Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Joke | Relatietherapie en EFT

Relatietherapie  en EFT - Breedenbroek - Joke
Relatietherapie Achterhoek
Molenweg 20
7084 AV Breedenbroek
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Achterhoek

Ik ben gespecialiseerd in de interactie met mensen. Alles wat je doet heeft met relaties te maken. Relaties zijn de basis van ons bestaan, van daaruit kun je verder ontwikkelen

 

Relatietherapie geeft inzicht in de communicatie naar elkaar, als jij iets zegt,hoe komt dat bij de ander over, of als jouw partner iets doet of zegt,hoe pak jij dat op, waar erger jij je aan en waar komt de irritatie vandaan.

Binnen de Relatietherapie leer je inzien wat jij zelf kunt ontwikkelen om liefdevol en respectvol met de ander om te gaan. Je creert inzicht en begrip in wat de ander moeilijk vindt en wat de ander verlangt. Dat betekent dat jullie beiden in de relatietherapie worden betrokken. Transparantie, eerlijkheid en openheid zijn belangrijk voor het slagen van de relatietherapie. In de relatietherapie leer je respect en waardering naar elkaar te uiten en je leert hoe je echt naar elkaar kunt luisteren.

Als je je relatie wilt onderhouden, of de verbinding die je voelt graag nog meer wil versterken dan is de therapie gericht op preventie. Een bewustwordingsproces hoe jullie met elkaar omgaan, wat gaat goed, wat kan beter, met als resultaat het herstellen of verdiepen  van de vebinding en in de liefdesrelatie : het terugbrengen van de liefde in de relatie.

 

Ik werk tevens met EFT  (Emotionallly Focused Therapy) , de basis is de hechtingstheorie. EFT is een effectieve manier om de verbinding te herstellen of te verbeteren.

 

 

Over mij

Mijn naam is Joke. Als afgestudeerd Omgangskundige en Professioneel Coach ben ik sinds 2005 een eigen praktijk gestart. In 2010 ben ik mij via opleidingen gaan specialiseren in Relatietherapie  en EFT (Emotionally Focused Therapy). 

 

In mijn praktijk ontvang ik mensen uit de regio Achterhoek, Dinxperlo, Gendringen, Silvolde, Doetinchem, Varsseveld, Aalten en verder.

Mijn sterke punten zijn: openheid, vertrouwen creëren, goed kunnen luisteren, ontwikkelingsgericht en zonder oordeel coachen.

 
Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Joke


Registraties

Tarieven

  • Kosten voor de relatietherapie: 110 euro per koppel per sessie

  • Kosten voor individuele coaching: 85 euro per sessie

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |