Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Carolien | Relatietherapeut

Relatietherapeut - Gorinchem - Carolien
Relatietherapie Gorinchem
Frederik van Eedenstraat 24
4207 RJ Gorinchem
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Gorinchem

RELATIETHERAPIE

 • Voel jij je eenzaam of onbegrepen in je relatie?
 • Verlang jij naar meer intimiteit in jullie relatie?
 • Merk je dat door de komst van kinderen er weinig tijd is voor jullie relatie?
 • Staat je relatie onder druk en overweeg je om de relatie te beëindigen/ermee te stoppen?
 • Weet je even niet meer wat je wilt en heb je behoefte aan iemand die meekijkt?


HOOP 

Ik geloof dat er hoop is voor elke relatie. Je kunt weer terug naar de liefde en verbinding die er was aan het begin van de relatie. Misschien heb je al allerlei dingen geprobeerd, maar zie je nog niet veel verandering. Ik wil jullie daar graag bij helpen. Ik wil bijdragen aan het creëren van een stabiele en liefdevolle relatie, zodat thuis weer een veilige en vertrouwde plek wordt voor jou en je gezin.


MIJN GESPREKKEN ZIJN:

 • Ontspannen. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt.
 • Open. Het is een hele stap om iemand mee te laten kijken in je relatie. Ik wil daarom ‘naast je zitten’ en niet afstandelijk vertellen wat je moet doen. Ik zal eerlijk teruggeven wat ik zie en dat mag je ook richting mij doen.
 • Humor. Na de tranen of pittige gesprekken vind ik het belangrijk dat er ook een lach mag zijn om het weer even luchtig maken.
 • Concreet. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en dat van je partner, zonder dat het vaag wordt. Je gaat tijdens de gesprekken al concreet aan de slag om dingen richting elkaar uit te spreken.

MEER OVER MIJ

Na mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik diverse jaren als ambulant begeleider gewerkt. Met de komst van de sociale wijkteams heb ik een aantal jaren gezinnen ondersteund in alle vragen rondom opvoeding, gedragsproblemen en echtscheiding. Steeds vaker dacht ik bij gescheiden ouders: ‘Ik had hier al eerder bij betrokken willen zijn. Ik had graag bij willen dragen aan het herstel van deze relatie.’

Toen ik na een bezinningsperiode in mijn leven nadacht over de vraag ‘waar gaat mijn hart sneller van kloppen?’ wist ik het al snel. Ik wil mensen helpen met het verbeteren van hun relatie, ik word relatietherapeut.


WAT GAAN WE DOEN?  

Het belangrijkste doel van de gesprekken is dat er weer verbinding ontstaat. Dat de ander jou ziet, jouw emoties en de dingen waar jij tegenaan loopt. Zodat je begrip en steun ervaart vanuit je partner.


EFT

Ik werk op basis van Emotionally Focused Therapy (EFT), een methode die is ontwikkeld door Dr. Sue Johnson in Ottawa. Emoties en hechting vormen de basis van deze methode. In de gesprekken brengen we in kaart welke niet helpende patronen er in jullie relatie zijn ontstaan. We gaan op zoek naar de emoties en behoeften achter jullie communicatie. Hierdoor leer je beter begrijpen waarom je doet wat je doet. Als je dat weet, ben je ook in staat om een nieuwe manier van communiceren te ontwikkelen.WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

“Carolien kan relevante en kritische vragen stellen om tot de kern te komen. Ik vind het knap hoe zij daar heel gemakkelijk de juiste woorden voor vindt, waarbij ze betrokkenheid toont, zonder iemand te kwetsen.” D.F.

“Door Caroliens enthousiasme en gedrevenheid krijgt ze mensen mee. Ze is niet bang om tegengas te bieden op een bepaald onderwerp, maar doet dit op een lichte, uitnodigende en soms grappige wijze. Hierdoor voelt niemand zich aangevallen.” L.B.


Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Carolien

Opleidingen & registraties

Het is belangrijk dat de gesprekken op een prettige manier plaats vinden, maar uiteraard wil je ook goed verder geholpen worden. Ik heb naast mijn Maatschappelijk Werk opleiding verschillende opleidingen en cursussen gevolgd.

 

Ik ben lid van de beroepsvereniging NFG. Dit betekent dat ik mij verbonden heb aan een beroepscode en kwaliteitsregister. Regelmatige bijscholing en toetsing waarborgen de kwaliteit van de hulpverlening. 

 • Opleiding EFT basis – Stichting EFT Nederland
 • Basiscursus “Een Taal Erbij” – De Kontekst Gooise Meren
 • Inleiding in de Contextuele Hulpverlening – Instituut Contextuele Benadering
 • Lid van beroepsvereniging NFG
 • Lid van van Stichting EFT Nederland, een netwerk van relatietherapeuten die werken met de EFT-methodiek.


Registraties

Tarieven

De kosten zijn € 110,- per gesprek. Dit is inclusief de kosten voor voorbereiding en verslaglegging. De telefonische kennismaking is kosteloos.

Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig. Sinds 2013 wordt relatietherapie helaas niet meer vergoed uit de basiszorgverzekering.

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |