Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Sven Gerritsen | Psycholoog

Psycholoog-Etten-Leur
Van Bergenplein 13 -a
4871 CD Etten-Leur
psycholoog-etten-leur@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Etten-Leur

Relatietherapie is een dienst waar behoorlijk wat over te vertellen valt. In het kort zal ik proberen te omschrijven wat we daar onder verstaan.

 

Relatietherapie draait in onze ogen om het zoeken naar waar jij in de relatie verantwoordelijk voor bent. Het durven zoeken en kijken naar aspecten waar jij wat aan kan doen als het gaat om totstandkoming en instandhouding van wat er speelt. Communicatie speelt daarin een grote rol. Communicatie moet daarin opbouwend (constructief) en niet afbrekend  (destructief) zijn.

 

Veel van onze gedragingen in hoe wij zijn in relaties zijn terug te voeren naar wat we hebben geleerd in onze jeugd. Soms leren we daar wat onhandige uitingen. Of, om het nog lastiger te maken, uitingen die ons eerst erg hebben geholpen werken nu juist tegen ons omdat de situatie is veranderd maar ons gedrag niet.

In relatietherapie kan het handig zijn om deze gedragingen op te zoeken en te veranderen in meer functionele gedragingen. En daarmee bedoelen we gedragingen die ons in staat stellen te bereiken wat we wensen in plaats van ons te belemmeren.

 

Iedere relatie is anders

Iedere relatie is anders. Er bestaat in onze ogen dan ook geen kant en klare oplossing voor wat er speelt. We proberen daarom maatwerk te leveren. Jullie vraag staat centraal! Niet het aanbod in methodieken en technieken is leidinggevend, maar jullie wens!

 

Mocht je nieuwsgierig zijn naar mij of naar wat wij binnen de praktijk voor je kunnen betekenen, neem dan eens een kijkje op onze site of neem direct contact met ons op.

Mensen uit de regio Etten-leur, Prinsenbeek, Breda, Hoeven, Zevenbergen, Rijsbergen, Sint Willebrord, Oudenbosch, Terheijden, Rucphen en verder weten ons te vinden.

 

 

Over mij

Mijn naam is Sven Gerritsen en ik ben werkzaam binnen mijn eigen psychologenpraktijk.

Sinds 6 jaar werk ik als zelfstandig psycholoog verdeeld over 4 praktijk vestigingen. Binnen de praktijk heb ik twee collega-therapeuten: Lars en Laura. 

We zitten in Etten-Leur, Breda, Dordrecht en Barendrecht. Iedere dag geniet ik weer van het werken met mensen op weg naar meer geluksbeleving, plezier in het leven en hoge mate van welbevinden in hun relatie en daarbuiten!

Opleidingen & registraties

  • Studie HBO Psychologie bij Saxxion / Hansesteden ( 2008 )
  • Sociaal Cultureel Werk en Sociaal Pedagogisch Werk bij Baronie College ( 2005 )
  • Cursus overdracht en tegen overdracht ( 2014 )
  • Cursus Seksuologie / seksuologische gespreksvoering bij BIVT ( 2014 )


Registraties

Tarieven

- Kennismaking / intake relatietherapie: 42,50 euro ( half consult )

- Relatietherapie: 85 euro p/u.

- Kennismaking / intake gezinstherapie: 42,50 euro ( half consult )

- Gezinstherapie: 85 euro p/u.

- Kennismaking / intake individuele therapie: 37,50 euro ( half consult )

- Individuele therapie: 75 euro p/u.

 

Als u aanvullend verzekerd bent krijgt u vaak een gedeelte van de gemaakte kosten vergoed. Afhankelijk van de zorgverzekeraar in kwestie liggen de bedragen die u terug kunt krijgen tussen de 35 en 40 euro per sessie. 

 

Afspraak afzeggen en/of verplaatsen? Graag 24 uur voorafgaand aan afspraak anders zijn we genoodzaakt het consult in rekening te brengen.


Werktijden

Maandag t/m vrijdag. Ook mogelijkheden in de avond en op zaterdag!

Openingstijden

Maandag 08.30 - 22.00
Dinsdag 08.30 - 18.00
Woensdag 08.30 - 21.00
Donderdag 08.30 - 22.00
Vrijdag 08.30 - 18.00
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |