Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Mirella Brok | Liefdespsycholoog

Liefdespsycholoog-Vught
Reutsedijk 9
5264 PC Vught
mirella-brok@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Vught

Als liefdespsycholoog ondersteun ik mensen die zich eenzaam en niet verbonden voelen in hun relaties. Mijn kernkwaliteiten zijn: Aandachtig - Authentiek - Warm - Creatief - Verbinden. 

 

Jullie zijn degene met de antwoorden. Ik help bij het zoeken naar jullie antwoorden. We kunnen zoeken in gedachten, in fantasie, in gedrag en in omgeving. Ik werk met allerlei opdrachten. Ik begeleid jullie professioneel, creatief, enthousiast en met humor.

 

Hoe ziet een goede relatie eruit?

Wat vind jij een goede relatie? Ik stel me voor dat je hier over nadenkt. En dat je hierover een beeld hebt gekregen van een goede relatie. Om de één of andere reden zal het er in je eigen relatie aan ontbreken. Anders zou je niet uit zijn gekomen bij deze site. Misschien denk jij of je partner na over relatietherapie.  

 

Wat brengt relatietherapie bij mij je?

Wat mag je verwachten van relatietherapie? Helaas niet een betere partner. Al mag je wel bereid zijn om zelf een betere partner te worden. In de eerste instantie een betere partner voor jezelf, en daarna wellicht een betere partner voor een ander. Wanneer je naar jezelf durft te luisteren, kun je naar de ander luisteren. En ligt een betere relatie gemakkelijker in het verschiet.  

 

Is relatietherapie zweverig?

Als je nuchter bent, kan relatietherapie heel nuchter zijn. Als je ijverig wilt zijn, kun je huiswerk meekrijgen. En – gelukkig - als je humor hebt, kan er zelfs gelachen worden in relatietherapie. Wij maken namelijk samen relatietherapie.

 

Voor wie is relatietherapie?

Moet je altijd met z’n tweeën komen? Je kunt relatietherapie met zoveel mensen bijwonen als je zelf wilt. Soms zijn er immers spanningen in het hele gezin en willen kinderen ook gehoord worden. Soms zijn er spanningen met (schoon)familie. Of wil je juist alleen komen. Het kan bij mij allemaal besproken worden en soms per sessie verschillen.

 

Wie ben ik?  

Als liefdespsycholoog ondersteun ik mensen die zich eenzaam en niet verbonden voelen in hun relaties. Vanuit een innerlijke gedrevenheid studeerde ik af als Toegepaste Psycholoog, met een minor in Persoonlijke en Professionele Ontwikkeling. 

Om mij verder te ontwikkelen volgde ik de opleiding Post HBO Systeemtherapeutisch Medewerker. Daar werd ik geraakt door de invloed van familierelaties. Sinds 2013 specialiseer ik mij in de contextuele hulpverlening. Hier staat de relationele ethiek tussen mensen voorop.

 

Is er een vergoeding mogelijk?

Ik ben lid van verschillende beroepsverenigingen, waardoor je mogelijk een gedeeltelijke vergoeding ontvangt uit je aanvullende pakket - alternatieve zorg.Op aanvraag mail ik je een overzichtje welke pakketten hoeveel vergoeding geeft. 

Praktische informatie

Werktijden: Maandag eens per 2 weken
Tarieven: € 79,00 dagtarief - € 89,00 avondtarief - Mogelijk ontvang je een vergoeding dankzij je aanvullende pakket
Sessieduur: 1 uur
Opleidingen: Toegepaste Psychologie, Post HBO Systeemtherapeutisch medewerker en Leren over Leven - Contextuele Hulpverlening
Beroepsvereniging: VCW, NBTP, NVPA, NVRG (i.o)
Diversen: Mogelijk gedeeltelijke vergoeding uit aanvullend pakket

Ligging


Reviews Relatietherapie Vught

Hieronder staan een aantal reviews over Relatietherapie Vught - Mirella Brok

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 3 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Mirella is een warm mens

“Mirella is een warm mens. Mirella stelt zich op een bedachtzame maar open manier op en heeft oog voor wat de ander nodig heeft. Op een respectvolle manier gaat zij in gesprek en luistert zorgvuldig.”

| Tilburg | 21 mei 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Erg blij met de fijne begeleiding

“Hartstikke bedankt voor de fijne begeleiding die je ons hebt gegeven, we zijn allebei erg blij met het proces van de afgelopen paar maanden.”

| Den Bosch | 12 mei 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Bijzonder

“Af en toe is het fijn om dingen te delen over je liefdesleven die je niet 123 met je vrienden of je partner deelt. Bij Mirella kan dat. Ze luistert goed, ze analyseert scherp en ze oordeelt niet. Die combinatie is bijzonder.”

| Tilburg | 20 dec 2017
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |