Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Bernadette Klaassen | Psycholoog - Relatietherapeut

Psycholoog---Relatietherapeut-Bussum
Lindelaan 59
1405 AH Bussum
psycholoog-gooi@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Bussum

Als je merkt dat dezelfde conflicten en teleurstellingen steeds terugkeren en je er samen niet meer uitkomt kun je kiezen voor relatietherapie.

 

Samen onderzoeken we wat er tussen jullie speelt en wat er fout gaat. Je leert begrijpen waar je eigen reacties en die van je partner vandaan komen en welke gevoelens daar aan ten grondslag liggen. Je leert je eigen verlangen te uiten en begrip voor elkaar op te brengen.

We onderzoeken samen de emotionele interactie tussen jullie, want als het in een relatie minder goed gaat ligt dat niet aan een toenemend conflict maar aan afnemende emotionele ontvankelijkheid en genegenheid. Je wilt niet van de ander af maar van het patroon. 

 

Hulp van buiten kan je relatie uit de impasse helpen en de neerwaartse spiraal doorbreken. Ik kan je daarbij helpen. Ik geloof dat daar waar liefde is, is ruimte en is de relatie te redden.

 

 

Over mij

Na mijn studie psychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden heb ik diverse opleidingen gevolgd tot professioneel psychotherapeut, relatietherapeut en coach. Ik heb 10 jaar als psycholoog bij LTP, een gerenommeerd psychologisch adviesbureau gewerkt. En ik heb 10 jaar als coach voor ING gewerkt, waar ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei begeleidde.

Sinds 2010 werk ik als zelfstandig psycholoog, relatietherapeut en coach. 

 

Mijn achtergornd, opleiding en lange ervaring in het werken met mensen, maar meer nog mijn levenservaring, persoonlijke ontwikkeling op analytisch, sociaal, emotioneel en spiritueel gebied, hebben mij in staat gesteld een (relatie)therapiepraktijk te starten.

Mijn professionaliteit en betrokkenheid zet ik in om jou/jullie in je relationele ontwikkeling tot hulp, steun en stimulans te zijn.

Door mijn onderzoekende, motiverende en positieve stijl weet ik mensen in beweging te krijgen. Mijn observaties zijn helder, zonder te veroordelen, ik vind niets gek.

 

Aandacht, respect, veiligheid, vertrouwen en humor staan centraal.

 

Relatietherapie Gooi

In mijn praktijk ontvang ik mensen uit de hele regio 't Gooi, van Naarden, Bussum en Hilversum, tot Laren, Eemnes, Blaricum en Huizen.

 

  • Ik ben geregistreerd psycholoog NIP bij het Nederlands Instituut voor Psychologen. 

 

  • Als lichaamsgericht herapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgerichte Psychotherapie en NFG Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.

 

  • Als register therapeut ben ik aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

 

Afspraak maken

Heb je het gevoel dat je partner en jij steeds meer uit elkaar groeien? Zijn er veranderingen in de omstandigheden (ziekte, komst van kinderen, ander werk) waardoor de relatie veranderd is? Voel je je onbegrepen en alleen staan in de relatie? Voel je je afgewezen en niet gewaardeerd? Is er vaker ruzie? Praten jullie minder met elkaar? Of neemt de intimiteit af?

 

En wil je verandering in je relatie? Maak dan een afspraak.

 

Praktische informatie

Werktijden: maandag t/m vrijdag
Tarieven: relatietherapie 165 euro
Sessieduur: anderhalf uur
Opleidingen: drs psychologie, lichaamsgericht psychotherapeut, professioneel coach
Beroepsvereniging: NIP, SBLP. NFG en RBCZ

Praktijkfoto's

Ligging


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |