Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Angela | Relatietherapie - Relatiecoaching

Relatietherapie - Relatiecoaching - Nederland - Angela
Online Relatietherapie
Nederland
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtOnline Relatietherapie

Online Relatietherapie bij mij bestaat uit 6 gesprekken. Ik heb een speciaal programma ontwikkeld na 20 jaar ervaring om heel doelgericht en intensief aan de slag te gaan met jullie relatie. 

 

Sessie 1  

In de eerste sessie komen jullie allebei en probeer ik te achterhalen waar jullie beide tegen aanlopen in jullie relatie. Jullie krijgen meteen een opdracht mee naar huis om alvast het 1 op 1 gesprek voor te bereiden.

Sessie 2 en 3 

In de tweede sessie en derde sessie heb ik een sessie met ieder van jullie apart. 

Dit om te achterhalen of de problemen ook daadwerkelijk met de relatie te maken hebben of dat er nog een ander achterliggende oorzaak is op persoonlijk vlak. Dit gesprek blijft tussen jou en mij!!
We gaan ook de opdracht die jullie van mij hebben gekregen samen opstellen met al jullie teleurstellingen, pijnpunten, verwachtingen enz.  dit doen we ook samen tijdens het 1 op 1 gesprek 

Sessie 4
In deze sessie gaan we met de gemaakte opdracht aan de slag. Dus echt naar elkaar luisteren onder begeleiding van mij.  Wat zijn onze verwachtingen en worden we erkend in ons gevoel? 

Sessie 5 en 6

In sessie 5 en 6 gaan we de actieve veranderingen bespreken die we de afgelopen weken hebben toegepast.  Hierbij komen ook weer andere opdrachten bij om de verandering door te zetten. 

 

Mijn ervaring is dat alle koppels elkaar echt weer terugvinden!!

Veiligheid, geborgenheid, kwetsbaarheid, begrip, communicatie en intimiteit zijn de basis-behoefte van een goede relatie. 

 

Elk mens spreekt zijn eigen "liefdes-Taal" het is belangrijk om elkaars "Taal" te begrijpen. 

 

 

Over mij, wie ben ik?

Ik ben Angela Nollen 54 jaar en moeder van 4 prachtige kinderen met ieder zijn eigen dynamiek.
Leeftijd van 29, 24, 23, 12 jaar. Ik ben werkzaam als therapeut, vertrouwenspersoon en coach op diverse terreinen al ruim 20 jaar.  Na het geven van groepstrainingen, gezinstrainingen in Frankrijk en Marriage Course Londen ben ik mezelf gaan specialiseren op relatiegebied. 

Ik weet als geen ander dat een gezin runnen, bedrijf runnen,  op je werk presteren,  een goede moeder en een goede partner te zijn,ontzettend veel van je kan eisen.   


De dynamiek rond gezinnen of combinatie gezinnen, onderhouden van gesprekken met ex-partners.  
Stiefouder zijn, hoe ga je daarmee om?

Dit betekent keuzes maken, goede communicatie, balans vinden, tijd voor jezelf, tijd voor je kinderen, tijd voor je partner.

De basis tussen jou en je partner is ontzettend belangrijk om goed te kunnen functioneren op alle terreinen. 

Je relatie moet je energie geven en niet energie kosten!
 
 

 

Door de jaren heen heb ik ontzettend veel koppels begeleid waarbij ik heb geleerd om snel patronen te herkennen en te doorbreken.  
Relatie-therapie in mijn praktijk of ONLINE is beide intensief.  

De laatste jaren wordt ONLINE relatietherapie vanuit je eigen vertrouwde omgeving ontzettend gewaardeerd.  
Inmiddels hebben mensen door heel Nederland maar ook buitenland (Spanje, Frankrijk, Zwitserland enz.) de weg naar mij gevonden. 

 
Ik werk laagdrempelig en doelgericht. Door de vragen die ik stel kom je vaak al tot een eigen oplossing.  Ik zet verschillende methoden en werkvormen in die aansluiten bij het moment, bij jouw thema en passen bij jou als persoon.

 

Wil je meer weten over relatie-therapie in mijn praktijk of online, neem dan contact met mij op.

Angela Nollen


---

 

 


REVIEWS

 

Collega Rick:

 

Ik heb Angela leren kennen als een warme persoonlijkheid met een zeer sterk intuïtief vermogen. Angela haar kracht is om de mens te verbinden met zichzelf en wat ons wezen vormt. Angela is hoog sensitief wat betekent dat ze geboren is met "Hardware" die relatief veel van wat er wordt waargenomen verwerkt. Hierdoor neemt zij scherper waar dan de gemiddelde mens en daardoor genuanceerder.

 


Daarbij is Angela gespecialiseerd in verschillende therapieën zoals Neuro-Liguïsch Programmeren, Meta-staten en Neurosemantiek, Neuro verwijst naar je hersenen en zenuwstelsel. Het is onze neurologie, die ervoor zorgt dat we de betekenissen die we geven ook daadwerkelijk voelen, ervaren en naar buiten brengen. Ik ben trot om samen met Angela de cursussen te mogen geven in Frankrijk.

 

Cliënten:

 

Sacha:

Angela 's vraagsteling vond ik zo sterk. Deze gaven ons zoveel inzicht. Angela straalt rust en vertrouwen uit waardoor wij de ruimte kregen om echt alles op tafel te leggen. Ze is betrokken, duidelijk  en durft alles te benoemen. Hierdoor kwamen wij al snel tot de kern van ons probleem. Blij dat we voor haar hebben gekozen. Zelfs tussen door is Angela bereikbaar en leeft ze echt met je mee en geeft ze advies. 

 

Jeroen:

Angela heeft een prettige manier van relatie-therapie. Zij zorgt voor inhoud in een ongedwongen sfeer. 

Ze heeft ook echt onze relatie diepgang gegeven. Angela durft je echt wakker te schudden en ze houdt je een spiegel voor.  Mijn partner en ik hebben elkaar weer teruggevonden en dat was zonder Angela zeker nooit gelukt. 

 

Ramon:

Deze mevrouw is een hele goede en oprechte therapeut. Zelfs na een buitenechtelijke relatie leerde Angela ons opnieuw te vertrouwen op elkaar. Onze relatie is echt verrijkt en heeft diepgang gekregen. 

Door het holistische-programma wat Angela toepast hebben we ook weer intense liefde gevoeld bij elkaar. 

 

Online therapie

Online therapie vindt plaats via beeldbellen zoals teams, zoom, skype.  Dit werkt ook heel goed gewoon vanuit jouw vertrouwde omgeving.  Ook wisselde afspraken kunnen er gemaakt worden de ene keer in mijn praktijk en de andere keer online.   Waar jij je veilig en geborgen bij voelt dat is belangrijk!

Opleidingen & registraties

Academie Psychodynamica
Holistisch coaching/burnout
Leiderschap
Relatietherapie Belgie
Marriage Course Londen
Familie opstelling
Diverse trainingen in Frankrijk gegeven bij Maak Verbinding in Demangevelle

Tarieven

  • Individueel € 95,- per sessie (60 min)
  • Relatietherapie € 135,- per sessie per koppel (70/75 min)

Openingstijden

Maandag 09:00 - 21:00 uur
Dinsdag 09:00 - 21:00 uur
Woensdag 09:00 - 21:00 uur
Donderdag 09:00 - 21:00 uur
Vrijdag 09:00 - 12:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 14:00 uur
Zondag 14:00 uur - 18:00 uur

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |