Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Dennis Oosterwijk | Relatietherapeut, Polyenergetisch therapeut

Relatietherapeut,-Polyenergetisch-therapeut-Gouda
Burgemeester Martenssingel 9
2806 CL Gouda
coach-gouda@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Gouda

Relatieprobleem? Relatietherapie in Gouda met relatietherapeut Dennis Oosterwijk

 

Zitten jullie in een mid-love-crisis en twijfelen jullie aan de liefde voor elkaar?

Lopen jullie altijd weer tegen dezelfde problemen aan?

Hebben jullie steeds vaker ruzie en onenigheden?

Hebben jullie het gevoel langs elkaar heen te leven?

 

 

Veranderingen in je relatie

Ooit hebben jullie uit pure verliefdheid voor elkaar gekozen en leek er geen vuiltje aan de lucht. Jullie praatten honderduit, leerden elkaar tot in iedere vezel kennen en wisten exact wat jullie aan elkaar hadden en wat je van elkaar nodig had. Alles liep haast als vanzelf en dit leek tot enige tijd geleden ook zo te blijven. Misschien vragen jullie je nu af hoe het zover heeft kunnen komen…

 

Helaas gaan er tegenwoordig meer relaties naar de knoppen dan dat er toppen. Door de nodige veranderingen, moeilijkheden, verschillen en bijbehorende conflicten raken we in de knoop met onszelf en elkaar.

En in plaats van de knoop te ontwarren, lijken we deze liever door te willen hakken. Simpelweg omdat we niet weten hoe we relatieproblemen kunnen oplossen en destructieve patronen kunnen doorbreken.

Herkennen jullie bijvoorbeeld deze dingen:

 

  • Zitten jullie in een mid-love-crisis en twijfelen jullie aan de liefde voor elkaar?
  • Lopen jullie altijd weer tegen dezelfde problemen aan?
  • Hebben jullie steeds vaker ruzie en onenigheden?
  • Hebben jullie het gevoel langs elkaar heen te leven?
  • Of gaat het eigenlijk wel prima maar kan het wellicht toch nog beter?

 

 

Relatietherapie: Raad én daad

Mochten jullie willen werken aan de relatie dan sta ik jullie hier graag in bij. Met raad èn daad. Zodat jullie weer kunnen gaan genieten van de liefde, het leven èn elkaar!

 

Een relatie is namelijk niets anders dan de combinatie van twee bijzondere individuen en hun unieke wisselwerking, hun dynamische interactie. Na verloop van tijd vormen zich binnen een relatie altijd bepaalde actie-reactie-patronen.

Als de één dit doet, reageert de ander zo. Als de één dit zegt, reageert de ander steevast zo. En die wisselwerking kan positief of negatief uitpakken. In destructieve relaties is het net alsof je het rode draadje bij het zwarte houdt. Dat kan gigantische kortsluiting geven en heftige ruzies veroorzaken.

 

Ik help jullie om in een aantal sessies vastgeroeste patronen bloot te leggen en te doorbreken. Maar dat kan alleen als jullie alletwee bereid zijn kritisch naar jullie eigen bijdrage te kijken. Want pas als jullie hand in eigen boezem durven te steken, valt jullie relatie in positieve zin te veranderen.

 

Praktische informatie

Werktijden: ma-vr 9.00 - 21.30, za: 9.00 - 13.00
Tarieven: 58 euro per persoon per uur
Sessieduur: 1 tot 1,5 uur
Opleidingen: Academie voor Polyenergetica, Psychosociale Basiskennis
Beroepsvereniging: V.B.A.G. en R.B.C.Z.
Diversen: Vrijblijvende kennismaking van een half uur is mogelijk

Ligging


Reviews Relatietherapie Gouda

Hieronder staan een aantal reviews over Relatietherapie Gouda - Dennis Oosterwijk

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 7 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Goed dat we dit gedaan hebben

“Gevalletje verstopte communicatie!!

Wij zijn bij Dennis terechtgekomen nadat we in een negatieve spiraal met onze relatie terecht waren gekomen.

Oorzaak hiervoor lag voor ons gevoel in : de komst van kinderen, elkaar echt leren kennen door het samenwonen, stressvolle arbeids-situatie, sterfgeval, eigengereide ego's, karakter-eigenschappen, irritaties en frustraties, controle-gedrag, communicatie stoornissen, etc. etc....

Nadat we geprobeerd hebben dit zelf op te lossen, opperde ik aan Willem toch maar eens om samen "met iemand te gaan praten" (zoals je dat zo mooi zegt)! Zoiets moet je natuurlijk wel beiden willen en de doorslag gaf "als we nu niet gaan dan gaat het eerder vroeger dan later echt mis, en dat willen we beiden niet"...

Via Google zijn we op de website van Dennis terechtgekomen. Omdat hij jonger was dan alle anderen die wij op het internet tegengekomen waren en uit het bedrijfsleven kwam, voor ons gevoel dus dicht bij onze belevingswereld stond, leek ons dit een geschikt persoon om mee te gaan praten.

We hebben een afspraak gemaakt en maar goed ook!! Tot mijn verbazing stond mijn man erg open in de gesprekken,maar er kwam bij ons allebei meer naar voren dan thuis op de bank... Na het eerste gesprek constateerde Dennis dat wij een typisch gevalletje "verstopte communicatie" waren.

In diverse gesprekken met Dennis kregen we via hem tips om verschillende boeken eens te lezen. Na wat leesvoer doorgenomen te hebben waren er diverse “aha”momenten voor ons beiden, en de handvatten die we hierin zijn tegen gekomen passen we nog steeds met humor toe in onze relatie.

We hebben een lange weg afgelegd. De communicatie en de relatie gaat nu stukken beter dan voor we bij Dennis over de vloer kwamen. Nu zijn we zover dat we afgesproken hebben met Dennis dat wij in principe alleen nog bij hem komen voor onze ''relatie APK"....(eens in de paar maanden)....

Prettig aan de gesprekken met Dennis is dat hij de zaken realistisch benaderd en niet probeert om 180 graden te veranderen. Goed dat we dit gedaan hebben en iedereen aan te raden !!!”

| Nieuwerkerk aan den IJssel | 9 mei 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Erg dankbaar

“Toen mijn man en ik contact opnamen met Dennis, was het geen twee voor 12, maar al kwart over 12.
Ik woonde al elders, en eigenlijk was de insteek van de therapie op een goede manier uit elkaar te gaan, voor onszelf, maar vooral voor de kinderen.

Onze eerste sessies waren zeer moeizaam. Er kwam een hoop oud zeer op tafel. En voor elke stap vooruit, gingen er soms weer twee terug.

Maar heeeel langzaam kwam er vooruitgang. We gingen weer praten. Ik woonde nog steeds niet thuis, maar we zagen elkaar weer vaker, en de communicatie ging steeds beter.

Dennis leerde ons patronen te doorbreken, en vooral om niet ‘voor een ander te denken’, waar we allebei heel goed in bleken te zijn. En dat was een eye-opener!

De gesprekken hebben mijn man en ik allebei als zeer prettig ervaren. Dennis stelt je op je gemak, is niet aanvallend en veroordelend, maar denkt mee en geeft inzichten die we zelf niet meer zagen. En hij heeft een groot gevoel voor humor. Er is niet alleen gejankt, maar ook veel gelachen.

We zijn weer samen, en we zijn Dennis erg dankbaar. Zonder hem hadden we het waarschijnlijk niet gered!”

| Gouderak | 19 jul 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Erg blij met de stap naar relatietherapie

“Wij zijn bij Dennis terecht gekomen nav een fikse relatiecrisis. Onze relatie was door meerdere grote en kleine gebeurtenissen in de afgelopen jaren flink onderkoeld geraakt en we waren elkaar volledig kwijt.
Geen begrip, geen genegenheid, geen communicatie. We leefden samen en toch alleen.

Manlief stortte zich volledig op zijn werk en ik richtte me op onze dochter en het huishouden. Een scheiding lag op de loer na 34 jaar!

Door Dennis hebben we opnieuw elkaars (liefdes)taal leren spreken en leren inzien wat voor de ander belangrijk is in de manier van communiceren en omgaan met elkaar. Het resultaat is een veel gelijkwaardiger relatie, begrip voor en geduld met elkaars mindere karaktertrekjes en een hoop oud zeer verwerkt en weggewerkt.

Het vertrouwen in de relatie is hersteld en we hebben weer als vanouds plezier in elkaar en ons leven samen. We zijn erg blij dat we de stap naar relatietherapie bij Dennis hebben genomen.

Zijn praktische no nonsense aanpak, o.a. door middel van oefeningen voor thuis, tezamen met de relativerende gesprekken, die aanzetten tot zelfreflectie en ons regelmatig een humoristische kijk op onze problemen gaven, hebben ons erg goed geholpen. Het is bijna jammer, dat we nu niet meer naar hem toe hoeven. Onze dank is groot!"”

| Ouderkerk aan den IJssel | 15 mei 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Onze relatie zit weer helemaal goed

“Hoewel wij nog niet zolang getrouwd zijn, hebben we na de geboorte van onze tweede besloten om in relatietherapie te gaan, omdat we steeds vaker en heftiger ruzie kregen. De sfeer was niet te harden hier.

Nadat we bij een wat zweverig type therapeut nogal teleurgesteld waren (zij paste totaal niet bij ons), besloten we het bij Dennis te proberen. Wat een verademing!

Een hele gewone man, die niks gek vindt en op een hele fijne manier een ontspannen en vertrouwde sfeer weet te creëren.

Al na een paar sessies boekten we vooruitgang en inmiddels zit onze relatie weer helemaal goed! We hebben elkaar leren begrijpen en accepteren, en we zullen Dennis' bijdrage hieraan nooit meer vergeten.”

| Moordrecht | 20 mei 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Weer gezonde communicatie in relatie

“Vanuit een relatie crisis zijn we bij Dennis terecht gekomen. Om terug te vinden wat al een poosje zoek was, is Dennis onze gids geweest.

Het fijne aan Dennis is dat hij een open vizier heeft. Niet beoordeelt of veroordeelt, maar juist spiegelt en in laat zien.

Door ons beide steeds onze kanten van een onderwerp te laten vertellen, hebben wij de gezonde communicatie weer terug gevonden. Dat geeft rust en ruimte om samen verder te gaan met ons gezin. Dank je Dennis!”

| Waddinxveen | 9 aug 2017
Vond je dit een nuttige review?
Toon meer reviews
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Erg blij dat we deze stap genomen hebben

“Een huwelijk kent pieken en dalen. Door een uitgekomen affaire van mijn man kwam ons huwelijk in het diepste dal terecht, dat ik ooit gekend heb. Omdat ik het allemaal niet meer zag zitten en niet wist of ik nog wel verder wilde in dit huwelijk, heeft mijn man uit pure wanhoop een relatietherapeut gebeld.

En zo kwamen wij bij Dennis terecht. Al hoewel ik vond dat ik het een kans moest geven, vond ik het toch ook wel een beetje spannend. Omdat ik wist dat zoiets behoorlijk persoonlijk en confronterend kan zijn.

Toch bleek het voor ons een goede stap, vanaf onze eerste kennismaking was er de bekende ‘klik’. En omdat wij nogal wat Dennissen kennen in onze omgeving, noemden we deze Dennis voor het gemak maar ‘Dokter Dennis’.

In ruim een half jaar tijd volgden er verschillende sessies. Altijd was er die relaxte, ongedwongen sfeer, alles was goed, niks was te gek. Er werd soms gehuild maar vaak ook gelachen.

Dennis hield ons af en toe een behoorlijke spiegel voor, wat niet altijd leuk of makkelijk was, maar waar we uiteindelijk toch veel aan gehad hebben. Na een tijdje ging er meer tijd tussen de afspraken zitten, wat betekende dat wij weer langzaam de goeie kant op gingen.

Ik ben erg blij dat we deze stap genomen hebben, ik zou anders niet weten hoe het er nu voor zou staan met ons huwelijk. Door Dennis kwamen we weer op het juiste pad terecht en konden we weer voorzichtig naar de toekomst kijken…onze toekomst samen.

Dennis, bedankt voor alles… je was top!””

| Waddinxveen | 5 sep 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Onze relatie heeft een positieve boost gekregen

“De aanleiding voor ons bezoek is dat we na 20 jaar het gevoel hebben veel energie kwijt te raken aan miscommunicatie en verwijten. We weten dat de basis goed is, maar we willen daar meer van kunnen genieten.

Het was een stap om inderdaad hulp te vragen, maar dat is ons erg goed bevallen. Dennis is erg toegankelijk, is recht voor zijn raap en stelt op een prettige manier vragen.

Hij heeft ons geholpen bij het herkennen van patronen in de relatie en in het inzicht geven in elkaars behoeften. Onze relatie heeft duidelijk weer een positieve boost gekregen en we zijn met concrete adviezen aan de slag.”

| Gouda | 15 dec 2017
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |