Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Marleen Nissen | EFT relatietherapeut en Haptotherapeut

EFT-relatietherapeut-en-Haptotherapeut-Arnhem
Parkstraat 39
6828 JD Arnhem


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtEFT-Relatietherapie Arnhem


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere therapeut op deze website.
---

Je bent welkom voor (EFT)Relatietherapie in Arnhem of Elst! Veilige verbondenheid met een partner maakt ons sterker en draagt bij aan ons levensgeluk.
In de therapie maak ik gebruik van het gesprek volgens de EFT-methode, en soms van ervaringsgerichte oefeningen, waarmee je aan den lijve gaat ervaren wat er van binnen met je gebeurt en welke effecten dat heeft op je relatie. Hier komen relatietherapie en Haptotherapie samen.


Veilige verbondenheid

Veilige verbondenheid met een partner maakt ons sterker en draagt bij aan ons levensgeluk. Uit onderzoek blijkt dat mensen met een hechte relatie gezonder, veerkrachtiger en gelukkiger zijn. Zo werkt ons immuunsysteem beter en kunnen we beter omgaan met stressvolle gebeurtenissen wanneer we een liefdevolle relatie hebben. Juist daarom ben ik zo gemotiveerd om te werken met stellen die komen voor relatietherapie!

 

Weet jij soms ook niet meer hoe je jouw partner nog kunt bereiken? Raak je verstrikt in ruzies die meestal nergens over gaan? Ben je het gevoel verbonden te zijn met je partner kwijt? Voel jij je steeds meer verwijderd van je partner? Is er een ander in het spel? Of stelt de seksuele relatie niets meer voor? Dit kunnen allemaal aanleidingen zijn voor relatietherapie.

 

 

Verbondenheid

In de therapie werken we toe naar de-escalatie en herstel van verbondenheid tussen jullie beiden. Ik maak hierbij gebruik van het gesprek volgens de EFT-methode, en soms van ervaringsgerichte oefeningen, waarmee je aan den lijve gaat ervaren wat er van binnen met je gebeurt en welke effecten dat heeft op je relatie. Hier komen relatietherapie en Haptotherapie samen.

 

 

EFT-relatietherapie

Ik werk als erkend gevorderd EFT relatietherapeut (Emotionally Focused Therapy). Dit betekent dat we in het hier en nu werken en aan de gehechtheid aan elkaar. De focus ligt hierbij op jullie gevoelsleven, de veiligheid in de relatie, vertrouwen en contact, en de obstakels die zich daarbij voordoen.

 

EFT is een beproefde methode met een stevige wetenschappelijke verankering en een hoog slagingspercentage. 70 tot 73% van de paren zijn uit het dal gekomen en gelukkig in hun relatie, bij 90% was er tenminste een aanzienlijke verbetering.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Marleen

Opleidingen & registraties

EFT-relatietherapie en haptotherapie

Geregistreerd bij NFG, RBCZ, EFT Nederland


Registraties

Tarieven

Relatietherapie: € 55,- per partner per sessie van 1 uur  (€ 110 totaal)

Individuele therapie kost € 92 per sessie van 1 uur

Openingstijden

Maandag hele dag
Dinsdag hele dag
Woensdag -
Donderdag middag
Vrijdag hele dag
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |