Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Mirjam Beekman | relatietherapeut

relatietherapeut-Bussum
Torenlaan 11B
1402 AT Bussum
mirjam-beekman@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Bussum

Ik geef relatietherapie aan stellen die in een moeilijke periode in hun relatie zitten. Dat kan door diverse dingen: kinderen, levensgebeurtenissen, vreemdgaan van één van de partners, of persoonlijke problemen van één of beide partners. Mijn motto is: een relatie is goed, hecht, gezellig, sexy,  als jullie allebei veel doen om de ander gelukkig te maken. 

 

Ik vind dat een fijne relatie eigenlijk van levensbelang voor ieder mens is, en ik geniet ervan als mensen elkaar met mijn hulp weer vinden.

 

Ik heb naast de Academie voor Psychotherapie te Amsterdam diverse cursussen in Amerika en Engeland gevolgd op het gebied van relatietherapie. Daarnaast ben ik bezig aan een boek over relatietherapie. Het wordt een zelfhulp boek voor mensen die, of hun relatie nou slecht is of best goed, willen werken aan het (nog) beter maken van hun relatie.

 

Naast de sessies krijgen jullie veel vragen en opdrachten mee naar huis om samen en alleen te doen. Voor ieder relatietherapietraject geldt dat het op maat voor jullie gemaakt wordt. In een intake bespreken we wat er aan de hand is en wat jullie wensen zijn.

 

 

Keuzes maken 

In ons leven wordt ons voorgehouden dat geluk ‘een keuze’ is. Wie geen succes heeft in zijn werk of maatschappelijk leven wordt gezien als een loser die de verkeerde keuzes gemaakt heeft of niet hard genoeg heeft gewerkt. We kunnen eindeloos discussiëren of deze zienswijze raar of waar is, feit is wel dat de juiste keuzes ons zeker helpen in het leven.

 

Toch beseffen veel mensen met relatieproblemen niet dat ook in relaties keuzes gemaakt kunnen worden. De keuze om gelukkig te zijn in je relatie, of de keuze om je partner als je vijand te zien met alle gevolgen van dien. Een fijne succesvolle relatie is een keuze, met daaraan vast bepaalde acties en consequenties. In mijn relatietherapie leg ik dan ook de nadruk op de keuzes die jullie kunnen maken met betrekking tot de relatie.

 

In een traject bij mij gaan jullie aan het werk, want liefde is hard werken, om je te richten op de ander, om elkaar en de relatie weer op de eerste plaats te zetten, en op die manier ook weer zelf aan je trekken te komen. Wij gaan werken aan een stevige basis waarin jullie je beiden veilig en prettig voelen.


Mensen uit de regio Bussum, Naarden, Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum en verder weten mij te vinden.

Opleidingen & registraties

  • Drs Criminologie - Vrije Universiteit Amsterdam
  • Therapeutbevoegdheid – Academie voor Psychotherapie
  • Diploma integratief therapie – Academie voor Psychotherapie
  • Human Givens Therapy and Counselling diploma
  • Afronding cursussen relatietherapie John Gottmann 
  • EFT basiscursus

 

 

AGB codes

Praktijk: 90-52143

Zorgverlenerscode: 90/043392Registraties

Specialisaties

 

Wat zijn in jouw praktijk de meest voorkomende relatieproblemen?

 

Het gevoel is weg

Heel verschillend, maar cliënten leren hoe ze weer zo met elkaar omgaan dat ze het heel fijne vinden om in elkaars nabijheid te zijn, weer speciaal voor elkaar te zijn.

 

 

Vreemdgaan

Hang ervan af: eerst moet het contact met de 'ander' verbroken zijn. Dan moet het vertrouwen hersteld worden. Hoe dat gaat hangt erg af van de situatie.

 

 

Geen goede seks

Goede seks begint in de keuken, zeg ik altijd, dus een deel van de oplossing ligt in een goede relatie maken buiten de slaapkamer.

 

 

Veel ruzie en kritiek

Mensen leren dat meningsverschillen ok zijn, maar dat kritiek op de ander als persoon heel contraproduktief werkt, ze leren om om te gaan met verschillen.</UL>

 

 

Hoeveel sessies relatietherapie zijn er meestal nodig?

Tussen de 4 en de 10.

 

 

Wat is jouw relatietip van de week?

Vooral in deze tijd van het jaar: houd rekening met de 'moments that matter'. Besef dat je relatie ontzettend belangrijk is voor je eigen geluk, en dat van je partner. Jij kunt door je partner gelukkig te maken ook zelf gelukkiger worden.

 

Tarieven

  • Relatietherapie 120 euro per sessie

  • Individueel 100 euro per sessie

 

Openingstijden

Maandag 8.30-20.00
Dinsdag 8.30-20.00
Woensdag 8.30-20.00
Donderdag 8.30-20.00
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Ligging

Reviews Relatietherapie Bussum

Hieronder staan een aantal reviews over Relatietherapie Bussum - Mirjam Beekman

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 1 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


We begrijpen elkaar nu veel beter

“Onze relatie was allang niet meer wat het geweest was. We hebben best het een en ander meegemaakt, ook zakelijk, en dat had duidelijk zijn weerslag op hoe we met elkaar omgingen. Eigenlijk konden we alleen maar verwijten maken naar elkaar. We zegen elkaar als de schuldige van alles wat misging in ons leven.

In het traject bij Mirjam hebben we eerst gekeken naar hoe we met elkaar communiceerden, en daar heeft zij ons hele goede manieren voor aangereikt om dat beter te doen. Daarnaast hebben we ieder met haar ook gewerkt aan problemen die we zelf hadden.

Toen dat klaar was hebben we nog twee sessies samen gehad, en we begrijpen elkaar nu veel beter, en kunnen elkaar duidelijk maken wat we verwachten en willen. Elkaar willen veranderen doen we ook niet meer!”

| 3 jul 2018
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |