Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Jorn Jehaes | gespreks-en relatietherapeut

gespreks-en-relatietherapeut-Aarschot
Gasthuisstraat 51
3200 Aarschot
jorn-therapie@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Aarschot

Ik ben Jorn Jehaes, sinds 10 jaar werkzaam als klinisch therapeut in Aarschot. Ruim 20 jaar geleden studeerde ik af als klinisch orthopedagoog (visum  FGOV: 294687). Daarna was ik werkzaam als onderzoeker aan de KU Leuven, gaf les in verschillende onderwijsdomeinen en was afdelingshoofd- en directeur van een centrum voor ambulante revalidatie. 

Sinds 2 jaar werk ik voltijds als therapeut in combinatie met een opleiding theologie en religie wetenschappen aan de KU Leuven en een Ma-na-ma permanente vorming voor psychoanalytische therapie aan de UGent. 

Zowel voor persoonlijke-, relationele-, opvoedingsproblemen of persoonlijkheidsonderzoek kan u bij mij terecht. Doorheen mijn werkzaamheden kwamen uiteenlopende problemen aanbod:

persoonlijke problemen: depressie, melancholie, burn-out, verlies van zin, rouwverwerking, eetstoornissen, dwangstoornis, psychose, autisme, verslavingsproblemen, angstklachten, gebrek aan zelfvertrouwen en initiatief, e.a.

relatie-en huwelijksproblemen: communicatie-en afstemmingsproblemen, overspel, einde van een relatie verwerken, hoe mijn relatie redden, verlies van een geliefde, ongeluk in de liefde, e.a. 

opvoedingsproblemen: afstemmingsproblemen tussen kind en ouders, omgaan met grenzen, diagnose van mijn kind en hoe er mee omgaan, moeilijk gedrag van kinderen, problemen op school, e.a.

In vele gevallen worden verschillende methodes aangewend om personen tot een betere afstemming tot de naasten of de persoon in relatie beter bij zichzelf aanwezig te laten zijn. 

Afspraak maken kan via mail jorn-therapie@datzitzo.com. Er wordt dan gezocht  naar een geschikt moment voor een eerste gesprek. Bij dringende situaties kan de dag zelf een afspraak worden vastgelegd.


Jorn Jehaes

Mededeling inzake corona-pandemie

Tijdens de corona-pandemie blijft mijn praktijk open voor dringende en noodzakelijke begeleidingen.

Er wordt afstand van minimaal 2 meter voorzien en de praktijkruimte wordt na elke begeleiding gelucht en ontsmet.

Mondmaskers en handgel is aanwezig.

Tarieven

  • Relatietherapie: 110 euro per sessie (duurtijd van 80 minuten tot 100 minuten); na verloop van tijd kan de therapie ook evolueren naar kort durende sessies aan 65 euro (duurtijd 40 à 50 minuten)
  • Het kan goed zijn om de relatitietherapie met individuele gesprekken af te wisselen om moeilijke zaken te bespreken en te helpen verwerken. Individuele therapie: 55 euro voor een gebruikelijke sessie (duurtijd 40 minuten tot 50 minuten) tot 65 euro (duurtijd 60 minuten) tot 110 euro (duurtijd 100 minuten)
  • Soms is het mogelijk dat een persoonlijke problematiek van één van de partners aan de basis ligt van de relatieproblemen. Met een Persoonlijkheidsonderzoek kan daar meer duidelijkheid over worden gekregen. Gebruikelijke duurtijd van zo'n onderzoek: 12 sessies aan 65 euro (duurtijd van 50 minuten per sessie) met indien gewenst een schriftelijk verslag (gemiddelde verslagtijd van 4 uren voorzien: 60 euro per uur)

Openingstijden

Maandag 9u tot 13u en 14u tot 17u en 21u tot 23u
Dinsdag 9u tot 13u en 14u tot 18u en 19u tot 22u
Woensdag 9u tot 13 u en 18u tot 22u
Donderdag 9u tot 13u en 18u tot 22u
Vrijdag 20u tot 23u
Zaterdag 9u tot 13u en 18u tot 22u
Zondag zondag enkel voor dringende afspraken

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |