Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Christianne baggen | psycholoog en zijnsgeorienteerd begeleider en coach

psycholoog-en-zijnsgeorienteerd-begeleider-en-coach-Heilig Landstichting
philippuslaan 14
6564AM Heilig Landstichting
therapie-nijmegen@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Nijmegen


--- 
Op dit moment heb ik een wachtlijst van circa 4 weken.
Wil je snel een afspraak, kijk dan bij een van mijn collega's op deze website.
---


Ik ben Christianne, therapeut en coach.

Voor veel mensen betekent de partnerrelatie een van de belangrijkste relaties in hun leven. We beginnen vaak vol goede moed en met een hoopvol hart aan deze relatie. Vroeg of laat blijkt dat liefde en een "goed gevoel" voor elkaar niet genoeg zijn. Juist in deze belangrijke relatie kunnen sterke patronen ontstaan.

Deze patronen, die vaak bedoeld zijn om onszelf en elkaar te beschermen en de liefde veilig te stellen,  bereiken het tegendeel en zorgen voor verwijdering, conflicten en kilte. Zicht op de patronen, hoe ze werken en welke rol ieder er in speelt en waarom, geven al enorm veel  opluchting.

 

Zo ontstaat ruimte om te kijken hoe de relatie geinspireerder kan worden. Hoe de relatie een bijdrage kan gaan geven aan de levensvreugde en ontwikkeling van de partners.

 

 

EFT-relalatietherapie

Als psychool en zijnsgeorienteerd begeleider ben ik onder andere gespecialiseerd in het begeleiden van (echt)paren die er samen niet meer uitkomen en/of hun relatie willen ontwikkelen en verbeteren. Al meer dan 15 jaar begeleid ik paren in dit proces. Een belangrijke inspiratiebron daarbij is het werk van Sue Johnson inmiddels bekend onder de noemer EFT (emotinally focused couple therapy).

Deze manier van werken blijkt in de praktijk bijzonder effectief en helend. Zowel voor de relatie als voor de individuele partners.

 

Ligging


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |