Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Monique Feldmann | Psychosociaal Therapeut

Psychosociaal-Therapeut-Heelsum
Doornenkampseweg 10
6866 BG Heelsum
therapie-heelsum@datzitzo.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie


---
Op dit moment heb ik een wachtlijst van een aantal weken.
Wil je snel een afspraak, kijk dan bij een andere therapeut op deze website.
---


Vaak ongemerkt en onbedoeld kan het gebeuren dat je merkt dat je uit elkaar bent gegroeid, of dat bepaalde patronen zich hebben vastgezet waardoor je samen het gevoel krijgt de ander steeds meer te verliezen. Al dan niet door veranderde levensomstandigheden kan het zijn dat behoeftes veranderen of het gevoel voor elkaar minder wordt.

Als het niet meer goed lukt elkaar weer te vinden biedt ik begeleiding hier gezamenlijk een weg in te vinden.

Als de verbinding met onze partners op een gezonde manier zich verdiept zijn we beter in staat om elkaars onhebbelijkheden te accepteren, met tegenslagen om te gaan en om ook naast onze relatie en gezinsleven ons eigen leven te leiden.

 

Ik ben Monique Feldmann, geboren in 1973. Ik heb ruim 20 jaar gewerkt in de Specialistische Ggz, onder andere als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. Ik heb daarbij met diverse type problemen gewerkt waaronder angststoornissen, stemmingsstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast heb ik sinds 2011 mijn praktijk voor psychosynthese, psychologische begeleiding en therapie opgebouwd. Sinds januari 2017 ben ik alleen nog maar werkzaam binnen mijn eigen praktijk.


Ik begeleid op ontspannen wijze vanuit verschillende stromingen en invalshoeken en probeer aan te sluiten net wat past. Bij spanningen binnen relaties/ relatieproblemen is vaak de EFT ( Emotionally Focussed Therapy) een mooi uitgangspunt aangezien deze vorm zich richt op de verbreking van negatieve (interactie) patronen en de versterking van de verbinding met elkaar.


Naast prinicpes vanuit de EFT maak ik zonodig gebruik van Psychosynthese, Emdr, cognitieve gedragstherapie, lichaamsbewustwording, praktische oefeningen voor het dagelijks leven etc.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Monique

Online therapie

Indien gewenst is er de mogelijkheid te beeldbellen middels Teams (Microsoft)


Mededeling inzake corona-pandemie

– Bij verkoudheid (snotneus of keelpijn, ook een klein beetje ) óf koorts (38 graden of meer), is het verzoek niet naar de praktijk te komen. Ik hanteer zelf ook deze richtlijnen en zal de afspraak bij bovengenoemde klachten annuleren of online/ telefonisch vervolgen indien mogelijk.
– Naast richtlijnen zoals het niet meer geven van een hand en ruim afstand houden, is er een intensivering van de dagelijkse schoonmaak waaronder trapleuning, deurknoppen, toiletruimte etc.
– De goed geventileerde spreekkamer is ruim opgezet en de tijd tussen de afspraken door ruim gepland waarbij onderlinge ontmoeting bijvoorbeeld in de wachtkamer, niet voorkomt.

Opleidingen & registraties

  • BIG register (geregistreerd als verpleegkundige onder nummer 79045959330)
  • Samenwerkende EMDR Therapeuten Nederland (Emdr Master Practitioner)
  • Stichting EFT Nederland (basis EFT Therapeut tbv relatietherapie)
  • Register Psychosynthese Academie (psychosynthese gids)
  • NVPA (beroepsvereniging voor Psychosociaal Therapeuten)
  • RBNG/RBCZ (Register beroepsbeoefenaren complementaire gezondheidszorg)
  • Ingeschreven bij het Klachtenregister S.C.A.G.
  • Ingeschreven bij de K.v.K. onder nummer 51518783
Registraties

Tarieven

Tarieven per 1 januari 2021: intake en individuele therapieën duren ongeveer een uur en kosten 70,00 euro per sessie (vrijgesteld van btw). Relatietherapie kost 87,50 euro per sessie van een uur. Hierin zit een btw-verrekening die niet van toepassing is op de individuele consulten.
EMDR-behandelingen worden per kwartier berekend (15,00 euro per kwartier, kwartieren worden naar boven afgerond). Naast dit behandeltarief wordt daar bovenop een starttarief berekend van 20,00 euro per sessie. Dit geldt dus alleen bij de EMDR-behandelingen.
Voor alle gesprekken geldt een onregelmatigheidstoeslag van 5 euro in de avonduren.
Soms kan extra administratietijd/ indirecte tijd in rekening worden gebracht bijvoorbeeld na aanmelding via de werkgever, protocollaire behandelingen of bijvoorbeeld reistijd. Dit zal ik van tevoren met je bespreken. Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd, kunnen in rekening worden gebracht. Uitzondering zijn annuleringen rondom de covidmaatregelen

 

Vergoeding mogelijk vanuit het aanvullende pakket (Alternatieve Geneeswijzen: Psychosociale Therapie), als je je daarvoor verzekerd hebt. Voor dit pakket geldt geen eigen risico en eigen bijdrage. Soms worden de gesprekken ook door werkgevers of het UWV vergoed. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig.

 

Sessieduur

Een uur. Soms kunnen langere sessie nodig blijken. EMDR in het begin ongeveer 1,5 uur.

Ligging

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |