherapie: 50 euro ( half consult )

- Gezinstherapie: 95 euro p/u.

 

Vergoeding

Als u aanvullend verzekerd bent krijgt u vaak een gedeelte van de gemaakte kosten vergoed. Afhankelijk van de zorgverzekeraar in kwestie liggen de bedragen die u terug kunt krijgen tussen de 35 en 40 euro per sessie. 

Afspraak afzeggen en/of verzetten? Graag 24 uur van te voren melden anders zijn we genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Openingstijden

Maandag Kantooruren en in de avond tot 22.00u
Dinsdag Kantooruren tot 18.00u
Woensdag kantooruren en avond tot 21.00u
Donderdag kantooruren en avond tot 22.00u
Vrijdag Kantooruren tot 18.00u
Zaterdag -
Zondag -

Ligging

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |