Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Sung Min | Therapie | Relatietherapie

Therapie | Relatietherapie - Rheden - Sung Min
Relatietherapie Rheden
Pinkelseweg 4 B
6991 GJ Rheden

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Rheden


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere therapeut op deze website.
---

Elke relatie kent zijn ups en downs. Wanneer je last hebt van bindings- of verlatingsangst, er ongezonde patronen in je relatie ontstaan, de downs langere tijd aanhouden of zelfs liefdesverslaving in het spel is, dan is het belangrijk om actie te ondernemen.

 

Vaak is de onderlinge communicatie vastgelopen, weinig verbinding/intimiteit meer of juist teveel emotie en onmacht ontstaan. Als therapeut begeleid ik je om meer inzicht te krijgen in jullie interactie en je eigen aandeel hierin.

 

Soms is het prettiger om eerst je eigen thema's uit te werken middels integratieve psychotherapie en EMDR therapie.

  

 

Relatietherapie, binding- en verlatingsangst, liefdesverslaving.

Als coach en integratief therapeut begeleid ik individuen en stellen bij relatieproblemen, binding- en verlatingsangst en liefdesverslaving.

 

Elke relatie is een interactie tussen twee stellen met hun eigen persoonlijkheid, achtergrond, wensen en behoeften, maar ook pijnpunten. Vaak liggen de diepere oorzaken van de relatieproblemen in het verleden.

Soms is het veiliger om eerst je eigen thema's uit te werken en daarin meer inzicht te krijgen alvorens je samen in relatietherapie komt. Vanuit dit inzicht sta je vaak meer open voor je eigen aandeel, de aandeel van je partner en de interactie onderling.

 

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende therapievormen die elkaar versterken zoals: integratieve psychotherapie, hypnotherapie, EMDR therapie en ego-versterkende interventies.

 

 

Over mij

Mijn naam is Sung Min. De rode lijn in mijn loopbaan is dat ik mensen help weer in hun eigen kracht te komen en zich sterker te voelen. Eerst als groepsbegeleider met moeilijker opvoedbare kinderen, later in het bedrijfsleven en managementconsultancy bureau (Rijnconsult) als HR professional.

 

Sinds 2008 ben ik werkzaam als coach en therapeut. Daartoe heb ik diverse erkende opleidingen gevolgd op het gebied van Agogisch Werk, Human Resource Management, Coaching, Integratieve Psychotherapie, Hypnotherapie en EMDR therapie (trauma-therapie).

 

Maar nog belangrijker is mijn passie en drijfveer om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen en sterker maken van mensen. 

 

De consulten vinden plaats in een rustige en lichte omgeving, waar veiligheid en vertrouwen voorop staan.

 

De manier waarop ik werk: Helder & Eigentijds, Empathisch & Resultaatgericht, Positief & Persoonsgericht, Nuchter & Open Minded. 

 
Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Sung Min

Online therapie

Ik maak, naast gebruik van live consulten in de praktijk, ook gebruik van online therapievormen zoals beeldbellen en een online HEALT-programma. Ook gedurende de Corona-situatie zal er (preventief) aandacht worden besteed aan de gezondheid en welzijn van elkaar om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Hierin worden de RIVM maatregelen gehanteerd.

Beeldbellen en online ondersteuning:

Het is wellicht even wennen, maar al gauw zul je ervaren dat dit een goed alternatief is voor persoonlijk contact. Je hebt alleen een laptop nodig en middels een link die je krijgt, wordt je naar een beveiligde omgeving gestuurd waarin we veilig kunnen beeldbellen. Jullie krijgen vooraf vragenlijsten die we als leidraad gebruiken voor onze gezamenlijke gesprekken. Als extra ondersteuning kunnen jullie een gratis online health programma volgen gedurende het traject.Mededeling inzake corona-pandemie

zie hierboven online therapie

Opleidingen & registraties

Coach, Integratieve Psychotherapie-Hypnotherapie, Personeelsmanagement, EMDR therapie


Registraties

Tarieven

€ 103,- per individu of € 150 per stel

Ligging

© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |