Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Joëlle | psycholoog, relatietherapeut

psycholoog,-relatietherapeut-Ermelo
Relatietherapie Ermelo
Tuinwegje 12
3851MK Ermelo
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Ermelo

Zoek je goede en betrouwbare relatietherapie waar je snel terecht kunt? Kom dan gerust eerst eens gratis en vrijblijvend kennismaken.
Relatietherapie is een grote stap, maar daarom is een goede klik met de therapeut heel belangrijk. Je moet je veilig en vertrouwd voelen. Een korte eerste kennismaking helpt om te weten of het goed voelt. Je kunt dan ook al je vragen stellen. 

Ik ben Joëlle en heb een praktijk voor individuele therapie en relatietherapie. 
Ik kijk breder dan alleen de relatie en kan ook individueel doelen oppakken met één of beide partners.
Ik vind het belangrijk om oog te hebben voor gevoelens en dat je je bij mij op je gemak voelt. 
Relatietherapie gaat niet alleen om communicatie, maar om elkaar een laagje dieper, op hartsniveau, weer te kunnen ontmoeten en je open te stellen voor elkaar.

Ieder koppel is weer anders. Maar allemaal zoeken we naar een relatie waarin we onszelf kunnen zijn en waar liefde is. Wanneer er problemen zijn in de relatie kan dit erg veel spanning en verdriet geven. Joëlle: 'Dat ik koppels mag helpen en naast hen mag staan in dit proces vind ik bijzonder om te doen. Ik vind het belangrijk dat beide partners zichzelf kunnen zijn. Ik probeer met beide partners zo'n contact op te bouwen dat zij echt zichzelf kunnen laten zien. Dat zijn waardevolle ontmoetingen.'

Christelijke hulpverlening

Joëlle is christen. Als relatietherapeut wil ze zich graag inzetten voor de relatie. Maar dat wil niet zeggen dat er in geen geval begrip is voor de keuze om te scheiden. Soms is er teveel gebeurd en te weinig hoop op herstel. Relatietherapie is dan ook geen verplichting om bij elkaar te blijven, maar een stap om eerlijk naar je eigen gevoelens en die van de ander te kijken.

Investeren

In relatietherapie is alles bespreekbaar. Ook seksualiteit kan aan bod komen. Een relatie gaat vaak niet vanzelf en soms komen er flinke problemen op het pad wat druk legt op de relatie. Maar het is waardevol genoeg om voor te vechten en je voor in te zetten. Veel koppels zijn uiteindelijk heel blij dat ze de stap naar relatietherapie gezet hebben.

EFT

Joëlle is opgeleid in EFT. Emotionally Focused Therapy is een vorm van relatietherapie die uit onderzoek blijkt het best te werken. Dit komt, kortgezegd, doordat het paren helpt elkaar weer te bereiken op hartsniveau. Vaak is er door pijn en teleurstelling emotionele afstand ontstaan. EFT helpt om elkaar te begrijpen en samen moeilijkheden in de relatie aan te kunnen. EFT richt zich op emoties, begrijpen van liefde en verbinding binnen de relatie.


Psychologische hulp
Het komt voor dat er meer problemen spelen bij één van de partners. Bijvoorbeeld onzekerheid en depressie, verliefdheid op een ander, adhd of stressproblemen. Dan kan daar parallel aan de relatietherapie aandacht aan worden besteed.

Relatietherapie op zaterdag of 's avonds

Het is mogelijk om 's avonds of op zaterdag af te spreken

 

 

Mededeling inzake corona-pandemie

Met de nu geldende maatregelen is het niet nodig om afspraken af te zeggen of uit te stellen. Het is goed mogelijk om 1,5 meter afstand te houden en fysiek contact te vermijden. Het heeft niet mijn voorkeur om afspraken via videobellen te doen. Bij verkoudheids- en griepklachten, ook milde klachten, kan de afspraak altijd kosteloos worden afgezegd. Ook ikzelf zal afspraken afzeggen wanneer ik klachten heb.

Opleidingen & registraties

  • EFT basisopleiding en verdiepingsopleiding
  • Universitair pedagogische wetenschappen

  • NVO en CvPPP

Tarieven

 € 85 per gesprek 

Er is geen mogelijkheid voor vergoeding vanuit de verzekering.

Praktijkfoto's

Ligging


Reviews Relatietherapie Ermelo

Hieronder staan een aantal reviews over Relatietherapie Ermelo - Joëlle

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 3 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik kan Joelle van harte aanbevelen bij stellen met relatieproblemen!

Joelle bood mijn vriendin een veilige haven zodat ze zich meer op haar gemak voelde. Daarnaast koos ze niemands zijde, oordeelde niet en stuurde tijdig bij toen de gesprekken te veel uit de hand liepen. Joelle luistert en observeert erg goed.

Ik kan Joelle van harte aanbevelen bij stellen met relatieproblemen!

| Lelystad | 30 mei 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Mijn ervaring is zeer positief

Mijn ervaring is zeer positief.

Joëlle is een vriendelijke therapeute waar ik me erg bij op mijn gemak voel. Ze luistert goed en is doortastend en fijngevoelig in haar antwoorden.

Stelt de juiste vragen waardoor ik zelf ga nadenken en voor mezelf tot conclusies kom waar ik weer
mee verder kan. En geeft me fijne tips waar ik wat mee kan.

Ik merk totaal geen veroordeling of onbegrip wanneer ik me kwetsbaar opstel in dingen of een keer af moet zeggen omdat het me even niet lukt om de afspraak na kan komen.

Ik zou Joëlle zeer zeker aanbevelen in het bijzonder voor hoogsensensitive of onzekere mensen. Ik volg ook de cursus onzekerheid op de website. Dit is een aanrader.

Verder vind ik het heel fijn dat ze ook in Jezus geloofd. Waardoor je ook dat belangrijke deel van je leven kunt delen.

Vriendelijke groetjes,

| 1 dec 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Je voelt je snel op je gemak

Joëlle luistert goed en stelt de juiste vragen. Ze doet het heel liefdevol en je voelt je snel bij haar op je gemak. Ze geeft handreikingen waar je mee aan de slag kunt. Mede door haar deskundigheid heeft onze relatie zich verdiept.


| Harderwijk | 15 nov 2017
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |