Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Ina Rademaker | relatietherapeut

relatietherapeut-Rolde
Landschrijverlaan 41
9451 KT Rolde
ina-rademaker@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Assen

Ik ben een ervaren relatietherapeut in Drenthe regio Assen en bied regelmatig succesvolle hulp bij liefdes-relatieproblemen.

Denk hierbij aan ontrouw, vreemdgaan, uit elkaar groeien, sleur, veel ruzie of elkaar niet begrijpen. Ik werk onder andere met de Emotionally Focused Therapy van Sue Johnson. 


Ook afspraken in de avonduren mogelijk!

Tuurlijk, overal is wel eens wat, ieder huisje heeft z'n kruisje, nietwaar? Als 't maar niet te gek wordt. Als conflicten, ruzies, elkaar negeren of alleen nog 'maatjes- zijn' jullie relatie bepalen, dan wordt 't hoog tijd om hulp te gaan zoeken. En dat is helemaal geen schande. 

 

Op relatietherapie heerst voor velen nog een taboe. 'Dan moet het wel heel erg hopeloos zijn' wordt vaak gedacht. Dat is jammer. Want dat maakt dat er nogal eens stellen bij me in de praktijk komen die emotioneel al een behoorlijk eind bij elkaar zijn weggedreven. Gelukkig is 't maar 't zelden te laat en werpen gesprekken na enige tijd hun vruchten af.  

 

 

Wie ben je zelf? Is er nog verbinding?

Tijdens de eerste sessies gaan we samen kijken naar wie jullie als individu zijn en wie jullie ten opzichte van elkaar zijn. Is er nog een sprankje verbinding, is er nog oog voor elkaar, hoe minimaal dan ook?

 

De onderlinge band die er in het begin was, brokkelt vaak verder af doordat partners verwikkeld raken in een manier van op elkaar reageren.

 

Dit kan in de loop van de tijd een steeds negatiever patroon aannemen. Eigenlijk weet je dan al niet eens meer waar het over gaat. Feit is, dat jullie zo langzamerhand het gevoel hebben, dat de negatieve cirkel een draaikolk is geworden. 

 

 

Eerlijkheid, openheid, inzet en bovenal: durf

Het kan zijn dat onverwerkte zaken een negatieve invloed hebben op jullie relatie. Of wie weet, zit je heel ergens anders mee waarvoor je nog geen woorden kon vinden om 't hem/ haar te vertellen. 

 

'Liefde is een werkwoord' zeggen ze wel eens. Dat klopt. Werken aan je relatie vraagt eerlijkheid, openheid, inzet en bovenal: durf. 

 

Bij Relatietherapeuten.net krijg je gratis een hoop tips. Kijk maar eens onderaan deze pagina en in het menu.

 

In de gesprekken merk je dat ik dichtbij en naast jullie sta. Jouw/jullie welzijn betekent meer voor me dan alleen maar 'werk'.  Je kunt van de relatietherapeuten van Therapie Assen alle ondersteuning verwachten, naast het bieden van perspectief, stimulans en vooral inzicht. 

 


Registraties

Openingstijden

Maandag 09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag 09.00 tot 17.00 uur
Woensdag 09.00 tot 17.00 uur
Donderdag 09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Praktische informatie

Werktijden: Afspraken in de avonduren mogelijk!
Tarieven: 90 Euro per gesprek. Na 17.00 uur geldt het avondtarief (10 Euro extra)
Sessieduur: maximaal 75 minuten
Opleidingen: Relatietherapie, Innerlijke Kindtherapie,Familieopstellingen, EMDR, 5 jaar psychosociale therapie/Emotionally Focused Therapy
Beroepsvereniging: NFG/ RBCZ

Ligging


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |