Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Jacqueline Medendorp | psycholoog

psycholoog-Nijmegen
Hofstraat 25
6533 XB Nijmegen
psycholoog-nijmegen@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Nijmegen

In je manier van communiceren wordt duidelijk hoe je contact maakt met jezelf en met de ander. Dit contact, deze verbinding, is helaas vaak niet optimaal. Dit leidt tot allerlei problemen en patronen. In de gesprekken help ik jullie deze patronen te verhelderen, te herkennen en de achtergronden ervan te begrijpen. Je leert jezelf en de ander op een dieper niveau kennen. Van hieruit kunnen oplossingen gemakkelijker worden gevonden. Ook kan ik jullie helpen op een verbindende manier te communiceren, waarmee jullie een krachtig middel tot verandering in handen krijgen dat verder gaat dan "alleen maar" communicatie.

 

Voor een eerste gesprek kun je meestal binnen 14 dagen een afspraak maken. Ik heb geen wachtlijst.

 

Na mijn afstuderen in 1992 aan de Radboud Universiteit in Nijmegen in klinische psychologie, heb ik als psycholoog meer dan 15 jaar ervaring opgedaan. Ik heb veel ervaring met individuele therapie bij uiteenlopende klachten, psychodiagnostiek en persoonlijkheidsonderzoek evenals begeleiding en assessment bij arbeidsgerelateerde vraagstukken. Sinds ik in 2005 bij Psychologisch Bureau de Jong in Arnhem ging werken, doe ik ook relatiegesprekken. Ik ben hierin aanvankelijk het meest gevormd door de intervisie met Nico de Jong werkend vanuit de Gestalttherapie en vanuit een systeembenadering. Ik kan mijn werkwijze nu het best typeren als persoonsgericht.

 

Couples therapy in English is possible.

 

Praktische informatie

Werktijden: ook 's avonds (woendag en donderdag)
Tarieven: € 120,-
Sessieduur: 75 minuten
Opleidingen: drs klinische psychologie, PSYCHOLOOG NIP, Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD), Registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie
Beroepsvereniging: NIP, VPeP, NFG en RBCZ

Ligging

© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |