Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Josienna Davidse | Psychologe

Psychologe-Leuven
Relatietherapie Leuven
Martelarenplein 20E
3010 Leuven


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere therapeut op deze website.
---

Ik voer een eigen praktijk sinds 1998 en ben breed geschoold. Door mijn werkervaring, scholing en gedrevenheid kunnen stellen in principe met allerlei soorten relatievragen contact opnemen.

 

Tegenwoordig hebben stellen vaak behoefte aan uniekheid, verbinding, communicatie, eigen verantwoordelijkheid, ruimte en ontplooiingsmogelijkheden binnen een relatie. Om dit samen te realiseren is oprechtheid, aandacht en veiligheid nodig: dikwijls gemakkelijker gezegd dan gedaan gegeven al onze vele bezigheden, gevoeligheden, culturele en familiaire achtergronden. 

 

Hoe groot of klein de vraag ook is, soms is het handig er een onpartijdige partij bij te hebben. Want het bespreken van bepaalde vragen kan soms moeilijk en/of gevoelig liggen. In principe is komt het binnen elke relatie voor dat we elkaar niet altijd verstaan, aanvoelen en begrijpen. We kunnen ons er wel overheen zetten wanneer het beperkt blijft tot een lichte mate.

 

Alleen wanneer het afstand en spanning geeft, kan het oplopen en oplopen tot ongewenste conflicten. Met een derde partij erbij, kan er ruimte ontstaan om in rust ieders verhaal naar buiten te laten komen zodat de kans groter geworden is dat beide partijen zich gehoord en begrepen voelen. 

 

 

Relatietherapie-traject

Ik heb dan ook in de vele therapeutische trajecten die ik met stellen heb mogen doorlopen, mogen constateren dat ze vaak zichzelf en de ander beter hebben leren kennen en respecteren. Soms zelfs bij stellen die elkaar al jarenlang kennen zijn zichzelf en de ander beter gaan kennen. 

 

Iedere relatie is uniek. Ik hanteer geen standaardbehandeling, maar stem me af op wat er leeft. Ook plaats ik de vraag in een bredere context: een vraag is voor mij niet los te zien bijvoorbeeld van de voorgeschiedennis. Ik let daarbij op ieders persoonlijke valkuilen en krachtbronnen. 

 

Of jullie nu bij mij op het goede adres zijn, hangt af van de vraag, mijn deskundigheid en van onze gezamenlijk gevoel van gelijkgestemdheid. Neem bij twijfel gerust contact op, dan kunnen we overleggen wat een eventuele vervolg stap kan zijn. 

Mensen uit de regio Leuven, Aarschot, Haacht, Rotselaar, Herent, Lubbeek, Bierbeek en verder weten mij te vinden.

Opleidingen & registraties

Psychologie, Systemisch Werk, Contextuele therapie

 

Aangesloten bij de beroepsverenigingen BFP en VVKP.Registraties

Tarieven

  • 65,00 € relatie therapie
  • 50,00 € individueel

Sessieduur: 60 minuten

Openingstijden

Maandag 08.30 - 19.00
Dinsdag -
Woensdag 08.30 - 17.00
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |