Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Nick Heising | Relatietherapeut

Relatietherapeut-Amsterdam
Commelinstraat 169
1093TP Amsterdam
nick-heising@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Amsterdam-Oost

Je kunt bij mij terecht voor relatietherapie.

 

Een langdurige relatie is niet alleen maar romantisch, dat weten we allemaal, toch zijn de verwachtingen onbewust vaak rooskleuriger dan de latere werkelijkheid. De romantiek  die een rol speelt in het begin van de relatie, verdwijnt na kortere of langere tijd. Dan komen de verwachtingen boven, die veelal gebaseerd zijn op onbewuste verlangens.

Dan komt het er op aan hoe zeer elke partner in staat is met deze verlangens om te gaan waarbij het lastige is dat veel van deze verlangens irrationeel zijn maar zo door de persoon zelf niet ervaren worden. Onbewuste verlangens en verwachtingen worden geprojecteerd op de buitenwereld,  op de ander.

Als het die ander al duidelijk is wat er van hem/haar verwacht wordt dan is het de vraag, hoe hier mee om te gaan.

 

Onbewust verlangens en verwachtingen

Deze onbewuste verlangens en verwachtingen zijn in ieder mens aanwezig en die verwachtingen die met veiligheid, geborgenheid, liefde, afhankelijkheid, onafhankelijkheid, het kind in de persoon, te maken hebben, worden getriggerd door het aangaan van een langdurige intieme relatie.

Aangezien we nergens in onze opvoeding of opleiding iets hierover leren, leidt dit vaak tot problemen. Vaak zijn de uitgesproken of duidelijke verlangens niet het probleem maar vooral de daaronder gelegen onbewuste verlangens maken dat de ' ander' het nooit goed kan doen.

 

Uiteindelijk is een langdurige relatie een persoonlijk 'groeiproces', dat niet iedereen in gelijke mate bereid is aan te gaan.

 

Daarom is er goed om met een deskundig iemand die afstand heeft van de relatie, en weet hoe onbewuste processen een rol spelen, de verwarrende kluwen van verwachtingen en verlangens uit te pluizen zodat beide partners verder kunnen groeien in de relatie, in plaats van deze te verbreken en in de volgende relatie met het zelfde probleem geconfronteerd te worden.

 

 

Professionele begeleiding

Soms is de bereidheid om verder te gaan er niet meer of de breuk echter al te ver om nog geheeld te worden of is een van beide partners niet bereid aan zijn/ haar eigen proces te 'werken'  en kan een breuk niet voorkomen worden.

Ook dan is professionele begeleiding naar een breuk die voor beide partners aanvaardbaar is , de beste weg om onnodige conflicten te voorkomen en goede afspraken te maken voor en goed verder verloop waarin beide (ex) partners hun eigen weg kunnen gaan.

 

In het vervolg hier van is ook dan het bewustzijn van wat er nu eigenlijk ( heeft ge-) speelt in het verbreken van de relatie een voorwaarde om in de toekomst niet weer in dezelfde kluwen verstrikt te raken.

 

 

Over mij

Ik heb klinische psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Groningen. Ik heb een brede therapeutische achtergrond, van analytische therapie, gedragstherapie, feeling therapie, gestalt, relatietherapie, outplacement en inzichtgevende therapie.

 

Na het therapeutisch werk heb ik ook een tijd lang trainingen gegeven en ontwikkeld. Trainingen die vooral tot doel hadden de deelnemers te laten zien wat hun eigen kwaliteiten waren en hoe ze hun leven stuurden, je creëert je eigen leven, hoe doe je dat en wat zijn de instrumenten om dit bewust te doen.

 

Neem contact op

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Stuur een bericht

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtPraktische informatie

Werktijden: 10:00 tot 22:00
Tarieven: 75 euro per 75 minuten
Opleidingen: klinisch psycholoog, Rogeriaans-( inzicht), Analytisch-, Gedrags-, Feeling-, Gestalt, Relatietherapie

Ligging


Reviews Relatietherapie Amsterdam-Oost

Hieronder staan een aantal reviews over Relatietherapie Amsterdam-Oost - Nick Heising

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 1 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


We are now in a much better place as a couple

“When I started searching for a professional in relationship therapy my long relation with my wife was deteriorating at a fast pace and it was looking worse and worse .

Through sessions with Nick and working on our problems, understanding where the issues where, learning to communicate better and most importantly listen better we have restarted our relationship back on the right track.

We are now in a much better place as a couple, better equipped to resolve issues that inherently appear and reappear.

Nick was easy to communicate with, very mindful, patient, concise and flexible.
I warmly recommend Nick's services to anybody having problems in the couple.”

| Zaandam | 21 okt 2018
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |