Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Erhard Föllmi | Integratief therapeut

Integratief-therapeut-Hillegom
Waardenburg 112
2181 LM Hillegom
therapie-hillegom@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Hillegom

Zijn jullie een relatie begonnen omdat jullie elkaar leuk vonden, maar ervaren jullie nu dat jullie uit elkaar groeien? En willen jullie de relatie nog een kans geven en nieuw leven inblazen? Dan kan partnerrelatie coaching jullie daarbij helpen.

 

Als coach en therapeut begeleid ik jullie naar begrip en ruimte voor ieders eigenheid, zodat er weer plaats is voor liefde, warmte en genegenheid.

 

 

Hulpvraag

Merken jullie dat jullie in jullie relatie:

 

• Steeds vaker ruzie hebben;

• Elkaar niet meer begrijpen;

 

• Langs elkaar heen leven;

• Geen intimiteit meer ervaren;

 

• Uitgepraat zijn;

• Vertrouwen in elkaar verloren hebben?

 

Dan zit jullie relatie in een negatieve spiraal met als gevolg dat jullie uit elkaar groeien en de relatie doodbloedt.

 

Partnerrelatie coaching richt zich op het doorbreken van negatieve patronen die jullie relatie ondermijnen en het ontwikkelen van nieuwe manieren van naar elkaar kijken, luisteren en voelen, zodat jullie relatie weer tot bloei kan komen.

 

 

Aanpak

In partnerrelatie coaching is het belangrijk dat beide partners aan hun relatie willen werken. De nadruk van deze aanpak ligt in het doorbreken van de negatieve spiraal die in jullie relatie is geslopen.

 

In de sessies werken we aan het doorbreken van negatieve patronen en het leren uiten van en luisteren naar ieders relatiebehoeften. Daarbij ontdekken we en zorgen we voor de persoonlijke gevoeligheden en pijnplekken, die de relatie zo licht ontvlambaar maken.

 

Hierdoor ontstaat ruimte voor ieders eigenheid en de mogelijkheid om jullie relatie te veranderen en te verdiepen. Inzichten die jullie in de sessies opdoen, gebruiken jullie om thuis verder aan jullie relatie te werken. En jullie ervaringen thuis nemen we mee in de navolgende sessies.

 

Jullie komen samen naar de sessies, en aan het begin van het traject ieder één keer apart. In deze eenmalige individuele sessie komt jouw persoonlijke levensverhaal aan bod en hoe dat in jouw relatie tot uiting komt. Als gedurende het traject blijkt dat individuele pijnplekken om meer aandacht vragen dan kan het nodig zijn om extra individuele sessies in te plannen.

 

Ik ga integratief te werk en gebruik inzichten uit de Emotionally Focused Therapy (EFT), verbindende communicatie, Transactionele Analyse en Voice Dialogue om jullie passend te kunnen begeleiden in het verbeteren van jullie relatie.

 

 

Meer weten?

Spreekt mijn aanpak jullie aan en willen jullie meer weten? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

 

In dit gesprek verkennen we globaal waar jullie in jullie relatie tegen aan lopen en kijken we of ik jullie hierin kan begeleiden. Voelen jullie een klick en hebben jullie vertrouwen in de aanpak, dan starten we een partnerrelatie traject.

 

In het traject staan vertrouwen en geheimhouding voorop. Ik ben aangesloten bij de onderstaande beroepsorganisaties en verbind me aan de ethische gedragscodes en klachtenregelingen van deze organisaties. Partnerrelatie coaching wordt niet door de zorgverzekeraars vergoed.

 

 

Over mij

Ik ben Nederlander en Zwitser. Ik ben zowel technisch als mensgericht geschoold en heb vele jaren ervaring in het begeleiden van mensen en projecten in diverse landen van de wereld. Sinds 2006 voer ik mijn eigen praktijk in Hillegom.

 

Mijn opleiding tot coach en therapeut heb ik gedaan aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Daarbij ben ik ook geschoold in partnerrelatie coaching. 

 

De ervaringen van (echt)paren in mijn praktijk en mijn eigen ervaring met mijn inmiddels langjarige liefdespartner leren mij dat liefde een werkwoord is.

 

Een liefdevolle realtie tussen twee personen is als een vuurtje: het verandert steeds van kleur, warmte en intensiteit en vraagt van beide partners dat ze het blijven voeden door elkaar brandstof aan te rijken. Want als dat stopt, dan dooft het vuurtje. Partnerrelatie coaching gaat over hoe jullie het liefdesvuurtje brandend willen houden.

 

Praktische informatie

Werktijden: Op werkdagen van 9 tot 18 uur. Bij uitzondering ook 's avonds.
Tarieven: € 102,85 per sessie (incl. 21% BTW)
Sessieduur: Ongeveer 75 minuten.
Opleidingen: Coaching, partnerrelatie coaching, integratieve psychotherapie en klassieke hypnotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie; EMDR master practitioner aan het Bijscholing instituut voor Therapeuten (BivT), imaginatiecoaching aan de School voor Imaginatie; Stress en burn-out coaching aan het CSR Centrum.
Beroepsvereniging: VIT, RBCZ, NAP, NOBCO. Verder ben ik aangesloten bij de Samenwerkende EMDR therapeuten Nederland en ben ik partner van CSR Centrum voor stress en burn-out coaching.

Ligging

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |