Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Leonie van den Bergh | Integratief Therapeut

Integratief-Therapeut-Woensdrecht
Marktje 24
4634VW Woensdrecht
therapie-woensdrecht@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Woensdrecht

Je wilt graag dat iemand met jou (of jullie) meedenkt. Iemand die breed kijkt zonder een stempel te drukken op je relatie?

 

Het mooie van relaties is dat deze onlosmakelijk verbonden zijn met twee of meer mensen in interactie met hun omgeving, o.a. ook met planten en dieren.

 

 

Ieder heeft zijn eigen verhaal of geschiedenis

Ieder heeft een eigen verhaal of geschiedenis waarin zijn/haar ervaringen, opdrachten en ideeën, verantwoordelijkheden, gevoelens en overtuigingen een plaats hebben. Deze kwaliteiten vormen gezamenlijk een persoonlijke kijk op het leven.

Jouw persoonlijke visie is ontstaan met je eigen normen en waarden en grenzen. Deze visie wijst jou in het leven de weg in verschillende relaties zoals met een partner, kinderen, gezin, familie, vrienden, collega’s, enz.

 

Soms kan je iemand ontmoeten waarbij een gesprek als vanzelf gaat en soms is het gewoon een verschrikking om zelfs met iemand contact te maken. Communicatie en afstemmen op de ander is hierbij heel belangrijk. Dit vormt namelijk de verbinding in een relatie.

 

 

Gelijkwaardigheid 

Hoe kan je elkaar ontmoeten zonder dat de een zich ‘niet gewaardeerd’ of ‘minder voelt dan de ander’. Gelijkwaardigheid in een relatie is belangrijk. Er is dan ‘een balans’ waarbij jouw normen en waarden, jouw wensen, je gevoelens, je verantwoordelijkheden, je opdrachten en ideeën en overtuigingen  gerespecteerd en gezien worden.

Dit geldt uiteraard ook naar de ander toe. Het is een soort ‘geven en nemen’ of ‘in- en uitvoegen in een dans’. Elkaar aanvoelen en meegaan met de beweging waarin je je eigen grenzen goed bewaakt zodat je je hierbij goed voelt.

 

 

Iedere relatie is anders

Het kan zijn dat je hierin belemmeringen ervaart zoals bijvoorbeeld met een partner, met collega’s of  tijdens het volgen van een opleiding. De uitdaging is dan om bij jezelf te durven kijken, naar datgene wat er voor zorgt dat dit gebeurt in die bepaalde situatie.

En hoe komt het dat dit toch elke keer weer terugkomt. Wat is jouw rol hierin en wat is eventueel de rol van de ander? En hoe zou je het graag willen zien, wat is je wens in deze?

 

Iedere relatie is anders, het mooie is om mogelijkheden te zien wat jouw of jullie wens is tussen elkaar en/of met anderen. Ieder uitgaande van:

 

‘je eigen ik met je eigen wens’ in verbinding met de ander(en) met ‘zijn/haar eigen ik met zijn/haar eigen wens’.

 

Door middel van relatietherapie is het  mooi om te zien dat er verandering optreedt in je relatie en tevens sfeer en ruimte voor verbinding ontstaat. Het fundament wordt verstevigd. Je krijgt vertrouwen in 'je eigen route' en tevens in 'jullie gezamenlijke route'.

 

Neem contact op

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Stuur een bericht

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtPraktische informatie

Werktijden: Flexibel in de week, dus zo wel gedurende de dag en avond
Tarieven: v.a. 80,00 euro
Sessieduur: ca. 75 minuten
Opleidingen: Opleiding tot I.V.-therapeut (Interactionele Vormgeving, Integratief), Educatieve Academie te Antwerpen, Training werken met een meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling, Training Creatieve Interactie, Educatieve Academie te Antwerpen, Katrien Cassiers, Training Systemisch werk binnen de individuele setting, Educatieve Academie te Antwerpen, Krist Jonckheere, Training Mind Eye Power, het Vertrekpunt, Jacqueline Venbrux, Training Slaapstoornissen, Educatieve Academie te Antwerpen, Marco Alibertis, Coaching in lifestyle en voeding, Ayurfreddy, Frederieke Couvee
Beroepsvereniging: VIT: Vereniging van Integraal Therapeuten, VVTIV: Vlaamse Vereniging van therapeuten in de Interactionele Vormgeving, EAP: European Association for Psychotherapy, RBCZ: Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Ligging


Alle relatietherapeuten in Woensdrecht >>

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |