Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Walter Goeting | Lichaamsgeörienteerde therapie - relatiebegeleiding - systeem-en familieopstellingen

Lichaamsgeörienteerde-therapie---relatiebegeleiding---systeem-en-familieopstellingen-Woerden
Rijnkade 72
3442 ED Woerden


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Woerden


---
Cliëntenstop
 
Op dit moment heb ik een clientenstop.Kijk daarom even bij een andere therapeut op deze website.
---


Elkaar weer echt ontmoeten bij Walter 

Het vergt moed om je kwetsbaar op te stellen en je echt te laten zien binnen je relatie. Tegelijkertijd is dit ons diepste verlangen. Laten zien wie je bent, wat je wensen en verlangens zijn. Vaak blijft het een verlangen, omdat het lang niet altijd lukt om je open en eerlijk uit te spreken naar je partner toe.

Gesprekken lopen vast, of lopen uit in ruzie. IK ondersteun jullie deze patronen te doorbreken en weer nader tot elkaar te komen. 

 

Wanneer besluit (en) ik/wij in relatiebegeleiding te gaan?

Het kan zijn dat …..

   

 • Ik heb gevoelens voor een ander. Wat zegt dat over mijn relatie? 

 

 • Hoe voorkomen wij dat onze relatie saai wordt? 

 

 • Wij hebben steeds vaker ruzie, hoe doorbreken wij samen dit patroon? 

 

 • Help, ons seksleven is ingedut? 

 

 • Ik vind mijn man/vrouw niet meer aantrekkelijk, is onze liefde op? 

 

 • Hij/Zij is vreemd gegaan. Hoe krijgen wij het vertrouwen terug? 

 

 • Hoe voorkomen wij dat wij uit elkaar groeien? 

 

 • De vraag zich wel eens aan dient “waarom zijn we (nog) bij elkaar?” 

 

 • Ik begrijp hem/haar niet, het is net of er een andere taal gesproken wordt. Wat nu?. 

 

 • Wij zijn een samengesteld gezin en hij/zij kan absoluut niet omgaan met mijn kinderen. Wat dan? 

 

 • Wij doen heel veel samen en diep van binnen heb ik het gevoel ik wil meer ruimte voor mijzelf. Hoe kan ik dat dan vorm geven? 

 

 • Wij hebben besloten uit elkaar te gaan en willen graag ten bate van onze kinderen dit liefdevol en in harmonie doen, hoe doen wij dat? 

 

 • Etc.

 

Als deze vragen je bekend voor komen is het wellicht goed om er eens open naar te kijken samen met mij. Het hoeft niet perse slecht te gaan om in relatie-begeleiding te gaan. zie het als noodzakelijk onderhoud van de relatie! 

 

Diepgang en wederzijds respect 

Als jullie bij Walter in begeleiding komen staan diepgang en wederzijds respect altijd centraal. Jullie leren beter met elkaar communiceren en je durft je weer kwetsbaar en open op te stellen naar je partner toe. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat jullie elkaar weer echt ontmoeten. Een hernieuwde kennismaking die leidt tot een stevigere basis.

Ik leer jullie opnieuw met elkaar in gesprek te gaan, jullie diepste verlangens en gevoelens te uiten en te ervaren wat er in de ander omgaat. Dit leidt tot meer diepgang en betere communicatie: een stevig fundament voor een mooie toekomst samen. 

 

Contact met Walter  

Wil je meer weten over relatietherapeuten in Woerden of een afspraak maken? Mail naar Relatietherapie Woerden ter attentie van Walter Goeting. Ik leer jullie graag kennen!

 

Opleidingen & registraties

Opleiding Relatiebegeleiding voor Stellen, School voor relatievaardigheden en psychodrama te Koningsbosch, diploma behaald in 2011

 

Familie-en organisatieopstellingen, Corael Opleidingen te Bilthoven,  diploma behaald in 2010

. Studieonderdelen: Systemisch kijken en handelen: de systemische principes en dynamieken, begeleiden van familie-en organisatieopstellingen, systemisch coachen in de één-op-één relatie en de Ethiek van systemisch werk 

Lichaamsgerichte Therapie, Instituut Bodymind te Breukelen, diploma behaald in 2004 

· Studieonderdelen: o.a. NLP en gespreksvoering, The Work van Byron Katie, karakteranalyse en groepsdynamica, overdracht en tegenoverdracht, basis psychologie en filosofie, medische basisvakken, supervisie

 

Trainingen in de loop van de jaren gevolgd: Acceptance-and Commitment Therapy, Samengesteld gezin in Beeld, EFT basistraining (Sue Johnson), Tantratrainingen voor stellen, Het gebroken-en samengestelde gezin, Breek de Stilte I, II (opstellingen van het verlangen), BHV, Werken met opstellingen in de individuele praktijk, Doorlopende supervisie en intervisie

  

In het register van de AGB-code ben ik te vinden met de volgende codes: 

 • AGB-code Praktijk  90009794
 • AGB-code W.T. Goeting 90030839   

 

Overig 

• Als docent ben ik opgenomen in het register van Centraal Orgaan Kort Beroepsonderwijs CRBKO

• In Gouda maak ik deel uit van OPUS   https://kaasopbroodfonds.nl/:  (arbeidsongeschiktheidsvoorziening op basis van solidariteit met andere ZZP-ers) 

• Kamer van Koophandel 30254401 

• Een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kan worden  overlegdRegistraties

Specialisaties

Ik werk bovenal ervaringsgericht, waarbij ik het vergrootglas zet op daar waar de hulpvraag ligt. De methoden die ik hierbij vooral inzet zijn afkomstig uit de psychodrama, EFT,  tantra en systemisch werk.

 

Daarnaast heb ik al 17 jaar een relatie met Mieke en vormen wij een samengesteld gezin. Hierbinnen heb ik eigen ervaringen en patronen doorgewerkt, dat proces stopt nooit. Deze ervaringen breng ik in ten dienste van het stel dat in begeleiding is. Ik ondersteun jullie in het doorbreken van (hardnekkige) patronen om weer nader tot elkaar te komen. 

Tarieven

Investering relatiebegeleiding

Relatiebegeleiding reken ik € 150,-- Sessies duren circa zes kwartier Het eerste gesprek (de kennismaking/intake) is € 55,--

 

Vergoeding zorgverzekering

Diverse ziektekostenverzekeraars vergoeden de sessies. De beroepsvereniging SBLP of je eigen verzekeringsinstelling kunnen je verder informeren. Zie SBLP - www.sblp.nl Goed om te vermelden is dat je eigen risico niet wordt aangesproken als je zorgnota's declareert die vallen onder een aanvullend pakket!

Openingstijden

Maandag 09.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 09.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 09.00 uur tot 21.00 uur
Donderdag 09.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 09.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Praktijkfoto's

Ligging


Reviews Relatietherapie Woerden

Hieronder staan een aantal reviews over Relatietherapie Woerden - Walter Goeting

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 2 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Iedere sessie was er wel een eye-opener

“Walter en Mieke hebben ons stapje voor stapje ondersteunt bij het onderzoeken van onze patronen binnen onze relatie, waarbij vooral onze aantrek-en afstootmechanisme helder werd.

Iedere sessie was er wel een eye-opener, een beweging, een gevoel van verdieping, een heling, een pijn en/of een tranendal. Alles kan en mag er zijn. Wij voelen ons veilig bij hen en zij laten ons volledig in onze waarde, hierdoor kunnen wij ZIJN en groeien.   Deze sessies voelen fijn en zijn een aanrader voor elke relatie. Nu gaan wij nog incidenteel als een soort onderhoud voor onze relatie.”

| IJsselstein | 4 jan 2019
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Stevige en liefdevolle steun

“Na jaren van een diepe relatiecrisis lukte het ons met behulp van de stevige en liefdevolle steun van Walter en Mieke hier weer uit te komen. Er is weer vertrouwen.

Voor mij is specifiek de bedding en steun van een koppel, dat zelf samen veel heeft doorwerkt in de relatiesfeer, helend. Het ondersteunt mij in vertrouwen en overgave aan mijn man. Er is daardoor meer rust in mij om lastige en pijnlijke processen in de relatie soepel te doorleven.”

| Den Haag | 16 dec 2018
Vond je dit een nuttige review?
© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |