Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Guido | Relatietherapie

Relatietherapie - Alkmaar - Guido
Relatietherapie Alkmaar
westerweg 14
1815 DE Alkmaar
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Alkmaar

Ik heb zelf lang geworsteld met relaties; angst om te verbinden, en angst om verlaten te worden. Dus ben ik op zoek gegaan naar wat mijn behoeften en verlangens waren ten opzichte van mijn partner.

Hoe kan ik deze boodschap duidelijk en kwetsbaar overbrengen? En, hoe kan ik (weer) verbinden met mijn partner en van overleven naar leven gaan?

Ik zie jullie graag eerst individueel zodat ik een beeld krijg van jullie persoonlijke visie. Tijdens de therapie maak ik gebruik van IBCT en EFT, waarbij jullie ook opdrachten meekrijgen die jullie samen thuis zullen moeten uitwerken.

Deze oefeningen zijn bedoelt om jullie (weer) met elkaar te verbinden, zodat jullie elkaar beter leren begrijpen: waar komt een ieder vandaan? Waar zit de pijn of het verdriet? En wat zijn de basisbehoeften? Want jullie pijn, verdriet of basisbehoeften kunnen van elkaar verschillen.

 

Het belangrijkste vind ik dat jullie vanuit het gevoel (weer) met elkaar verbinden, dat jullie leren om te communiceren vanuit de eigen behoeften en verlangens, en dat jullie eerlijk en oprecht zijn naar elkaar. Oftewel, dat jullie inzicht krijgen in jezelf en elkaar.


Over mij

Ik ben hulpverlener geworden nadat ik in 2010 zelf een crisis heb beleefd. Ik ben toen in aanraking gekomen met gestaltpsychologie en systematisch werken en heb hier ontzettend veel aan gehad.

Wat mij persoonlijk zoveel heeft gebracht in beide therapievormen is de ervaring, dat wil zeggen het leren weer in je lijf te zijn en niet vanuit je hoofd te leven. Het systemisch werk heeft veel gedragingen duidelijk gemaakt en onbewuste patronen en dynamieken blootgelegd. Uiteindelijk ben ik twee jaar geleden mijn eigen praktijk gestart.

De reguliere GGZ gaf me niet meer genoeg voldoening, en op deze manier kan ik toch helpen in de psychologische hulpverlening. 

 

Ik heb veel van de wereld gezien. Zo heb ik onder andere een jaar door India gereisd, maar heb ik ook bij de jeugdzorg in Spanje gewerkt. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig en doe ik aan surfen en wielrennen. Verder lees ik graag en luister ik met plezier naar muziek.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Guido

Opleidingen & registraties

Klinische psychologie, VU Amsterdam
Gestalt Psychologie- Jera Gestalt, Sevilla(Spain)
Oplossingsgerichte therapie- UMA Malaga
Systemisch werk- maskermaker: Phoenix opleidingsinstituut(Morten Hjort).
Systemisch coachen- Hylke Bonnema
Familieopstellingen- Yvonne Weeber
EMDR
Ademwerk- Annette Weers
IBCT- Pieternel Dijkstra

AGB: 90112301
lid van NIP-NFG en RBCZRegistraties

Tarieven

  • Relatietherapie 120E a 60 min
  • Individuele therapie 106E a 45min.

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |